©Star Sport
©Star Sport

Lazić: Pametnije da se sezona prekine

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.05.20. | 17:42

Kapiten crveno-belih još jednom izneo stav o nastavku takmičenja

Sa više strana danima unazad stižu informacije da se Evroliga neće nastaviti, u Španiji već prognoziraju u kojem sastavu bi moglo da startuje naredno izdanje elitnog takmičenja – bez Zvezde i Partizana u slučaju da ne bude proširenja takmičenja –, a još se ne zna šta će biti sa Jadranskom ligom, koja praktično čeka odluke najjačih liga...

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić bio je možda i prvi među igračima u regionalnom takmičenju koji je jasno u javnost izašao sa stavom da sezona ne treba da se nastavi, a to je još jednom ponovio u izjavi za Prvu televiziju.

Izabrane vesti

“Saglasan sam sa većinom kolega koji su rekli da je možda pametnije da se sezona prekine i da jednostavno nastavimo pripreme za sledeću sezonu. Da se ova situacija sa virusom smiri i da se mi još bolje pripremimo za sledeću sezonu da ne bi došlo do povreda o kojima smo pričali”, rekao je Branko Lazić za TV Prva.

Crvena zvezda je do prekida sezone bila trećeplasirani tim Jadranske lige uz overeno mesto u plej-ofu, dok je u Evroligi i dalje imala teoretske šanse za plasman u četvrtfinale.



tagovi

Branko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara