Komentari na vest

KRAJ: Mornar - Crvena zvezda 66:102

G

Gost "

pre 2 meseca

Onoga koji je skautirao Gilespija i Smarta bih pozvao da dodje kod nas u naselje ima sigurno boljih igrača....

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Zvezda uništi ove u gostima, a NBA Igokea jedva dobi Cedevitu kući. Istresosmo ih k'o baba ponjavu tri puta zaredom, uzesmo kup i nahuškasmo im košarkaškog oca na materijalnog.
G

Gost Rider

pre 2 meseca

Overavamo pol poziciju,lopate neka nam se smeju,plakace na kraju i cekace do Septembra za Wild Card

Toto-ko-tunjo

pre 2 meseca

Ako i to bude. Razočarali su duboko svog pravog oca.
J

Ja tebi ti meni

pre 2 meseca

Kad vidiš bekove Zvezde prva pomisao je koliko se ogrešilo o Filipa Čovića. Ovi su nemoćni i bukvalno nikakav uticaj nemaju na protivničku igru. Sramno
l

loš

pre 2 meseca

Nedović nikakav igrač. Sve koševe smo primili preko njega kada je bio u igri.
J

Jöle 39

pre 2 meseca

Ovo je bruka! Bodiroga vreme je da izbacis kk rekreativo iz Evrolige
X

Xhee

pre 2 meseca

Ako jsd osvoji ABA ligu, ne treba niko da ih izbacuje iz EL!!!
p

prejaka liga

pre 2 meseca

sto se i vidi kad odemo u jevropu.
P

Partizan forever

pre 2 meseca

Sjajan doček, koga? Poluprazna dvorana, čuje se škripa patika, a došao im evroligaš. Ko to može dočekivati Čovićeve na sjajan način? Komentator veliča doček Zvezde i podršku navijača, a kamera prikazuje 2 potpuno prazne tribine. Pa, ove ne žele ni u Baru da gledaju, a hoće EL A licencu i kamen su oko vrata Partizanu jer misle da se u paketu uguraju sa nama. Da nemaju toliku podršku države nas bi molili da nam uruče A licencu, a ovako smo taoci. Već su nam je jednom izbili iz ruku. Sve je ovo šista istina, a vi piskarajte do mile volje dalje.
R

Realni Arth

pre 2 meseca

Au sta ti bi covece, smiri se, sta je bilo aman, cemu takva mrznja, reakcija, nervoza, smiri se, i samo da ti kazem, pa lako je to samo nas dobijete u finalu ako uopste stignete, i eto vas u EL, u suprotnom "Hop Trt Givezen Zajc" ako se secas prleta kod Otpisanih, bice ti jasnija poruka! :-)! More bre ima d avas oducimo i u kosarci i u fudbalu dok ne izdisete!
o

oooL

pre 2 meseca

A otkad ti pratiš košarku? Od pre 2-3 godine?! Pre toga, dok država nije upumpala lovu bili ste 7. u ABA ligi i verovatno ste time zaslužili A licencu?! Ili time što ste osvojili EL pre više od 30 godina?! Kao i Bosna, Cibona i mnoge druge ekipe koje više i ne postoje, da li svi oni treba da dobiju A licencu?! Ne kažem ni da Zvezda zaslužuje licencu, samo da ste više dosadni sa tim pričama.
X

Xhee

pre 2 meseca

Sedmoplasiranom timu Aba lige država plati učešće u Evrokuou, pa kad opet ništa ne osvoje, država im plati učešće u EL i onda su oni institucija!? Pa čega ste institucija , u kom gradu?
F

Familija

pre 2 meseca

Tek sada će da država ulaže novce u Zvezdu sada nama 20 miliona a vama 15 miliona sada vi ćete plaćati punu cenu Arene a treniraćete u Pioniru a mi ćemo skoro besplatno dobiti Arenu na nekoliko godina vaše vreme je isteklo trajalo je tri godine dosta je e sada ide naše vreme na tri godine da te vidim sada lagomire
P

Partizan forever

pre 2 meseca

Kad ste nam prvi put izbili A licencu iz ruku to je bilo u Duletovo vreme. Tada smo takođe bili evropska atrakcija, Liliputanac među Guliverima. Imali smo mnogo manji budžet od Zjelone Gore, što je sprdate sada, i od svih ostalih evroligaša. Bili smo ono - verovali ili ne. Za nas su Valensija ili Taukeramika, tada, bili nedostižan san. Đilas nam je oduzeo san jer je šatro bio antisportista, a zvezdaš u krvi. Nije mogao taj prag preći. Ovo posle 2012 ne računam. To je za nas nulta godina, vreme proganjanja, kao Hrišćani u Rimu i samo pokušaj da ostanemo i opstanemo. Fale samo krstovi na koje bi nas razapinjali. I zato sam ponosni partizanovac, znate. Nisam kao oni mučenici, ali bar sam to jednim malim delom. A vi Rimljani udrite.
R

Realni Arth

pre 2 meseca

A ti prvi postavljas komentar??? Mislim da ovo lagano se dobija, mada trenutno gubimo 14:10, ali kakva divljacka kosarka, ovde mislim i na nas, Sferopulos, mislim da zaista nije trener za Zvezdu, a na zalost nema ni ko drugi da bude! Ali ajde da se pobedimo ovo, pa bar ne reskiram sa domacim terenom za ABA finale,
M

MVPČAČAK

pre 2 meseca

Pozivam sve kojima je crno-bela boja u srcu da NE ostavljaju komentare na komšijski m vestima.
P

Partizan forever

pre 2 meseca

Već sam im poslao istinu, inače bih te poslušao. Ostaću na tom jednom komentaru.
X

Xhee

pre 2 meseca

Pa sto ti ostavljaš?