Komentari na vest

Kevin Panter - majstor zaboravljene veštine

k

kadinjača

pre preko 1 godinu

Žoc, za razliku od drugih trenera, voli ovakve šuteve. Svojevremeno je insistirao da mu iz NBA dovedu Jasikevičijusa i Spanuliss baš zbog ovog kvaliteta, iako je u tom trenutku imao Vujanića i Dijamantidisa.
B

Blek Stena

pre preko 1 godinu

Za prave igrače poludistanca je u stvari zicer. Madar vrlo često uzima takve šuteve i pogadja.
P

Pitanje

pre preko 1 godinu

Koja je razlika izmedju suta za 3 poena i sa poludistance? I sut za trojku je valjda neka distanca.
D

Djavolak

pre preko 1 godinu

Šut za 3 je šut sa distance. Ovo što vidiš iznad na klipu je šut sa poludistance.
O

OU

pre preko 1 godinu

Kad se već pominje skoro izumrli šut sa poludistance, meni je, a verujem i mnogima prva asocijacija Linas Kleiza. Kako me je nervirao kad je igrao protiv nas, ne znam da li sam ikad doživeo da vidim da je čovek promašio sa poludistance, ono je bilo baš iritantno.
g

gost123

pre preko 1 godinu

Brate svaka cast za linasa kleizu ja sam totalno zaboravio na tog coveka
J

Janis Adetototokotototumbo

pre preko 1 godinu

Nije ni za poredjenje, posto Panter cesto promasuje sa poludistance, pre par kola je ubacio cela 4 poena na mecu, gori bio od Bordzijanskog.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Sta bi sa onim Panterom koji je bio kod Apatina i Vrbasa vise ga niko ne spominje?Jedino ako nije uzeo pasos i pobegao preko.
V

Viktorija

pre preko 1 godinu

Igra čovjek napredovao u kolektivnoj igri. Počeo razmišlnati. Odlično pogađa dvonke, to takođe radi i Naneli. Baš su opasni u tom segmentu. Imaju Dantea na ulaze najjačeg u evro ligi. Posložilo se, a Zek jednom rukom savršeno pogaća. Posložilo se. Idemo samo nako momci
G

Gost Stanko

pre preko 1 godinu

Samo da nastavi ovako da igra. Da razmišlja o kolektivnoj igri i saradjuje sa saigračima. U timskoj igri, napadački potencijal Partizana je neverovatan. Ključ je odbrana koju Partizan kida u zadnje vreme.
M

Mladji referent

pre preko 1 godinu

Kakve veze imaju Panterovi poeni sa odbranom, i obrnuto? Kao kad bi rekao da Levandovski i Ansu Fati moraju saradjivati sa saigracima da bi Barsina odbrana bila bolja. Od odbrambenih igraca zavisi odbrana, odnosno broj primljenih koseva. Ne moze igrac pozicija od 1 do 3 da skace u defanzivnom skoku. To rade krilni centri i centri, odnosno Smailagic, Ledej i Lesor.
D

Dieselas

pre preko 1 godinu

Ove godine evrolige totalno ujednacena kao nikada do sada.Svako svakoga moze pobediti jer su po kvalitetu svi tu negde. Ko god da je osvoji nece biti iznenadjenje. Naravno,neko mora zavrsiti na zacelju tabele.Ne mogu dve ekipe na istom mestu biti.Svaka ekipa ima po 3-4 dobra igraca i zato je kvalitet izjednacen. Zvezda je tu najostecenija jer ona je zakasnila sa sklapanjem rostera,Vildoza dosao posle sedam kola i nije igrao jos 5-6 zbog povrede,Kampaco nije mogao pomoci Zvezdi prvih 25 kola,pa na to sve dodati ukradenu pobedu Barselone i sudjenje koje je kriminalno i u zadnje vreme cesto protiv Zvezde. Pogledajte samo juce onu tehnicku i na silu vracanje protivnika u igru.Da je otpocetka sezone imala Vildozu,Kampaca i trenera Ivanovica minimum pet pobeda vise bi imali,potpisujem.
N

Novum

pre preko 1 godinu

Upravo zbog toga sto je liga ujednacena, sudjenje igra vrlo vaznu ulogu i cesto je odlucujuci faktor. Odnos EL prema Crvenoj zvezdi u tom segmentu je diskrimininatorski.
N

Nenad B.

pre preko 1 godinu

I kakve sve ovo što si napisao ima veze sa ovom vešću?
G

Gost99999

pre preko 1 godinu

Pa nije kampaco dosao u septembru, oa da je propustio 25 utakmica. Sacuvaj boze...
V

VALJAK VERITAS

pre preko 1 godinu

RETKO KO SUTIRA DVOJKE ILI DUGU DVOJKU. SAMO ZA TRI I ZAKUCAVANJE. DVOJKASI SU PRAVI MAJSTORI KOSARKE.
D

Dieselas

pre preko 1 godinu

Meni je najveci pobednik ovogodisnje evrolige Crvena Zvezda. Pored svih pritisaka,prijavljivanja,kaznjavanja,izrecene jedne kazne pa preinacene na jos dva meseca,otete pobede protiv Barselone,kradja sudija gotovo na svakoj utakmici u zadnje vreme ona i dalje ima sanse za top osam.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Svaka cas brate, bice medalja za njih posto po tvom misljenju su bili najbolji. Relevantno je.
a

al nije ovo happy

pre preko 1 godinu

dobro cika coki culi smo vas
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Stalno nesto rovete auuu majkoo
k

kadinjača

pre preko 1 godinu

Jedino što nije zvezda nego Fmp.
s

srka

pre preko 1 godinu

Upravo je ovo jedna od krucijalnih stvari, koja je donela seriju pobeda Partizanu, kojoj se ne nazire kraj. Promena Panterovog odnosa prema igri i saradnji sa timom. Ono što je falilo prošle i na početku ove sezone, pa na kraju i nešto što nas je koštalo poraza u prvom evroligaškom derbiju. Panter je rodjeni košgeter, a oni često kada dobiju loptu vide samo obruč i mrežicu, ili je čak i ne vide, nego samo gledaju kako da upute šut, nekad i iz potpuno nerezonskih situacija. Mislim da je Željko stavio do znanja Panteru, da mora da bude posvećen timu. Ne može on sam, kad god dobije loptu, da rešava svaku situaciju i ne saradjuje sa timom. Kada je to došlo na svoje mesto i kada je shvatio da je košarka ipak kolektivna igra i da ozbiljan tim ne može i ne sme da zavisi od raspoloženja jednog igrača, počelo je da se igra kako treba i pobedjuje u serijama. Nije ovaj Partizan samo Panter, tu je još deset asova ove prelepe igre i to je bogatstvo ovog tima. Hvala Bogu da su svi to shvatili na vreme, a bio je poslednji trenutak.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Zadnje tri EL utakmice, Panter ima ukupno samo jednu izgubljenu loptu, na brutalan procenat suta. Na pocetku sezone imao po 4-5. Dosao je konacno na svoje.
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Tako je a provodi isto vremena na parketu. Ali voli da odapne sa 9 metara pa to ti je. Ona trojka sinoc kada je pocijepao mrezicu je prekinila prazne minute.
s

surside

pre preko 1 godinu

Ako ste primetili u tom napadu, presla je lopta na nihovu polovinu, exum do pantera, krenuo je u los dribling ,vratio loptu exumu , on se sam vratio par koraka nazad da udje u sto bolji dribling povratne lopte od exuma, kroz noge napred nazad dize se i pali za tri..to je to
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Само да се добију Фенер и Алба, то је у овом тренутку најбитније...да сви остану здрави и без повреда.Напред ПАРТИЗАН!!!
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Najteze su dobijene utakmice a i klise je da je neka utakmica najbitnija. Sve su bitne ali ove dvije su stvarno te koje mnogu mnogo da donesu ali i da odnesu. Sa te dvije pobijede siguran sam da ce se otvoriti mogucnost da se bude medju 4 prve ekipe. Posto realno mislim da mozemo da dobijemo svskoga zasto ne odlucivati zadnjih 5 utakmica o tome sa direktnim konkurentima. Veoma bitan podatak ce biti i rezultati konkurenata. Sve drzimo u svojim rukama
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Иначе велики Офковац!
m

merllin_pfc

pre preko 1 godinu

Zeljko mu sve vise i vise daje slobodu ali dok god je posvecen kolektivu. Ako mu se pogleda statistika zadnjih 5 ili 6 utakmica evidentno se vidi koliko je bitan za igru Partizana. Ocekujem da tek sada eksplodira. On i James Nunali ce napraviti pakao u vecini utakmica do kraja sezone.. Zivi bili pa videli 🖤🖤🖤
K

KdQ8

pre preko 1 godinu

Hvala ti Kevine za Titulu sa Zvezdom i za promašenu trojku u Areni u istorijskom Evro Derbiju
B

Bole-bg

pre preko 1 godinu

Pored 10 godina igranja u Evroligi za 14-15 mesto jedini uspeh koji slave na nebitnoj utakmici pobedu vec 3 meseca😂😂😂😂😂😂😂😂
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Мајстор 90 % утакмица најгори био.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Laki doručak Branka Lazića
1

1231

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam ali dali ozbiljno mislis da neko moze njega da cuva 1vs1, ? Siguran sam da si ga gledao uzivo i vidis da za njega je nemoguce postaviti odbranu pa brate on kad se digne na sut je 30cm iznad defanzivca decko je sila patio je od svoje glave samo ali vidi se da kod rumenog nema zajebancije i poceo je da igra pametnije, partizan uvek ima game plan mislim generalno zeljko ima ne partizan :D punter-ov posao je da otvori utakmicu da nadje lake poene i posle se polako povlaci i ostavlja da saigraci igraju i nameste mu sutevi.. Sve u svemu punter, musa, brown, nedovic, james, micic i nzm mozda jos 1-2 igraca mogu da rese bilo koga u 1vs1 u evropi, to ti je od 10top igraca partizan ima jednog u svoju ekipu jbg to je veliki plus, decko ubaci 10-15 poena bez puno muke uzme 6-7 suteva...
G

Gostijko

pre preko 1 godinu

Opravdava 1.5 m za sezonu
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Zverina, naucio napokon da igra timsku igru, ne divlja! BRAVO KEVINE DOKTORE