Komentari na vest

Kris Džons napušta Valensiju na leto ako ne bude igrala Evroligu

P

Pst

pre 23 dana

Ko je pazljivo slusao Covica cuo je da trener ostaje i naredne sezone. Cuo je da nije smak sveta igrati i neko drugo takmicenje osim El. Cuo je da se bori da i Partizan igra El. Cuo je da je pomenuo finansijske inspekcije u klubovima i neka nepravdana sredstva u jednom klubu. Sto se El tice ne igraju li nasa dva kluba smatracu to politikanstvom. Time i sport gade ljudima. Samo je iluzija takmicenje koje igraju bez najboljih. Sacekajmo jesen. Mnogi od sigurnih sa ovim ratovima mogu propasti. Nista nije izvesno. Cuvajmo mi ABA ligu. U njoj ce dok postoji biti interesantno nastupati.
G

Grobarcina

pre 23 dana

Nemam nista protiv da dodje u fmp opet ce biti top 16 😂
p

psyhhodelija

pre 22 dana

Nemam ništa protiv da opet ostanete bez Kupa Koraća,5 godina zaredom..O srpskoj ligi da ne pričamo...Protiv Žoca 6-1 u trofejima...Plus izgubljen Super Kup od studenata kad mi nismo igrali
i

igor978

pre 23 dana

Legao bi Partizanu kao budali šamar, jak u odbrani i napadu.
A

Aqa

pre 23 dana

I zvezdu će napustiti njih 10 i doći će novih 10, jedino će ostati neda igrač malih utakmica.
@

@aqa

pre 23 dana

...bolje ti brini hoce li zeljko ostati ako ne osvoji aba. i koji ce igraci ostati ako ne. u zvezdu ih nije mnogo doslo zbog trenera.
p

pipo_inzagi87

pre 23 dana

@@aqa nemoj ti da brines za Zeljka, sta cete vi ako ne uzmete Aba?
p

pipo_inzagi87

pre 23 dana

@@aqa nemoj ti da brines za Zeljka, sta cete vi ako ne uzmete Aba?
@

@pipo

pre 23 dana

...kod nas sve ostaje isto, kao i uvek. nije se kod nas forsiralo: partizan = zeljko, pa da bude smak sveta zbog neke promene.