Najnovije vesti

Kuva pred novi derbi Zvezde i Cedevite: Šta nismo videli kad su se kamere ugasile? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2 minuta

Kendrik Peri i Kori Volden (©Starsport)

Cedevita i Kendrik Peri se već javno buni

Neizvesna završnica koju javnost nije mogla da vidi, jer je signal iz dvorane – nestao. A novinari svakako ne mogu u dvorane tokom pandemije korona virusa. Crvena zvezda je na kraju savladala Cedevita Olimpiju 82:81 i upisala 20. pobedu u ovoj sezoni Jadranske lige čime je značajno popravila šanse da u samom finišu pretekne Budućnost na prvom mestu što bi moglo da bude od presudnog značaja u borbi za titulu jer svi se sećamo kako su prolazili poslednji plej-of mečevi beogradskog i podgoričkog kluba.

Sa druge strane, Cedevita je ostala na petom mestu, sa istim brojem pobeda kao i četvrtoplasirani Mornar, mada uz utakmicu manje. Ove nedelje, u isto vreme kada se bude igrala i utakmica Mornar – Budućnost, Cedevita će uzvratiti gostoprimstvo Zvezdi u meču koji bi mogao da odluči hoće li klub Emila Tedeskog dobaciti do plej-ofa.

I već sada možemo da kažemo: goreće na Jadranu narednih dana. Jer odmah posle utakmice Cedevita Olimpija se zvanično požalila javnosti na detalj koji se zbio tri sekunde pre kraja meča. Rezultat izjedačen, 81:81, Kendrik Peri u prodoru, Kori Volden mu uzima loptu, sudije ništa ne sviraju, Zvezda stiže do pobede posle poena Marka Simonovića sa penala. U Cedeviti ne kažu to glasno, ali sugerišu – bio je Voldenov faul.

Pošto smo čuli da u presudnim trenucima utakmice sa Crvenom zvezdom TV prenos nije funkcionisao objavljujemo snimak prodora Kendrika Perija pri rezultatu 81:81. Sami procenite šta se dešavalo u tom napadu“, piše na Tviteru Cedevite, da bi situaciju dodatno zakuvao sam Peri nadovezavši se na taj tvit.

Da vam svima nacrtam. Izgleda da su se 30 sekundi pre kraja meča kamere ’misteriozno’ ugasile. Poslednji posed, nije sviran faul na moj prodor, ali je zato sviran meni nakon akcije.... MRZIM kad zebre odlučuju utakmice“, obrušio se Peri na sudije Uroša Nikolića, Milana Nedovića i Dragana Porobića.

Istina, iz ovog ugla teško je sa sigurnošću reći da li je Volden izbio čistu loptu iz Perijevih ruku ili je zaista bilo prekršaja. Sam Peri nema dilemu.

Čak su i neki igrači Crvene zvezde priznali da je bio faul. To je najsmešnije“, tvrdi Peri.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva