©Starsport
©Starsport

Laso: Zvezda ima moć pod košem, tu će se voditi bitka

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.02.24. | 13:29

Strateg Bajerna spreman za duel sa crveno-belima u Minhenu

Posle evroligaške pauze duge tri nedelje, najbolji klubovi Starog kontinenta ponovo izlaze na megdan, a među duelima 27. kola je i susret sveže krunisanih osvajača kupova u Nemačkoj i Srbiji.

Sutra od 20.30 časova će Bajern u Minhenu dočekiati Crvenu zvezdu sa željom da se revanšira Beograđanim za poraz na strani, a pored pobedničkih ambicija Pablo Laso je istakao težinu zadatka pred njegovim timom.

Izabrane vesti

"Imali smo priliku da pobedimo Zvezdu u prvoj utakmici, ali je nismo iskoristili. Želimo da budemo bolji kod kuće kako bismo što duže bili konkurentni", rekao je strateg Bajerna.

Uz skor 11-15 u redovima Bavaraca još tinja nada u borbi za plej-in, a dodatni motiv predstavlja činjenica da su naredna tri rivala direktni konkurenti s obzirom na to da Bajern posle Zvezde očekuju susreti sa Efesom i Žalgirisom.

"Da bismo pobedili tim kao što je Crvena zvezda, moramo da budemo dobri u svim segmentima. Imaju jake strelce i moć pod košem sa Bolombojem, Mitrovićem i Gilespijem - tu će sigurno biti bitka. Ipak, Buker je pokazao protiv Getingena da se vratio u željenud formu posle povrede. Nadam se da je ceo tim spreman za ovu tešku utakmicu u petak", kazao je Španac.


tagovi

EvroligaPablo LasoKK Bajern MinhenKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara