Komentari na vest

Kokoškov napravio poslednji rez - imamo 12 koji se od utorka bore za Tokio

0

09832

pre gotovo 3 godine

Srecno momci idemo na OI
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Kako smarate sa Zvezda-Partizan igracima, 90% tih igraca bilo pola sezone u jednom od ta dva tima i sad kao vi ste ih izbacili, igra Srbija alo!
M

Mislim da je...

pre gotovo 3 godine

...trebalo da otpadne Davidovac(da napomenem da sam navijač Zvezde) pre nego Dalibor Ilić, prvenstveno zbog odbrane,jer je Davidovac izuzetno loš u odbrani čak i u Aba ligi, za Evroligu neću ni da govorim. Gledao sam Karaičića(pomoćni trener) kada je gostovao na Areni kada smo igrali plej of Aba protiv Igokee i baš je pričao o Iliću kako dobro brani sa svojim dugim rukama i kako igrači Zvezde(a naročito Davidovac) imaju loše procente kada ih on čuva. Poene u reprezentaciji i onako ima ko da postiže a pritom nam pored Bjelice fali još jedna prava četvorka. Onda da Lazić nije odustao bila bi "mrtva trka" između njega i Milosavljevića, ovako je Milosavljević ostao bez konkurencije. Vanja nije ni dobio priliku da se pokaže i zasluženo je otpao za kvalifikacije. Realno je da (ako prođemo na OI) otpadnu Anđušić,možda Milosavljević(jedino ako ne razvali barem u odbrani) a možda i Avramović, sve zavisi ko bi mogao da se priključi od povređenih igrača...
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Prvo druze, Avramovic je kod Kokoskova siguran putnik na OI. Drugo, Lazic ni u najludjim snovima nikad ne moze biti konkurencija Gagiju, jer je za tri klase losiji igrac, a i Gagi je svetlosnu godinu daleko od ozbiljne klase. Ljuti prosek, poput Kalinića, vodonoša. Treće, ako se Milutinov oporavi za OI, nece nam trebati jos jedna cetvorka jer ce Petrusev biti starter na 4, Bjelica zamena, a Bobi i Milutinov ce rotirati na 5. Po potrebi Lučić može da se podigne na 4, moze i Kalinic, ali on nece biti u sastavu, osim u slucaju nekih otkaza i povreda. Sve u svemu, ovom timu ce se pridruziti Bogdan, Nedovic, Lucic, Milutinov. Valjda je realno da otpadne Ilic, jer sem odbrane koju si pomenuo, nema ni kedan ofanzivni kvalitet. Losiji je od Zagorca, a to je gotovo nemoguce. Kao grobar kazem, bila bi velika nepravda da Dobric ne putuje na OI, jer je odavno pokazao kvalitet, ali mu nisu dali da se do kraja dokaze. Sad je formiran, i nije samo nepravda ako ne ode, vec ozbiljan hendikep za nas tim. On i Kalinic dve neuporedive kategorije. Jedan kida kosarku, drugi šamara pečurka na nezavisno kosovo.
P

PedjaPFCCCC

pre gotovo 3 godine

Koga nema, bez njega se moze
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Što imam neki osećaj da će "legendarni Gagi" da bude prvo pojačanje "velikog Žoća" a nemoj da se iznenadite ako ode i na Olimpijadu!Zaista zaslužuje , svojim sjajnim igrama prošle sezone u Megi-prava rapsodija košarke, na 4 meča 2,3 poena u proseku!
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

Gagi je samim odnosnom prwma dresu i ponasanjem zasluzio da bude tu. Je l mozda los igrac? To sto veliki Zoc stavljas pod nadvodnike, govori da o kosarci pojmma nemas, kada najboljeg u Evropi svih vremena nipodistavas!
M

Mile12

pre gotovo 3 godine

Boli momak a?Zapamti dobro ovaj komentar!A ti da išta znaš o košarci sigurno ti odnos prema dresu reprezentacije(u koju je dotični Gagi uvek nepotrebno pozivan) ne bih bio bitni od njegovog košarkaškog umeća.I da dodam čovek koji je godinama imao najveće budžete u Evropi sa svim timovima koje je trenirao svakako nije najveći ikada.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 3 godine

Ako Bog da i plasiramo se na Olimpijadu samo zameniti ove igrače: Anđušića, Avramovića, Davidovca i Dobrića. Umesto njih Lučić, Bogdan, Nedović i Gudurić (pod velikim znakom pitanja, čak bi pre Dobrića pre njega stavio).
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Dobric ti ne valja al zato Mirosavljevic kida
c

cuj ovog

pre gotovo 3 godine

@Kninska kobra ceka strpljivo da trpa....
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Dobrić ide sigurno, a ostali neka se izbore.
K

Klisa 1.

pre gotovo 3 godine

Sve tacno,samo Milutinov umesto Gudurica I to je to!
L

LOD

pre gotovo 3 godine

Odlican sastav, lepo smo pokriveni na svim pozicijama, na pleju smo bas raznovrsni, Micic, Teo, Jovic, Avramovic, potpuno drugaciji tipovi igraca, na dvojci je tu Dobric koji je izgrmeo kraj sezone i Akropolis kup, dvojku/trojku mogu da pokriju i Andjusic i Gagi, Davidovac i Kalinic kao 3/4 ce biti sasvim pristojni, Bjelica kao klasicna strec 4 i dobra dinamika u vidu pokretinijeg Petruseva i fizicki dominantijeg Bobija na centru. Sve u svemu najkvalitetnija smo selekcija na kvalifikacionom turniru, to je prva prepreka i treba da idemo korak po korak, kad osvojimo ovaj turnir videcemo ko ce biti sposoban i zdrav za Tokio. Podrska igracima i Kokoskovu, od onoga sto imamo na raspolaganju ovo je najbolje.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Druze, malo si se poremetio. Avramovic je dvojka, Dobric trojka, a Andjusic ne moze da igra trojku ni u snovima.
Д

Делије Х-Нови

pre gotovo 3 godine

Дали сам ја луд,Или нам је Боби једина 5??!!
R

Rope

pre gotovo 3 godine

A šta je Petrušev? Plejmejker?
G

Gost41

pre gotovo 3 godine

Klasična 5-ca da, ali i Petrusev je centar a i Bjelica igra sve, tako da u nedostatku drugih ovo je bilo najbolje što je mogao da izvuče. Srećno majstori!
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Previse bekova. Nemamo klasicno krilo, u reketu takodje nemamo sirinu dovoljnu, stvarno ne razumem zasto je ovoliko igraca slicnih kvaliteta ostavio, koji pruzaju iste stvari (samo neki bolje, neki losije)
D

Damjanko

pre gotovo 3 godine

Klasicna krila su ti Kalinic i Milosavljevic. Pozz

Вукашин Кљајевић

pre gotovo 3 godine

Добрић и Милисављевић чисте тројке плус Давидовац и Калинић на 3/4. Све стручњаци...
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Dobric nema gradju za krilo uopste, jednostavno nije gabaritan, on je dvojka. Kalinic okej, izmedju 3 i 4, ali vise naginje na cetvorku. Milosavljevic ajde, i njega nekako da smestis na krilo, ali je zakrzljao skroz (razumljivo). Ali ja mislim na ono klasicno krilo koje terorise sutem, ali takodje moze da ide i na ofanzivni skok i da se spusti na post ako treba. Krilo je bre Kavaj Lenard, da bude zivotinja, da ima arsenal da se hvatas za glavu i da ne znas sta pre da mu branis
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Realno,sve se vise gubi pozicija krila u današnjoj kosarci.

Вукашин Кљајевић

pre gotovo 3 godine

Добрић нема дриблинг за двојку. Најбоље игра са позиције крила. Зна да одмени и на два, није спорно, али крило је првенствено, висок је 2 метра. Да има грађу као неке масивније тројке, већ би био у НБА вероватно.
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

@gost e Brate, da znas da se slazem sa tobom, bas sam razmisljao koga da navedem kao primer paklene trojke i nisam mogao da se setim nikoga iz Evrope. Ovi samo lupaju minuse, a da ih pitas zasto, ne bi ni sami znali. Trojka je igrac koji treba da bude "all around" igrac, da bude visok i stamen, a ujedno i eksplozivan, da radi sve po terenu, sutira iz svih pozicija (barem se nekad znalo sta je trojka), zato sam i naveo Kavaja kao primer. Bodiroga je bio krilo, da li neko od sadasnjih krila koje imamo moze da mu prismrdi? Hajte budimo realni
G

Gost021

pre gotovo 3 godine

Gagi i Davidovac. O majko bozija.
S

Srdjan M

pre gotovo 3 godine

A koga bi ti, strucnjace? Kad Bogdanović, Guduric, Lucic i Nedovic ne mogu da igraju.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

A ko umesto njih ? Uostalom kad ih hoce mogu da budu izuzetno korisni
v

valdy

pre gotovo 3 godine

Milosavljević nije igrao mesecima, godinama, al zaslužuje poziv i više od toga, jer se povredio zbog reprezentacije. Ogromno poštovanje za njega. Što se tiče Davidovca, nemamo boljeg, a zna da iznenadi i isto tako zaslužuje poziv. To je to što trenutno imamo i za njih navijamo, bez obzira na klupu boju. Napred naši!