Jaramaz i Madar (© Star sport)
Jaramaz i Madar (© Star sport)

Krčka se: Partizan Mozzart Bet kreće po Jaramaza kad raskine sa Bajernom

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.07.23. | 17:16

Tek ako srpski bek postane slobodan na tržištu crno-beli će reagovati

Dve godine u Minhenu, pa natrag u Beograd. Tu rutu bi trebalo da pređe Ognjen Jaramaz narednih dana i, ako sve bude kako se u Humskoj nadaju, postane prvi letnji novajlija Partizan Mozzart Beta!

Da bi se scenario kakav je prvi nagovestila Basketballsphere ostvario potrebno je da se 27-godišnji bek rastane sa Bajernom i među crno-bele stigne kao slobodan igrač. Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, srpski reprezentativac je krenuo u proces sporazumnog raskida sa Bavarcima, čiji ishod čeka novi prvak ABA lige. Ako se taj posao završi prema očekivanjima sve tri strane, Ognjen bi uskoro mogao da se pojavi u opremi Parnog valjka. To dalje znači da je jedini način da crno-beli dobiju vredno pojačanje je da Jaramaz stigne – besplatno.

Izabrane vesti

Razlog što pokušava da „izađe“ iz ugovora sa Nemcima (ostala mu je još jedna godina) je u promeni na klupi. Jaramaz je stigao u Minhen leta 2021. na poziv Andree Trinkijerija, koji ga je trenirao u Partizanu, međutim, kad je Italijan otišao, a Pablo Laso preuzeo palicu, došlo je do zaokreta. Španac želi da formira tim prema sopstvenim željama i pitanje je da li vidi Srbina kao bitan deo tima, kao što je dilema da li Ognjen sebe vidi u Bajernu.

Partizan Mozzart Bet ga svakako želi. Samo, neće da remeti odnos koji Jaramaz ima sa aktuelnim poslodavcima i želi čistu situaciju, te zbog toga čega da ga ugrabi kao slobodnog igrača. Prilično značajnog, što je pokazao tokom prvog mandata kad je tokom dvoipogodišnjeg boravka bio jedan od nosilaca igre.

Prethodno su crno-beli završili tri bitna posla, produživši ugovore kapitenu Kevinu Panteru, krilnom centru Zeku Ledeju i beku Aleksi Avramoviću, a rastali su se sa centrom Matijasom Lesorom i izvesno će ostati bez Joanisa Papapetrua.


tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetOgnjen Jaramaz

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara