©FIBA
©FIBA

Kuridža: Da nastavimo ovako do kraja, lepo je čuti kako mi navijači skandiraju

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.09.22. | 00:51

Centar naše reprezentacije zadovoljan posle pobede nad Finskom (100:70)

Srbija je ubedljivo savladala finsku na novom koraku na Evropskom prvenstvu i pokazala se u vrlo dobrom svetlu. Posle ubedljive pobede Marko Jagodić Kuridža sumirao je utiske ne skrivajući zadovoljstvo igrom i rezultatom.

Izabrane vesti

"Igrali smo dobro odbbranu, agresivno i rival se nije snašao izuzev tokom prvih četiri-pet minuta. Iz takve odbrane smo dobili samopouzdanje u naadu i potom su svi imali svoje momente u utakmici. Ovako moramo da igramo svaku utakmicu dokle god smo ovde, a nadam se da ćemo biti do kraja", kazao je srpski reprezentativac.

Iz tima je zbog stomačnih problema izostao Vanja Marinković, a uz saigrače je bio Nikola Milutinov koji se priključio izabranicima Svetislava Pešića.

"Najbitnije je da budemo zdravi. Milutinov je tu, uskoro će nam se vratiti i Vanja. Kad krenu najbitnije utakmice bićemo na okupu i to je najvažnije . Neophodno je da igramo ovako odbranu i neće biti problema".

Sledeći rival Srbije je Izrael, a Jagodić Kuridža je istakao da se nada još jednom odličnom timskom izdanju.

"Još nismo gledali Izrael, za njih ćemo se spremati večeras i sutra i sigurno ćemo se pripremiti najbolje što možemo kako bismo pobedili".

Publika je u završnici meča skandirala srpskom centru koji je priznao da mu podrška uliva dodatno samopouzdanje.

"Čuo sam u hali kako mi navijači skandiraju lepo je da to čujem, imponuje mi i daje obavezu da se još više borim na terenu", kazao je Jagodić Kuridža.


tagovi

Marko Jagodić KuridžaEvrobasket 2022košarkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara