(©MN Press)
(©MN Press)

Lesor se čuo sa Jabuseleom: Zamolio me da se izvinim Danteu u njegovo ime

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 16:35

„Svesni smo greške koje smo napravili“, kaže centar Partizana

Bura posle meča Real Madrid – Partizan i tuče košarkaša se polako stišava, a dok se čekaju kazne koje će izreći Disciplinska komisija Evrolige, igrači se javljaju jedan za drugim i šalju poruke pomirenja i izvinjenja.

To možda neće mnogo pomoći u očima disciplinaca, a pogotovo neće zalečiti povredu Dantea Egzuma, ako Australijanac ne bude mogao da pomogne Partizanu u narednim mečevima.

Izabrane vesti

Centar crno-belih Matijas Lesor takođe bi mogao da se nađe na udaru disciplinaca, zbog obaranja Džanana Muse, pa se i on, posle Pantera i Nanelija, javio preko društvenih mreža da malo stiša uzubrkale strasti.

"Ono što se desilo sinoć je nesrećan slučaj i ne predstavlja ko smo zapravo ja i moji saigrači. Reagovali smo u žaru momenta i svesni smo greške koju smo napravili“, počeo je Lesor.

On je dodao da se tokom dana čuo sa nekim igračima Reala, među kojima i sa Geršonom Jabuseleom, koji je huliganskim potezom bacio Dantea Egzuma na pod i povredio ga.

„Razgovarao sam sa nekim igračima iz Reala, posebno Geršonom koji je takođe svestan šta je uradio i zamolio me da se u njegovo ime izvinim Danteu. Veoma mu je žao što se povredio tokom sukoba“.

Ima Lesor i poruku za navijače Partizana uoči trećeg meča, koji će se igrati u Areni.

„Takođe bih zamolio naše navijače u Beogradu, koji su bili sjajni cele sezone, da nastave da se tako ponašaju i ne dozvole da situacija eskalira. Da još jednom pokažu ljubav prema klubu", napisao je Lesor.


tagovi

KK PartizanEvroligaMatijas Lesor

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara