Kaboklo, Ponitka i Ledej (© Star sport)
Kaboklo, Ponitka i Ledej (© Star sport)

Ledej, Kaboklo i Ponitka se vraćaju, Panter već u dvorani

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.02.24. | 16:36

Okuplja se Partizan pred ključni deo sezone

Posle neugodnog poraza u finalu Mozzart Kupa Radivoja, ekipa Partizana je dobila solobodno da bi se pripreme za ključne duele nastavljaju u nedelju kada će Željko Obradović održati prvi timski trening. Neki igrači koji nemaju reprezentativne obaveze su već krenuli sa individualnim treninzima, a u dvorani je već Kevin Panter koji je krenuo da radi sa pomoćnim trenerom Acom Matovićem.

Zanimljivo, da se tri reprezentativca vraćaju ranije nego što se očekivalo. Naime, Zek Ledej, Mateuš Ponitka i Bruno Kaboklo su imali dogovor sa klubom da se vrate do 25. februara kako bi Obradović imao dovoljno igrača da se spremi za predstojeći duel sa Efesom koji je od ključnog značaja za nastavak sezone u Evroligi.

Izabrane vesti

Pomenuti trio će tako odigrati samo jedan meč pa će se vratiti u Humsku. Ponitka je bio deo Poljske u porazu od Litvanije, Ledej je debitovao u dresu Azerbejdžana u porazu od Švajcarske, dok Kaboklo večeras u Brazilu igra protiv Paragvaja.

Srpski kvartet reprezentativaca u sastavu Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz se vraćaju posle utakmice u Gruziji koja je zakazana za ponedeljak.



tagovi

KK PartizanZek LedejMateuš PonitkaBruno KabokloKevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara