Kreće Zvezda i gleda ka Jankoviću

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.08.18. | 08:27

Crveno-beli završavaju preglede i počinju pripreme za narednu sezonu

Do sada su testiranja pred početak priprema za novu sezonu obavili Majkl Odžo, Majk Cirbes, Statos Perperoglu i Bili Beron, a očekuje se da to učine i preostali igrači crveno-belih. Oni će se danas, u ponedeljak, prvi put okupiti, a potom sledi početak priprema za sezonu 2018/2019.

Juče su svoja tesiranja odradili Beron i Perperoglu, a Amerikanac je pred dolazak u Beograd imao malo više poteškoća sa letovima pa mu se put dosta odužio.
"Bilo je veoma neprijatno, ali to ostavljam iza sebe. Vreme je da stvaramo lepše uspomene", istakao je Bili Beron.

Izabrane vesti

Trener Crvene zvezde Milan Tomić obaviće danas prvu prozivku, a očekuje se da u toku sedmice doputuju i poslednja dva pojačanja Džo Regland i Muhamed Faje

Tada će tim Zvezde biti praktično kompletiran i Milan Tomić će imati priliku da već na startu priprema računa na sve igrače. Međutim, problem bi mogao da bude sa Stefanom Jankovićem. Naime, taj igrač je na meti Partizana, pa ostaje da se vidi kako će se ta priča završiti i da li će se on pojaviti na prozivci. Pominje se čak da je tražio raskid ugovora zbog neisplaćenih plata na vreme.

Zvezda na poziciji četiri računa najviše na Fajea i Jankovića, a ukoliko bi kojim slučajem Stefan otišao u Partizan, onda bi Zvezda morala da traži zamenu. Da li u vidu Boriše Simanića ili nekog novog pojačanja, to ostaje da se vidi.

Takođe, upitna je i pozicija plejmejkera na kojoj je Džo Regland. I ne zna se još da li će mu pomagati Filip Čović i Dejan Davidovac ili će Zvezda tražiti "bek ap" opciju za ovu poziciju. Na prozivci se neće pojaviti ni Nemanja Dangubić koji čeka opcije iz inostranstva, kao ni Pero Antić, dok bi šansu za dokazivanje trebalo da dobije Nemanja Nenadić. Pored njih na prozivci bi trebalo da budu i Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Branko Lazić, Nikola Jovanović, Stefan Janković, Filip Čović, Marko Kešelj i Aleksa Radanov. Još ostaje da se vidi kakve će uloge imati Jovanović (gleda strane ponude), Kešelj, Radanov...

Zasad nije poznato koje će pripremne mečeve igrati crveno-beli, a jedan, prvi deo priprema, bi mogli da odrade na Zlatiboru.

Foto: MN Press


tagovi

Stefan JankovićMilan Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara