""
""

Košarkaško carstvo na Keju: Beograd dobio teren Vasilis Spanulis!

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.06.15. | 19:53

Agencija Beobasket poklonila Beograđanima moderan teren za košarku na novobeogradskoj obali Dunava, Spanulis glavna atrakcija, a Dario Šarić i Jovica Šabić doneli pobedu u šutiranju trojki ekipi kompanije MOZZART

Ljubitelji basketa dobili su pravi kutak na novobeogradskom šetalištu kod hotela Jugoslavija, gde je svečano otvoren „Spanoulis Court“, dar agencije Beobasket Beogradu povodom 20 godina uspešnog poslovanja na gotovo svim meridijanima gde se igra košarka. Svečanom otvaranju, prethodilo je finale mini basket turnira u konkurenciji dečaka i devojčica uzrasta do 14 godina koji su se borili za posebne privilegije tokom sutrašnjeg BeoBasket Stars spektakla u Kombank Areni.

Specijalne nagrade pobednicima, ekipama Sports World (dečaci Novi Sad) i ŽKK Ras (Beograd, devojčice) uručio je Vasilis Spanulis koji je prilikom otvaranja terena istakao
“Drago mi je što sam ovog popodneva sa vama, što će deca imati priliku da igraju na ovako lepom terenu. Sećam se da sam i ja imao sličan početak u njihovim godinama. Hvala svima što su došli“, rekao je jedan od najboljih grčkih košarkaša svih vremena.

Izabrane vesti

Današnji događaj, imao je i humanitarni karakter jer su Vasilis Spanulis, Pero Antić, Dario Šarić, Džastin Doelman, Brus Tejlor i Mirza Teletović u društvu vlasnika agencije BeoBasket Miodraga Ražnatovića i predstavnika sponzora čitave manifestacije, kompanija IDEA, Mozzart, Kaplankaya, Leks (Elektroluks) i Alfa banke šutirali trojke u humanitarne svrhe. Svaki pogodak izvan linije 6,75 nagrađen je sa po 1.000 dinara koji su namenjeni košarkaškom klubu u kolicima „Singidunum“.  

Pobeda je pripala tandemu kompanije MOZZART koji su činili Dario Šarić i Jovica Šabić, a u finalu su bili bolji od tandema koji su činili predstavnik kompanije Kaplankaja i Vasilis Spanulis

U vedroj atmosferi, košarkaški asovi su pokazali da su "naštelovali nišanske sprave“ pa će KK Singidunum dobio ček na ukupno 88.000 dinara koji im je uručio Miodrag Ražnatović. Istovremeno, na ovaj način, igrači su najavili puno dobre košarke u nedelju od 20 časova u Kombank Areni.

Ulaz u Kombank Arenu je besplatan a poslednji kontigent od 500 ulaznica, sačuvan je za dan utakmice i njih je moguće preuzeti od 18 časova na blagajni kod severne tribine. Jedna osoba, moći će da preuzme samo dve ulaznice.   

(FOTO: Branko Starčević)


tagovi

Vasilis SpanulisSrbijaMozzartMirza TeletovićMiodrag RažnatovićBeobasket Stars 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara