Kevin Panter
Kevin Panter

Kevin Panter pred Monako: Pratimo situaciju i znamo gde treba da dođemo

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.01.24. | 23:23

Kevin Panter, Aleksa Avramović i Alen Smailagić izneli utiske pred duel sa Monakom u 24. kolu Evrolige

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Monte Karla)

Partizan Mozzart Bet obavio je poslednje pripreme pred sutrašnji meč u Monaku u 24. kolu Evrolige. Ovoga puta Željko Obradović je imao na raspolaganju svih 15 igrača na gostovanju što je ostavilo prostora da se kombinuje na treningu i proceni ko bi mogao da bude najbolje rešenje za razigranu ekipu Saše Obradovića koja je na poslednja dva susreta savladala Real Madrid i Efes i tako pokazala formu koja ih je krasila prošle sezone kada su došli do završnog turnira elitnog takmičenja..

Izabrane vesti

Posle skoro dvosatnog treninga koji je počeo oko 19 časova igrači su davali izjave novinarima ispred same dvorane jer se dogodio manji "kiks" tamošnjih redara koji nisu želeli da puste novinare u dvoranu.

Ipak, to nije smetalo igračima da zastanu i podele poslednje utiske pred vrlo važan susret u elitnom takmičenju.

"Dobro se osećamo. Sećam se kako je bilo prošli put u Monaku, sećam se i trojke, ali nema potrebe da sada pričamo previše o tome. Znamo da su dobar tim, znamo i da su ispred nas na tabeli sa samo jednom pobedom. Spremni smo za meč što je najbitnije", rekao je kapiten Kevin Panter .

Nešto opširnije bio je Aleksa Avramović.

"Očekuje nas jako teška utakmica protiv ekipe Monaka. Fantastična ekipa, koja zna da igra napad. Jako dobro igra napad, imaju dobre individualce, koji lako mogu da dođu do svojih pozicija iz kojih mogu da poentiraju na raznorazne načine. Već smo ih dobili u prvom delu, prošle godine smo ih pobedili dva puta. Znamo da bismo sa ovom pobedom napravili značajan korak ka plej-of mestu, znamo koliko nas je otreznila ova utakmica protiv Crvene zvezde, gde smo pokazali pravu borbu i karakter u tom drugom poluvremenu. Igrali smo disciplinovanu košarku, i nismo se predavali do samog kraja, imali smo i šut za pobedu. Mislim da ćemo sutra izaći mnogo čvršće na teren, i nećemo dopustiti tu inicijalnu prednost koja je u nekim poslednjim utakmicama bila na strani protivnika, nego ćemo probati jako od starta".

 Alen Smailagić je istakao da je u ovom momentu najbitnija stvar da je čitava ekipa zdrava i da je svako spreman da pomogne na parketu.

"Imali smo dobar trening, dovoljno smo se odmorili i spremili za meč. Očekujem da bude dobra utakmica za gledanje i ona ekipa koja bude bolje pripremljena – pobediće. Konačno smo kompletni, posle nekoliko meseca nema povređenih igrača, atmosfera je zaista sjajna i mnogo je lepše raditi u takvom okruženju. Biće teško sutra, ali daćemo sve kako bi pobedili, mnogo ekipa se trenutno bori za plej-of i svaka pobeda je jako bitna", rekao je Smailagić.



tagovi

KK PartizanEvroligaKevin PanterAleksa AvramovićAlen Smailagić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara