""
""

Krstić sprečio senzaciju u Istanbulu, Karšijaka stavila Efes na teške muke

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.15. | 21:17

Krstić je utakmicu završio sa 17 poena, dok je Tomas Ertel postigao 25 poena za ekipu Efesa. Finalna serija igra se na tri pobede

Malo je nedostajalo da Pinar Karšijaka napravi još jednu senzaciju u plej-ofu turske košarkaške lige i savlada u gostima ekipu Efesa. Ipak, bivši kapiten Srbije Nenad Krstić pobrinuo sa da trofejni klub ipak dođe do trijumfa i vođstva od 1:0 u finalnoj seriji.

Izabrane vesti

Pokazala je Karšijaka da nije slučajno u polufinalu eliminisala skupoceni tim Fenerbahčea koji je ujedno bio i branilac titule. Uprkos pobedi, trener Efesa Dušan Ivković neće moći da bude zadovoljan kako je njegov tim igrao u većem delu meča, ali kad je bilo teško Krstić je povukao ekipu.

Krstić je prvo 15 sekundi pre kraja regularnog toka pogodio jednom sa penala i izjednačio na 81:81, a tim rezultatom otišlo se u produžetke. Sjajnu partiju zaokružio je ovaj put 15 sekundi pre kraja produžetka, kada je oba puta bio precizan, a Efes je otišao na plus četiri.

Karšijaka posle toga više nije imala snage da napravi novi preokret i zapreti slavnom istanbulskom klubu, iako je do kraja pokazala da neće biti lakih poena i predaje.

Krstić je utakmicu završio sa 17 poena, dok je Tomas Ertel postigao 25 poena za ekipu Efesa. Bobi Dikson dao je 24, a Džon Dibler 19 poena za gostujuću Karšijaku.

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

TurskaSrbijaPinar KaršijakaNenad KrstićDušan Duda IvkovićAnadolu Efes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara