Komentari na vest

Ključni momenat derbija? Aco Petrović apostrofira zamenu Jaga

z

zvezda i partizan

pre 7 meseci

Postalo je vise nego providno da su obe ekipe u dilu prave nas budalama sve je izrezirano
e

ej

pre 7 meseci

foto ko lillard...
M

Maestro

pre 7 meseci

Njaveci problem je sto Zvezda u sustini nema prvog pleja,koji ce nositi igru,biti konstantan i da igra 25 minuta jer Teo nije vise ono sto je bio,ogromne oscilacije ima i ne moze da igra vise od 10-15 min,Yago je dobar za drugog pleja a Sabaz nije plej,on je igrac kao Nedovic,znaci dvojka klasicna.Ova Zvezda pre svega nema ono sto je najbitnije,klasicnog keca i jaku peticu!
e

ej

pre 7 meseci

ma imaju oni sve samo kos ne znaju da pogode :D
m

milo123

pre 7 meseci

nije li malo simptomaticno vec postalo da zvezda i partizan igraju preslikane utakmice? toliko preslikane da je skor u prosloj sezoni bio 5-5 odluceno sve na jednu loptu. sinoc smo svi znali da ce partizan da se vrati i da zvezda (verovatno) gubi.
T

Trpke

pre 7 meseci

Alo bre,koji normalan tim na svetu udje u sezonu sa 4 PLAYMAKERA ?!
p

pero7

pre 7 meseci

partizan
T

Trpke

pre 7 meseci

Alo bre,koji normalan tim na svetu udje u sezonu sa 4 PLAYMAKERA ?!
С

Сале2323

pre 7 meseci

Синоћ је буквално 90% нас комотно могло ставити опкладу и били у то сигурни, да ће Тео последње нападе сам решавати тројкама... Једноставно, знамо колико тај човек нема дисциплине у игру, па ишла му иста или не. Нажалост, синоћ је све омашио! А Звезда испустила готово сигурну победу.
k

kolodin

pre 7 meseci

Tas je mogao da prevagne i na stranu Zvezde, ali 100 % znam da će Partizan kako sezona bude odmicala igrati sve bolje i bolje a za Zvezdu nisam baš siguran. Dozier će biti jedan od ključnih igrača Partizana i već polako se uklapa i podiže nivo igre ( Exum je počeo i lošije od njega) Partizan kada dostigne optimalnu formu imaće 3-4 igrača koji će konstantno moći postizati 15-20 poena po meču Ledej, Panter, Dozier, Avramovic i kad dodate na to bljeskove Nanelia, Smajlagića, Kaminskog svakom će biti teško da igra sa njima, ne treba zaboraviti da Partizan igra bez Ponitke koji je jedan od najboljih odbrambenih igrača u EL a zna i u napadu pročepiti, kao i to da će Partizan dovesti još jednog igrača, verovatno niskog klasičnog pleja tipa Yago. Sa druge strane mislim da Zvezda nema igrače sem Nejpira koji su sposobni da daju 15 ili više poena u kontinuitetu
L

LošMi Flašić

pre 7 meseci

Pa svi su to videli. Yago i Napier u postavi = dobitna kombinacija. Čim udje LošMi Flašić, eto i Partizana ponovo u igri.
p

pera2

pre 7 meseci

Kljucni momenat je sto neko nije objasnio Teodosicu da ima 5 igraca u timu...da kad on preuzme odgovorost mnogo cesce resi kljucne situacije lose po svoj tim vec godinama..Asistiraj i gadjaj dvojke...za trojke nisi i ne pokusavaj....poteze se jos jedno pitanje- Nejpira....zasto tolike oscilacije???...ili smo ga mozda precenili...,,,,,,,i Ne znam da li jos nekoga nervira Davidovac ali mene uzasava svojom sporoscu..kao bre 70 godina da ima..sav je bre usporen
1

1112

pre 7 meseci

Davidovac igra u skladu sa nadimkom koji ste mu sami dali😉
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Nije dzabe Davidovac DeDa. Čovek igra košarku sa zemlje.
G

Gost83

pre 7 meseci

Ubice nas ovaj Teodosic, vec je propala kompletna sezona cini mi se...nazalost. Bravo Covicu 👍👏
v

veliki trener

pre 7 meseci

Aco Petrovic je bio promoter ovog igraca i cutao je ko zaliven do sada jer je bio ocajan na svakoj dosadasnjoj utakmici.Sada je trenercina docekala da jednom ne bude najgori i da se on pravi pametan...
V

Voždovac

pre 7 meseci

Nije tačno. Petrović je još na početku sezone rekao da od bekova najviše očekuje od Jaga, eventualno Nejpira, samo da im Duško nađe pravu ulogu.
Н

Нејпир?

pre 7 meseci

Повреда Ханге који је држао одбрану и ретардирани Нејпир, сви су се ухватили Теодосића а он је одиграо одличан меч до промашених бацања кад је већ било готово, а овај преплаћени дебил Нејпир просипо напад за нападом, у одбрани био 6 играч партизана, човјек ненормално штети екипи дао 14 поена шут из игре 4/10 уз то изгубио 7 лопти!
Н

Нико као ја

pre 7 meseci

Ја сам целу прошлу годину писао да треба потписати Јовића пошто-пото, далеко је бољи и јефтини играч од сва три наша плеја...
R

Rasputin

pre 7 meseci

Teo je imao 1/7 za tri poena, o cemu ti pricas? Ubio nas lik zadnja 3 min svojim divljanjem… Misli da i dalje ima magiju da sve resava kao preko Garbahose…
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Indijanska kosarka, osim neizvesnosti sve je bilo daleko ispod proseka. Onakvu zvezdu ili partizan od juce ozbiljan tim bi otresao 25 razlike minimum bez da se oznoje. Sto se kljucnih stvari bilo ih je milion vtako da ova izjava i ne pije vodu bas. Od toga da npr na +15 partizana obradovic i dalje drzi na terenu 2 najgora igraca sinoc u tom momentu nanelija i pantera, obojica za redom gube po 2 lopte uz to i ledej jednu, i umesto da utakmica ode na preko 20 razlike i prakticno bude gotova zvezda se bukvalno vraca u utakmicu na greske partizana i rezultatski i mentalno, isto se desava samo u obrnutoj situaciju u 4/4 gde zvezda pocinje da gubi lopte zbog divlje igre i vraca partizan. Uzasavajuce igre onih koji treba da povuku tim i organzuju igru i sa jedne i sa druge strane, panter i nejpir kombinovano 14 izgubljenih lopti, svaki put kada su bili u igri protivnik je profitirao. Promasena bacanja, uzasno zagradjivanje obruca u defanzivi, suludi sutevi ... to su sve uzroci, kakav crni Jago i njegova izmena, ovo je bila kolektivna katastrofa koja je prevagnula na jednu stranu a mogla je i na drugu, nema to veze sa pojedincem vec sa timsko ocajnom igrom.
q

qnde

pre 7 meseci

Vala brate svaka ti cast na komentaru, sve si rekao kako jeste!
o

ok

pre 7 meseci

Jedini komentar sa kojim se slazem u potpunosti. Svi komentarisu losu igru najplacenijih igraca. Aleksa imao srecu da pogodi. Moje je misljenje da je najbolji bio Bolomboj. Sa malo zajednickog treninga Partizan jer nema unutrasnju igru nema sto da trazi protiv centara Zvezde. Tu je i napravljena razlika. Polako jos smo na pocetku sezone. A da dobijamo sigurno u ponedeljak i stavljamo tacku na sezonu u ABA ligi.
h

hulio

pre 7 meseci

Izbacis jaga koji je urnisao bubuljicu i mvp-a ,ubacis tea da pokloni loptu mvp-u,promasi tri bacanja i promasi kos...igokea ni sama ne zna kako su pobedili ..
Z

Znamo

pre 7 meseci

Da su domaći igraci dali 40,a kod vas 19.Nema nesto ove sezone da pisete koliko domacih igraca daje koseva, da moram da vas svaku utakmicu podsecam.
p

pobedili

pre 7 meseci

jer su veci klub, jbga
r

realno85

pre 7 meseci

dovodjenjem teodosica u ekipu covic je unistio citavu sezonu za nas. toliko suete, neprofesionalnosti, nekolegijalnosti, sportske nediscipline, tvrdoglavosti i betobrazluka nema ni jedan igrac. pa jel vi sad s ove distance mislite da jedan pesic nije znao sta radi kada je istog odstranio sa spiska. svaka cast pesicu otvorio si nam svoma oci, sem covicu.

kln

pre 7 meseci

svaka cast teu na svemu al covek ne treba biti na terenu u zavrsnici, ako mu smeta dovidjenja