Led u Madridu odložio duel Reala i Zvezde

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.21. | 14:19

Umesto večeras, igraće se u nedelju ili ponedeljak

Kalendar svakako prenatrpan, a sada novi problemi za crveno-bele. Gostovanje Crvene zvezde kod Reala odloženo je pošto zbog zaleđene piste na aerodromu beogradska ekipa nije mogla da otputuje u Madrid.

Kako je Mozzart Sport već javio, prvi avion je bio planiran za devet sati ujutru, ali je na aerodrom “Nikola Tesla” stigla informacija da sletanje u Madridu ne bi bilo bezbedno. Zbog toga je odlučeno da se proba s drugim letom, u 14 sati, ali kako ni tada nije moglo da se poleti – ne zbog samog poletanja, no zbog sletanja – odlučeno je da se utakmica odloži.

Izabrane vesti

Ostalo je samo da se vidi koji će biti novi termin, opcije su nedelja i ponedeljak.

U svakom slučaju će odlaganje utakmice 19. kola Evrolige usloviti i promene u ABA ligi, jer je Zvezda u nedelju trebalo da igra sa Borcem iz Čačka.

Ako se dakle bude igralo sa Realom u nedelju meč sa Borcem biće pomeren za utorak. Ako Zvezda u Madridu bude igrala u ponedeljak, Borac je čeka na programu u sredu, jer već u petak u Beograd stiže Barselona.

Naredni meč bi svakako trebalo da bude ovaj za dva dana, protiv Valensije. Opet dakle put za Španiju, ali u toplije delove. Probaće crveno-beli da krenu već sutra.



tagovi

KK Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara