Komentari na vest

KRAJ: Partizan Mozzart Bet - Anadolu Efes 100:90

M

Miroslav67

pre 2 meseca

Citam komentare o našem napadu , nemamo akcije nemamo ovo nemamo ono.. pa nije ovo matematika da je uvek sve jasno i ne promenljivo. Košarka je ziva stvar i ako ide sut to se forsira ako ide dva na dva to se forsira itd .. veci je problem rotacija u odbrani jer svaki drugi ili treći napad ta rotacija puca. Toliko o tome. NAPRAD PARTIZAN!!!!
T

Torbicis

pre 2 meseca

Sa obzirom da "nemamo napad ni krstenu akciju" Dajemo jedva stotinjak poena nekim anonimusima poput Efesa Sta li ce biti kad proigramo???
G

Goust

pre 2 meseca

Jel valja sad Aleksa Pluju ga cele godine
P

Prolznik.

pre 2 meseca

Koliko je lud Aleksaaa! 🔥
p

poliko

pre 2 meseca

IDE GAS
L

LuloLulo

pre 2 meseca

Dajte reprezentativnu pauzu svaki mjesec
@

@Lulolulo

pre 2 meseca

da vam Pesic razigra ugraca kada vec legenda ne moze...
4

4832p2š

pre 2 meseca

Čekamo Luku u Minhenu... A da, vi se na to niste nikada ni ložili...
S

Samardzic

pre 2 meseca

zna li sta nesto jel Zeljko zaboravio da ima Dozera?
A

Ahahaha

pre 2 meseca

Zato što ga Dozira.
p

preslikana

pre 2 meseca

utakmica sa Bajernom, nikako da se odlepimo i na kraju samopouzdanja bez i cao....
M

Majstore Zeljko

pre 2 meseca

Dozier nema 6 licnih gresaka nego 3
a

asi

pre 2 meseca

i ako ovo dobijemo ovo je bas lose... mi ideju u napadu nemamo... imamo srece sto se Larkinu ova utakmica ne igra...
P

Prolaznik.

pre 2 meseca

Ponitka ne moze da igra kao u Poljskoj reprezentaciji jer za tripl dabl koji napadne uvek u reprezentaciji, treba mu lopta, koja je uvek kod Pantera kad je u igru ili ponekad kod Alekse koji posle bilo kakve reprezentativne akcije blista! Mislim da ga gusi ova igra Partizana, kao i ostale igrace. Kad sam vec kod Ponitke, losa je selekcija, bolje da je dobeden igrac koji ce da stoji na trojci i da prangija kd god treba i kom ne treba lopta. Imamo brdo igraca koji vole loptu u rukama, i zato nam igra ne izgleda ni malo tecno, sta vise, deluje kao da se baaas mucimo 🤷🏻‍♂️ I ne moze Smajli da da doprinos nezagrejan, naravno da ce da napravi glupost, on je igrac ritma, mora da igra od pocetka i da ima ulogu da bi dao doprinos. Moramo ovo dobiti i izvuci! Ali ova sezona je koncepcijski mnogo losije postavljena od prosle , a igraci su majstori, samo su im lose uloge! Zeljko je Zeljko, dace bog da igramo i sled sezone EL i da se napravi malko skladnija ekipa sa dva tri igraca promenjena i bice 50% bolja ekipa i igra! Napred Partizan ❤️

angry_chainsaw

pre 2 meseca

Ajmo komšije, ovo morate da dobijete!!! Ova pobeda6i nama mnogo znači... Znači, saberite se i pobedite!!!
A

Aleksaaaaaaa

pre 2 meseca

Za šta vam znači?? da ne budete 16.??

angry_chainsaw

pre 2 meseca

#Aleksaaaa Da uđemo u PLAY IN, pukla je Valensija, sutra će Bayern, pa juriti Valensiju, koja ima mnogo teži raspored, i još da puknu sutra i Milano i Zalgiris, a za nas je bitno da pobedimo, još uvek ima nade (jeste mala, ali uvek postoji) za PLAY IN... Pa ako ste vi mogli da dobijete sve te timove, a mi vas ubijamo zadnje tri utakmice, znači možemo i mi dalje, samo da nam se Teo zaleči i da novajlija što pre uđe u šuterski ritam!!!
s

sasa70

pre 2 meseca

kad bi danas igrali protiv reala, pao ili monaka gubili bi sa 20 poena. Igra je OCAJNA!!!!!!! Ako budu top 10 treba da slave kao da su dobili EL!!!!!!! Propala sezona u EL!
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Na žalost tako je;srećom legija iz Turske takodje veze nema veceras pa će Partizan dobiti skoro sigurno s dvocifrenom razlikom doduše budu li stegli odbranu i skok!!!U protivnom vise ponovo
i

igor978

pre 2 meseca

Mi prosto nemamo igru u napadu, sve ide na ludilo Alekse i individualna rešenja, protok lopte i dalje nikakav, a kod njih svaki drugi napad igrač ostaje sam na šutu za tri. Dožer senka od igrača od pre dva meseca, kao da mu neko izvadio pola mozga, kao i Kaboklu…Ovaj tim nije izbalansiran i patimo cele sezone, nemamo centra koji je snažan da drži reket pod kontrolom, polovična rešenja sa Kaboklom i Kaminskim nisu dobra za EL, oni ni nisu klasični centri što sada i laici vide…ali nema druge, idemo jako pa gde završimo, ništa nikome nije garantovano
Đ

Đukin fan

pre 2 meseca

Srećom vozi ih Aleksa veceras ko mlade majmune a pride onaj ćelavo-kudra Larkin realno ne postoji celu utakmicu!!!To mora da se iskoristi !!!
G

Grobar81

pre 2 meseca

Njima još nije počeo igrati Larkin kako ume, a mi ako budemo igrali bez akcija, čekajući trojke u drugom, ne piše se dobro.
G

Girona

pre 2 meseca

i po ko zna koji put igra nam zavisi od ludosti Alekse... Kabokla da probude pod hitno covek spava... Andjusic pa ja mislim ekonoma da smo ubacili da bi bio bolji... Douzer gde je onaj igrac od pre mesec i po dana?!
Z

Zivkovic

pre 2 meseca

Ovaj Kaboklo nikakve orijentacije nema kad igra odbranu.
b

beringator

pre 2 meseca

na stranu kosarka, ali ko je ona riba na pocetku meca, u beloj majici, topina
J

Jaaaa

pre 2 meseca

Još malo ... 😉
S

Sudije

pre 2 meseca

su lepo pocele 🤣 kakav faul u napadu Brayanta, pogotovo drugi , brutalno smešno 🤣
A

Alex20

pre 2 meseca

A ovo saplitanje Ponitke na samom kraju poluvrmeena lagani faul 😂😂😂😂
G

Galactico

pre 2 meseca

A rušenje Ponitke od strane igrača Efesa, a udarac po Panterovoj glavi na kraju poluvremena? To se ne računa?
M

Mega Vazura

pre 2 meseca

Karagumruk odvalio Galatu na strani
k

kako sad

pre 2 meseca

zar nije bilo zadnjih 4 kola biti ili ne biti. i sve su izgubili.
P

PFC

pre 2 meseca

PARTIZANE NAPADAJ🖤🤍