Lesor: Gde ću igrati sledeće sezone? Nemam ideju!

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.06.18. | 16:47

"Sve to ostavljam menadžeru. Čekam da me pozove, predstavi mi opcije, i onda ću doneti odluku", kaže košarkaš Crvene zvezde

Poslednja vest vezana za Matijasa Lesor kaže da je on želja Olimpijakosa, tačnije Dejvida Blata. Istina je i da je ugovorom vezan za Crvenu zvezdu, tako da je i dalje neizvesno gde bi mogao da igra naredne sezone. Naravno, trenutno je igrač Zvezde.

O svemu tome je govorio Lesor za francuski Basket-infos.com.

Izabrane vesti

Pre svega, o adaptaciji u Crvenoj zvezdi.
"Adaptacija je prošla dosta brzo. Imao sam fenomenalne saigrače koji su me okruživali. Ljudi u klubu, navijači, svi su me lepo dočekači. Adaptacija je prošla jako brzo".

Život u Beogradu?
"Iskreno, osetio sam da grad živi za taj klub. Potpuno pozitivno ludilo vlada oko košarke, fudbala, sporta generalno. Kada šetamo ulicama zaista mnogo navijača se zaustavlja da priča o utakmicama ili uzme autogram, slika se. Osećamo tu strast".

Navijači, atmosfera u Pioniru?
"Kada imaš navijači kao što ima Srbija to dosta pomaže, potpuno je luda atmosfera. Gura nas da iznenadimo sami sebe, da budemo bolji. Daje nam mnogo energije to. Kada oni krenu da luduju i pevaju, to nas mnogo motiviše".

Derbi protiv Partizana?
"Zaista je vrelo. Rivalstvo sa Partizanom je posebno. Mečevi su neverovatno, atmosfera luda. To je jedna od stvari koja me je najviše zadivila otpočetka karijere".

O Filadelfiji koja ga je draftovala?
"Ne znam još, budućnost će reći da li je to najbolja opcija za mene. Za sada sam u Evropi i videćemo kako će se stvari razvijati kada odem u Filadelfiju narednih godina. Sigurno je to da je to odlična organizacija za mladog igrača".

Da li si u kontaktu sa Filom?
"To je pitanje za moj menadžera. Rekao sam menadžeru, ne želim da se bavim tim stvarima. To je njegov posao, on vodi pregovore sa Siksersima, sa Zvezdom i ostalima. On radi na mojoj budućnosti, gde ću igrati sledeće sezone ili narednih godina. Čekam da me pozove i da mi kaže koje su ponude, a na menije da odaberem", rekao je Lesor.

Zvezda sledeće godine neće igrati Evroligu. Da li je to razlog za rastanak? Pričao se o Barseloni... Poslednja je vezana za Olimpijakos.
"Postoje glasine, ali nisam ja taj ko ih pušta. Sve što je vezano za ugovore nije moj posao. Gde ću igrati sledeće godine? Nemam ideju. Da budem iskren, čak i ne znam koje su opcije. Moj agent je u kontaktu sa Zvezdom i drugim klubovima. Čekam da me pozove i kaže ponude. Kada bude došlo vreme, doneću odluku".

Šta ti želiš?
"Moja želja je da budem u najboljoj situaciji. Možda nema Evrolige, ali ako ostanem imaću dobro okruženje. Igram već neko vreme ovde, a odlazak u veliki klub mi ne garantuje da ću igrati mnogo. Želim da budem u najboljoj situaciji, gde mogu da se pokažem i napredujem. Čekam da vidim i šta Siksersi žele. Videćemo", rekao je Lesor.

Foto: Star sport


tagovi

Matijas Lesort

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara