Ekipa Partizana (© Star sport)
Ekipa Partizana (© Star sport)

Kuruc je i dalje deo Partizana, Smailagić i Mur se požalili na bol

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.04.22. | 21:45

Trener Obradović pričao je o zdravstvenom biltenu ekipe posle meča sa Cibonom

Partizan je pobedom protiv Cibone okončao ligaški deo ABA lige. Upisane su 22 pobede što je dovoljno za drugo mesto, a posle Cibone, Željko Obradović je pričao o zdravstvenom biltenu kao i o igračima koji već duže vreme nisu na parketu. Pre svega se misli na Rodionsa Kuruca. Letonac nije dobio minute kod trenera Obradovića još od marta.

Izabrane vesti

"Bio je bolestan, deo je tima, tu je uz nas, trenira i on", rekao je Obradović.

Uz Kuruca, dugo na parketu nije bio ni Nemanja Dangubić, ali on je zaigrao protiv Cibone. Na parketu je proveo četiri minuta. Bio je uočljiv izostanak Alena Smailagića.

Objasnio je i to trener crno-belih.

"Smailagić ima probleme i bolove, nismo hteli ništa da forsiramo. Vukčević nije igrao zato što nije bio u timu u vreme kada je ovaj meč prvobitno trebalo da se igra. Mur je osetio bolove u leđima na poluvremenu".

Sada sledi ključan deo sezone. Partizan u sredu dočekuje Bursu u osmini finala Evrokupa. Jedan meč se samo igra. Ko pobedi nastavlja takmičenje.

"Moramo da verujemo u sopstvene mogućnosti, igrači su toga svesni. Imali smo neke probleme u pripremi ovog meča, sledi slobodan dan, da se odmore igrači, pa da se spremimo. Nadam se da će svi biti u stanju da treniraju. Igrači su svesni kakvi su izazovi ispred nas, samopouzdanje je važno. Ovo je najlepše vreme u sezoni, vreme plej-ofa u Evrokupu i ABA ligi, za ovo se igra cele godine. Igarči su pokazali da su svesni onoga što nas očekuje, moramo da verujemo u sebe", podvukao je Obradović.


tagovi

KK PartizanRodions KurucAlen SmailagićŽeljko Obradović

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara