Komentari na vest

Ko je, bre, ovaj Žagars? Letonac bez kluba koga sada čeka ozbiljna lova

g

gost4

pre 8 meseci

Ovog bi Zalizani uvaljao Denveru i Lejkersima na dvojnu registraciju
i

igor978

pre 8 meseci

Žoc, evo zamene za Madara i to prilično jeftine.
h

hogar05

pre 8 meseci

Da je Željko pametan... Ovaj bi legao Partizanu... Željko reaguj... I na sve takve komentare stotine +. Pa da li vi stvarno mislite da ovaj igrač nije skautiran i praćen od strane ozbiljnih trenera i klubova još od U18 takmičenja. Ako je procenjeno da "vredi" onda će završiti u bar nekoj Evrokup ekipi
J

Jtd

pre 8 meseci

Lepo je napisao jedan novinar ovde, mozes da nadjes ako znas da trazis i sta trazis. Danasnja kosarka je uglavnom u rukama ljudi koji se u nju ne razumeju ali su sjajni trgovci i zato teren nema ono postovanje koje bi trebao da ima. Vrednuju se kombinacije dilovi i dogovori. Ako meni, evo samo jedan primer, iko uspe da objasni da je vokap bolji od ovog momka, znaci na terenu bolji, skidam kapu. Grci ga naturalizovali da im prenese loptu, o boze???!!!. Ima mnogo igraca van el koji su bolji od onih koji igraju u istoj, zaista mnogo i ovaj decko je samo jedan svetao primer
p

podesen

pre 8 meseci

Ovaj je bolji od Vokapa 100%.
G

Godt145

pre 8 meseci

Secam ga se iz 2018 kad je igrao finale u18 protiv nas, i tad je bio odličan
I

Immobile

pre 8 meseci

Dečko je dobar igrač, imao je 2 povrede koje nisu bezazlene, u Huventudu nije dobio šansu jer su između njega i Feliza izabrali Feliza. Imao je odličnu sezonu u Nevezisu i sve mu se promenilo nakon te jedne godine, probao je i u Braunšvajgu, ali tu nije mogao da dobije ovoliko slobode i poverenje jer je pored sebe imao Denisa Krejmera kome se u tom klubu beskrajno veruje i on je broj jedan. Imao je fenomenalno razmišljanje naravno uz dogovor sa agnetom da mu treba jedna sezona gde će osetiti igru sa loptom i gde će imati maksimalno poverenje. E onda je došao kod najpotcenjenijeg i vrhunskog trenera Luke Bankija, koji mu je od početka kvalifikacija za ovo Svetsko prvenstvo davao poverenje i etiketirao ga kao jednog od glavnih igrača. Ovo što je Banki uradio sa njima je jedan od većih uspeha što se tiče reprezentativne košarke ikada. Da izbaciš ti jednu Francusku(potpuno kompletna) i Španiju(bez Lorenca Brauna) , a tebi fali igrač koji bi ti doneo enorman kvalitet Porzingis i u sred prvenstva ti se povredi jedan od glavnih igrača Dairis Bertans, gotovo čitavu utakmicu protiv Francuske bez njega. I na sve to si na ivici bio i da dobiješ Nemačku takođe kompletnu, bez Klebera koji bi oteo minute Tajesu i Moricu Vagneru i sigurno uneo lošu atmosferu. Neviđeni rezultati Luke Bankija i Letonije koja inače debituje na svetskom šampionatu.
p

podesen

pre 8 meseci

Ovaj bi KKP legao kao budali samar.Slican Pengosu samo 10 god mladji.
o

ovo je

pre 8 meseci

Smešno....
S

Sramota

pre 8 meseci

Daj bre "novinari" kakvi su ovo izrazi "lova" i slicno? Procitajte neki tekst od pre 50ak godina mozda i naucite nesto. Sramota kako koristite jezik.
g

gost1234

pre 8 meseci

cuti, dobro nisu poceli jos stavljati "gas,bajo"
n

neshha

pre 8 meseci

Ne postoji nista,ali nista gore od "svasta nesto"!!!
V

Voždovac

pre 8 meseci

Da je ozbiljan potencijal, jeste. Ali više od 70-80k godišnje neće dobiti za koga god da potpiše. Što i nije neka lova.
g

ghklččč

pre 8 meseci

sta ti pričas,pa toliko malo ni u rumuniji ne dobiju... dečko ce da bira za koji evroligaški klub da potpiše
r

rea

pre 8 meseci

Jeste, igrac od 24 godine, koji nije prosao u Huventudu, prosle godine jedva igrao u litvanskoj ligi... Sad ce moci da bira EL klub u kom ce igrati, jer je imao dovre brojke na SP u dresu Letonije. Da se po tome gleda Klemen Prepelič bi bio MVP Evrolige.
n

nube

pre 8 meseci

Znaš mu istoriju a ne znas da je imao 2 teske povrede. Kakve veze ima to gde je igrao ranije,pokidao je prvenstvo. Posle ovakvih izdanja uvek uslede pozivi jakih timova.
r

rea

pre 8 meseci

@nube, svako SP od kada znam za sebe je pokidao i legendarni iranac Hadadi, pa ga nisam nešto video da se proslavio na evropskom, ili američkom tlu.
p

povreda

pre 8 meseci

Napisali ste razlog zasto ne igra u boljem klubu, kad imas probleme sa povredama (vise njih) sa 20 godina sta ocekivati kasnije... Dobar je, ali rizican
T

Tuneki

pre 8 meseci

Blizanci se takmice ko ce vise stranaca da ima,i da potrosi drzavnih para Zoriks i Zagars strasni mladi talenti,lepo je sto Letonci guraju svoje igrace
m

mile P.

pre 8 meseci

Pored S. Jovica treba da dovode strane plejove?!
r

ranko bl

pre 8 meseci

berta reaguj..nagovori ga
s

solidan

pre 8 meseci

Nisam ga gledao sve do danas protiv Nemačke,ali ovo što sam video je odlično i mali ima veliki potencijal. Dobro šutira trojke,i ide na prodore. Preuzima odgovornost u najtežim momentima utakmice. Zadnjih 3 napada Letonije protiv Nemačke je realizovao i doprineo tome da je Litvanija imala na kraju šut za pobedu. Svaka mu čast za današnju partiju.
2

29299292

pre 8 meseci

То су Летонци, не Литванци. Литванију је избацила Србија, а данас су играли Немачка и Летонија.
Z

Zeko

pre 8 meseci

Zoc reaguj,dovedi ovog momka i dajmu priliku,jer prilike su dobijali i mnogi drugi koji su bili lošiji od njega
A

Apsurd 06

pre 8 meseci

Izgleda da su Amerikanci imali vise vere u nas od nas samih.
g

giwt89

pre 8 meseci

kakve veze to ima sa ovim Letoncom??
A

Apsurd06

pre 8 meseci

Ima, zato sto su videli da je nas kvalitet veci od Nemackog i Letonskog a Letonci danas za dlaku izgubili polufinale sa Amerima.
v

vs vlada

pre 8 meseci

Ti misliš da oni i znaju skim igraju, njima je svejedno.
p

podesen

pre 8 meseci

Odlican plej,odlican.

Luka CFC

pre 8 meseci

Da je Željko pametan da ga odma dovede..
g

gosti1234

pre 8 meseci

Iskreno do ovog Svetskog nikada nisam cuo za momka ali malo je reci da me je oduvao svojom igrom!
g

gostiii

pre 8 meseci

Kakav igrac,kakav talenat,ulaz pod kos,bice veliki igrac...
h

hgkkfj

pre 8 meseci

Razbija decko. Prodor,sut...vrlo skilovano.
K

Kikili

pre 8 meseci

Ovaj bi dobro pasovao Partizanu.