Stefan Lazarević (©MN Press)
Stefan Lazarević (©MN Press)

Lazarević: Treba svako od nas da se pogleda u ogledalo i zapne do kraja

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.03.23. | 12:14

“Specifičan je način na koji su se vezali neki porazi. Nije nam lako, ali tu smo da sa stručnim štabom nađemo način da prebrodimo to“, kaže krilo Crvene zvezde

Poraz od Partizan Mozzart Beta je arhiviran, Crvena zvezda se sada okreće utakmici sa Barselonom (petak, 20.30) koja će proći bez Ognjena Dobrića, možda i Nemanje Nedovića.

Nikola Ivanović nema dilemu - Crvena zvezda treba u Blaugrani da pokaže reakciju i odigra dobar meč.

Izabrane vesti

“Teška utakmica nas čeka, nakon malo težeg perioda iza nas. Bez obzira šta se dešava, pristup i energija moraju da budu isti. Ključna stvar je da se zadrži isti entuzijazam i mentalitet, jer je to naš posao. To je jedini način da se uradi nešto dobro“, poručio je Ivanović i dodao:

“Jednostavne stvari mogle bi da odluče – energija i individualna odgovornost. Pravi karakter se pokazuje posle teških momenata“.

Stefan Lazarević ističe da je Barselona ekipa za najviše domete.

“Idemo u goste ekipi koja je po svemu opet kandidat za Fajnal for. U odličnoj su formi u poslednjih sedam-osam utakmica i to su pokazali. Moraćemo da se potrudimo da damo svoj maksimum, da im pariramo fizički i vidimo gde nas to vodi“.

Upitan kako ekipa može da se vrati posle nekih loših rezultata i pre svega izgubljenih utakmica nakon vođstva, odgovorio je:

“Specifičan je način na koji su se vezali neki porazi. Nije nam lako, ali tu smo da sa stručnim štabom nađemo način da prebrodimo to. Niko nam ne može pomoći, do nas samih. Nadam se da ćemo prebroditi ovaj težak period“.

Zbog povrede kapitena Branka Lazića, Lazarević u poslednje vreme dobija veću minutažu.

“Ne pada mi teško, zahvalan sam što igram i imam priliku da igram. Žao mi je samo što su rezultati lošiji, voleo bih da su ostvarene još neke pobede“.

Od kraja večitog derbija mnogo se priča o dešavanjima posle zvuka sirene, pre svega onom što je bilo između Matijasa Lesora i Filipa Petruševa.

“Mi kao igrači smo se gospodski poneli na terenu. Ne treba da pričamo previše o tome, to treba da ostane na klubu. Mi tu utakmicu treba da arhiviramo, da izvučemo neke pouke. Ne treba mi da se bavimo tim detaljima“.

Lazarević veruje da trojka Nikole Mirotića iz prvog meča, posle gaženja aut-linije, može da bude dodatni motiv da se podigne nivo.

“Definitivno mora da bude, treba da se setimo toga. Da iz takvih stvari crpimo dodatnu energiju i motiv. Treba svako da se pogleda u ogledalo i zapne, muški. Pokazali smo ove sezone da možemo da igramo sa svima“.


tagovi

KK Crvena zvezdaStefan LazarevićNikola IvanovićEvroligaABA liga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara