Kladite se na žreb za Mundobasket u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.03.19. | 16:34

Gađajte protivnike Srbije i zaradite

Ko će biti protivnici Srbije na Mundobasketu?

Pitanje je koje se vrzma u glavi svih poklonika košarke otkako su puleni Aleksandra Đorđevića obezbedili vizu za Kinu, a odgovor na to pitanje dobićemo u subot od 11.30 po srednjoevropskom vremenu. Žreb će biti revolucionaran, pošto će u dvorani u Šendženu sa lica mesta ceremoniju posmatrati preko 8.000 gledalaca. Sve oči biće uprte na NBA legende Jaoa Minga Kobija Brajanta, te pevačku superzvezdu Džejsona Derula, koji će odrediti izgled svih grupa za predstojeći Svetski kup. 

Izabrane vesti

Kao što je već poznato ceo žreb biće poludirigovan, pa su tako 32 selekcije podeljene u osam šešira od po četiri tima. Srbija se nalazi u drugom šeširu, odnosno jednom od dva gde su smeštene najjače selekcije, takav je princip iskorišćen i za sve preostale šešire. Po tome je naša reprezentacija završila u drugom šeširu zajedno sa Argentinom, Litvanijom i Grčkom, s tim da Srbija neće moći da se ukršta sa ekipama iz prvog šešira, pa ni četvrtog, petog i osmog. 

Sada je jedna od najvećih dilema - koga će Srbija imati za protivnike u prvoj fazi? Ako imate neki predosećaj, možete čak i da zaradite. Naime, MOZZART je za svoje igrače pripremio SPECIJAL posvećen žrebu u Šendženu, gde možete da se kladite na potencijalne rivale Srbije iz preostalih šešira. Protivnike možete gađati samo u singlu, a kvota na svaku igru je 3,20. 

Imate li neki osećaj?

Pišite nam u komentarima, da vidimo kakvu grupu predviđate Orlovima...


tagovi

Mundobasket 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara