Košarkaši Crvene zvezde (Foto: MN Press)
Košarkaši Crvene zvezde (Foto: MN Press)

Krcato u Čairu, Zvezda uz veliku podršku na startu Kupa Koraća, ali i bez Bentila

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.02.23. | 17:46

Trener Duško Ivanović je morao da ostavio jednog od registrovanih igrača van protokola za susret, a izbor je pao na snažnog košarkaša iz Gane

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Niša)

Na startu drugog dana Kupa Radivoja Koraća košarkaši Crvene zvezde i Borac Mozzarta boriće se za plasman u polufinale, gde pobednika čeka Partizan Mozzart Bet (18.00). Dvorana Čair je neposredno pred početak susreta krcata i sve je spremno za početak trećeg četvrtfinalnog susreta u Nišu.

Izabrane vesti

Crveno-beli će očekivano imati veliku podršku sa tribina, razvučen je i veliki transparent "NIŠLIJE", a sa pesmom se počelo još tokom zagrevanja.

Trener Duško Ivanović i košarkaši tima sa Malog Kalemegdana pozdravljeni su gromoglasnim aplauzom, te je jasno da će imati jak vetar u leđa u pokušaju da savladaju Borac.

Kada su sastavi u pitanju, Ivanović nije mogao da povede Džona Holanda i Nikolu Ivanovića zbog ograničenog broja stranaca (četiri), a na spisku registrovanih našlo se 13 imena. To znači da je jedan igrač morao da otpadne pred duel sa Čačanima, a izbor je pao na Bena Bentila čije ime se nije našlo u protokolu. Centar iz Gane će meč ispratiti sa mesta pored klupe.

Crvena zvezda će igrati u sledećem sastavu: Luka Vildoza, Stefan Lazarević, Fakundo Kampaco, Luka Mitrović, Branko Lazić, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Ognjen Kuzmić i Filip Petrušev.

S druge strane, Dejan Mijatović ima 10 košarkaša na raspolaganju, a u protokolu su: Diante Boldvin, Đorđe Ćurčić, Miloš Glišić, Pavle Nikolić, Bojan Tomašević, Đorđe Gagić, Nikola Kočović, Aleksa Novaković, Marko Radonjić i Hanter Hejl.



tagovi

KK Crvena zvezdaBorac MozzartDuško IvanovićBen Bentil

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara