Branko Lazić (©Mozzart Sport)
Branko Lazić (©Mozzart Sport)

Lazić sa osmehom: Ako Dobrić ne spremi doček, bolje da ne dolazi u Beograd

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.10.23. | 14:09

”Ako ništa, biće bar jedna kafa”, šali se kapiten

Crvena zvezda u Bolonji (petak, 20.30) neće moći da računa na Dalibora Ilića koga je pokosio grip, ali se u pogon vraća Branko Lazić.

Kapitena crveno-belih nije bilo u mečevima sa Žalgirisom i Monakom zbog povrede od koje se uspešno oporavio i spreman je da pomogne ekipi.

Izabrane vesti

“Nadam se da ću biti spreman. Osećam se dobro, sve je u redu. Povreda je sanirana, treniram već neko vreme”, rekao je Lazić.

Poraz od Monaka je prošlost, ali mogu da se izvuku pouke.

“Fizički su dominantni. U sredu smo nažalost doživeli poraz usled nekih nesrećnih okolnosti, brzopletih poteza... Što u napadu, što u odbrani. Nemamo vremena da patimo. Iskoristićemo malo vremena za trening koje imamo, potrudićemo se da u Bolonji odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pobedu”.

Kako rešiti problem pada u poslednjoj četvrtini?

“Sve su ovo iskusni igrači. Pričali smo posle utakmice i pokušavali da izvučemo pouke iz tog meča. Idemo dalje bez obzira na sve, pokušaćemo da u što kraćem vremenskom intervalu ispravimo greške. Virtusova pobeda nad Monakom je pokazatelj kako igraju i kako će oni igrati. Odradili smo video analizu i moramo biti spremni da odgovorimo na njihovu taktiku”.

Da li Ognjen Dobrić spreman doček za bivše saigrače?

“Nisam se čuo sa Dobrićem. Verujem da sprema. Ako ne spremi, bolje da ne dolazi ovde (smeh). Šalim se naravno. Ako ništa biće barem jedna kafa”.



tagovi

KK Crvena zvezdaEvroligaBranko Lazić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara