Komentari na vest

Kvin Snajder merna jedinica za autodestrukciju: Bogdan najbolji, a onda zakucan za klupu kad se lomi

B

Bogi Bogi Bogi

pre 22 dana

Ko prati NBA, a pogotovo nase igrace u toj ligi, znace da l ovaj tekst nema veze sa istinom... Konkretno pred ulazak u poslednju deonicu, Atlanta je imala veliku prednost, i nisu ulazili ni Bogi, ni Trej, ni Kapela.. Imajuci u vidu da ni Marej ni Hunter nisu zdravi, a da je konkretno Bogi JUCE odigrao celu poslednju cetvrtinu i oba produzetka, normalno je da mora da trener brine o zdravlju igraca i dozira minute.. Ali da, sigurno trener mrzi Bogija, i mrzi da pobedjuje, teoreticari zavere.....
N

Nikola 1818

pre 22 dana

Ovo je samo dokaz koliko je bitno u kojoj fransizi zavrsite, nerealno mi je ovo sve i ova zavrsnica meca, da ekipa koja se bori za 9 mesto da bi eventualno imali prednost domaceg terena bar protiv Cikaga ispusti pobedu protiv Sarlota koji je zakucan za 13 mesto, stvarno ne kapiram to, a Bogdan ako mu se ukaze prilika da ode u neku ekipu koja ima ambiciju da nesto napravi, bukvalno bez mnogo razmisljanja treba otici, ova Atlanta je stvarno ekipa bez ambicija.
G

Gost X

pre 22 dana

Bogdane bezi iz raspale Atlante
K

Khal Drogo

pre 22 dana

То једноставно тако не функционише у ен-би-еју. Играчи су изванредно плаћени, али се, ако изузмемо тек неколико врхунских звијезда мада и ту се ваља све то склопити да не оде превише у зону пореза на луксуз, ништа не питају код избора средине. Апсолутно ништа. Богдан има уговор са Атлантом до 2027.године (за четири године 2023-7 зарадиће 68 мил.$), значи до своје 35-е године. Једини начин да промијени клуб јесте да Атланта обави размјену са другим тимом гдје ће Богдан бити обухваћен, а у размјени да би добили нешто морате дати нешто, и ту се опет играч код размјене не пита, не ријетко му само јаве телефоном, од данас си играч тог и тог тима. У ен-би-еју је тако, што Богдана не ремети, он је својим односом, залагагањем, посвећеношћу примјер професионалности и на паркету и ван паркета, гдје год наставио пут, у овој Атланти или у некој другој екипи (а ту тимови које би ми жељели тешко да могу себи приуштити Богданов уговор), он ће то одрадити на врхунском нивоу, такав је.
H

Hoksović

pre 22 dana

Stvarno nečuveno šta ovaj radi Bogdanoviću. Pa cele godine ista priča. Da ubaci 40 poena za tri četvrtine, opet ga neće uvoditi u četvrtoj.
K

Khal Drogo

pre 22 dana

Ма нема никакве аутодеструкције Снајдера. Богдан је заиста одлично одиграо, но не да није играо задњих 5-6 минута него задњих 16 минта, негдје четири минута прије краја 3/4 кпд +15 за Атланту замијењен је (на истом тајм-ауту замијењен је и Мицић који се такође није враћао до краја меча) и није се враћао. Ако се није враћао, два су могућа разлога, нека повреда на коју се Богдан пожалио (надајмо се да није) но вјероватније је Снајдер одлучио у 4/4 шансу дати (читаву ту 4/4 није играо ни рековалесцент Треј Јанг, у саставу није био ни Дежонте Мареј) играчима који и нису добијали шансу током сезоне као и да не ризикује повреду Богдана и Јанга. Сам меч и тако није имао никаквог значаја, у плеј-ин ће на Чикаго, и приступ (да се чувају главни играчи за плеј-оф иоли плеј-ин) уобичајен у финишу ен-би-еја
i

igor978

pre 22 dana

Kako bre meč nije imao rezultatski značaj? Hawksi su sa ovom pobedom mogli da dodju na 1 pobedu od devetog mesta i da čekaju poraz Čikaga u preostalA tei kola. E sada, ako njih boli uvo za to da li će u plej-in sa 09. ili 10. pozicije, jbš ti takvu franšizu i ekipu….