Kevin Pangos (©Star Sport)
Kevin Pangos (©Star Sport)

Kevin Pangos može da trenira sam, ali ne sme u Valensiju?!

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.12.23. | 14:59

Zanimljive informacije sa istoka Španije

Kraj kalendarske godine se bliži, samim tim i otvaranje transfer pijace u Evroligi, a jedan od igrača koji se već neko vreme pominje kao meta drugih učesnika elitnog takmičenja je Kevin Pangos.

Prethodnih dana najveće interesovanje pokazala je Valensija koja bi dodatno pojača bekovsku liniju, ali prema pisanju lokalnog lista Las Provincias to neće biti nimalo lak posao za upravu španskog kluba uprkos tome što Pangos u Milanu radi samo individualno.

Izabrane vesti

Kanađanin sa slovenačkim papirima je već neko vreme u nemilosti Etorea Mesine i nema ga na radaru italijanskog stručnjaka, zbog čega se verovalo da će otići iz Olimpije čim se za to ukaže prilika.

Međutim, klub ne želi da bude ni na koji način vezan za igrača, odnosno da pokriva ni deo plate, što znači da bi Pangos morao da dobije čiste papire. Problem je u tome što Armani, kako navodi Las Provincias, odbija da prihvati uslove za rastanak postavljene od strane Pangosovih zastupnika, zbog čega je on i dalje u Milanu gde trenira individualno.

Pangos je poslednju utakmicu odigrao u oktobru, posle samo pet nastupa je sklonjen iz tima.

Njegov ugovor sa Manekenima validan je do kraja sezone. Ipak, svi se verovatno nadaju da bi mogao da bude raskinut i mnogo ranije kako bi se farsa okončala.



tagovi

Kevin PangosKošarkaški transferiOlimpija MilanoEvroligaKK Valensija

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara