Komentari na vest

Litvanci izviždali Zvezdu zbog Ukrajine, Vajt kaže: Rečeno nam je da ne diramo baner (VIDEO)

G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Ljudi čovek je kao prvo Amerikanac, kao drugo ima pravo na svoje mišljenje. Dosta mi je više vas rusofila, a svi nosite Rejbanke, Najk patike, vozite zapadne automobile, leviske...
D

Dusmanin

pre oko 2 godine

Imao je i Katai pravo na svoje misljenje i podrzavanje mira te osudjivanje nasilja, kao i njegova zena, pa je popio otkaz zbog navedenog. Oterati ovoga iz ekipe odmah!
G

Gost Pele

pre oko 2 godine

Možemo uskoro da se pozdravimo sa svom troicom Amerikanaca.
W

Wwz

pre oko 2 godine

Sa nasim patriotizmom uvlacimo se samo u probleme.sta je tu lose podrzati mir?ok podloga je zastava ukrajine.ali taj rat utice i na nas iovako smo sirotinja a sve ce biti skuplje i gore
D

DKP

pre oko 2 godine

Pozivanje na MIR samo u UKR? Što ne tamo gde je NATO/US čizma zgazila? Poput "crni životi su važni", zar beli, žuti ili crveni NISU?
Ј

Јосиф

pre oko 2 godine

Каква иронија, какви опрани мозгови! Литванци који су за време ww2 имали расне законе и били на страни нациста, сада су најгласнију у подржавању, гле чуда опет нациста. Штосе тиче Вајта, дечко је као и Волтерс испоштовао став клуба и није дирао банер, то што пише по социјалним мрежама је његов лични став и нетреба га сада нешто разапети. Позз
S

Sladjann

pre oko 2 godine

Nije kriv glupi Amerikanac jel nežna šta je NATO radio ovde!!!objasnite mu lepo da zna!!!!
i

iDEA Zeleznik

pre oko 2 godine

Oprosticemo ti Vajt jer mi nismo stara Zvezda koja se drzala patriotizma ,nje vise nema i zato neka si podrzao Nato propagandu!
F

Fmp 2011

pre oko 2 godine

Oprostili su Kalinicu sto je priznao Kosovo oprostice i njemu! Nije to nista novo za njih!
D

Donekle tacno

pre oko 2 godine

oprostili su novokomponovani navijaci ,stare delije nisu i vise ne idu na kosarku od kada su odradili sto su odradili sa klubom..Draze mi je bilo da ispadnemo iz Aba lige sa dugovima nego da se ugasimo i nosimo Hrvatske sponzore na dresu,sto je sramota zato i nema navijaca u Pioniru!
С

Спарта

pre oko 2 godine

Подршка момцима, одличан гест. Поздрав из Црне Горе! Z!
G

Gost554

pre oko 2 godine

aron white je samo hteo da se opravda Litvancima ne treba ga terati zbog toga...
D

DraganKojic

pre oko 2 godine

Sta ima da se pravda ?
G

Gost1111

pre oko 2 godine

Ljudi, čovek ima pravo za ovo što je izjavio i apsolutno ga podržavam. Dokle više da se mi pravimo pametni? Nisi patriota ako po ceo dan kucaš komentare, dereš se Kosovo Srbija a nikad nisi otisao do Vranja, kamoli Kosova, uradi nešto korisno za svoju zemlju! Zvezdaš sam od malena, i ne mogu da razumem da većina ne vidi kako funkcioniše naša Zvezda, posebno košarkaški klub. Sramota me je da podržavam ovakvu Zvezdu, posebno sa ovakvim rukovodstvom. Uništavaju nam zemlju i klub, a svi ćutite i samim tim podržavate sve to. Zvezda iznad svega, ali ovako ne ide...
O

Ognjen Drinski

pre oko 2 godine

Svaka čast Zvezdi za ovaj potez. Dosta nasrtanja politike na sport. Što se Vajta tiče, čovek je samo rekao šta misli. Ništa strašno. Nadam se da će biti u prilici da drži transparent u kom se USA optužuju za mnoge ratove u svetu. Od Koreje pa do Sirije. Ima toga ali transparenata nema.
S

Srki987

pre oko 2 godine

Odvesti ga u turistički obilazak bivšeg generalštaba, rafinerija, a može posle i u Budjanovce pa će mu možda biti jasnije što nije držao parolu.
a

aca magija

pre oko 2 godine

rekli im oni sto su vredjali Ibru i ti isti sto hodase po atlestskoj stazi za vreme zabrane dolaska na stadione
D

Dejani

pre oko 2 godine

Pa možda da nisu napisali na ukrajinskoj zastavi onda bi držali. Vjerujem da bi svaki covjek držao da je na bijeloj podlozi napisano. Trebali su nama dati onda na ruskoj zastavi.
I

ItuR

pre oko 2 godine

Vreme je da budemo ujedinjeni ispred velikog zla braćo Srbi. Igrači Zvezde, kao i trener Partizana Obradović su osvetlali obraz ponašanjem i branjenjem časti u veoma neprijateljski raspoloženoj državi i pored poraza. Pustite, molim vas, međusobne svađe, kao i ko zaslužuje, ko ne, jer će zapad nastaviti jako da pritiska naše klubove i na kraju da nas slomi, ako se ne držimo zajedno
F

Florentino

pre oko 2 godine

Bravo komsije! Svaka cast, tako se to radi a vi Ameri ajte' polako...
ј

једна једина

pre oko 2 godine

Браво Звездо!!!
7

7777

pre oko 2 godine

Covek ima prava na svoje misljenje posto realno svakom amerikancu je ispran mozak ...Ali mora i da postuje odluke kluba i drzave u kojoj zivi.
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Covek ima prava na svoje misljenje posto realno svakom amerikancu je ispran mozak ...Ali mora i da postuje odluke kluba i drzave u kojoj zivi.
S

Svedok

pre oko 2 godine

Ovo poslednje o postovanju zemlje u kojoj zivi si u pravu. Ovaj lik bi posebno morao da postuje klub koji ga realno placa celu sezonu korektno a on pruza nebitan doprinos na terenu. Od coveka koji je doveden da igra u prvoj petorci on je realno ispod nivoa Lazarevica.
l

linoleum

pre oko 2 godine

jel, ga tero neko da ovo pise,da se ne ljubimo na kraju sezone .borisa simanic na guarani -aron vajt.
Z

Zn

pre oko 2 godine

Dečkonja, zaboravio si vrlo brzo pažnju koju je klub imao prema tebi nakon nesretnog preloma ruke, javno si se hvalio gestom da nisi doživeo da te neko čeka i ne žuri i ima razumevanje za tvoje zdravlje. Niko nije za rat, naravno, ali provokacije sa zastavom Nato nisu i nece proci, kao igrac apsolutno ne treba da se mesas u te stvari, jer ti od ovog kluba zivis, od ne bas bogatog kluba koji je negde pokusao da ti spasi karijeru i napravi obostranu korist. Da se ne ljubimo, cao zdravo, licno bih voleo Dalibora Ilica iz Igokee na cetvorci.
I

Ivan FCRS

pre oko 2 godine

Super, aj sad mrs i zvezde.
m

mita i trta

pre oko 2 godine

sto?? decko rekao sto je istina . Zasto FMp nije poceo sa 5 domacih igraca da ne uvaljujes strance u sr... u pa zaborzvi gde da nadjes 5 domacih ??
Z

Zn

pre oko 2 godine

Trifunovic, Koprivica, Miletic, Avramovic i u pravu si, nema 5 domacih za petorku posto se nba Zagorac ne racuna, pri tome ovu petorku bi Kosjeric dobio opusteno…nemoj o strancima leba ti, pogledaj u svoje dvoriste prvo
G

G

pre oko 2 godine

Da li su to neke nove nevolje u raju? White White nisi smeo to da napises, kako ce sada da nastave sezonu bez tebe, posto si ocigledno zatvorio vrata CZFMP i direktno optuzio "gospodina" Nebojsu da vam je naredio da ne drzite baner. Sta mislis sta moze da se desi sada? Sa tobom moze jedino da se desi da odes iz tima, ali sta ce biti sa istim tim timom, pitanje je. Lepo je posmatrati sve ovo u sta ste se upetljali sa svojim vlasnikom Nebojsom, glave ce vam doci kao Zvezdi 2011. Navijaci FMPa morate da resavate stvari sa Necom sto pre, ovog puta necete menjati ime ni u Crvena Zvezda ni u bilo koji, ovo ce vam biti kraj.
a

abc

pre oko 2 godine

Šta ima loše u onom što je urađeno, šta ima loše u onom što je Vajt napisao? On je deo tima, ponašao se kao ostatak tima, napisao što je mislio da treba da napiše...Dečko je iz drugog podneblja, druge kulture, niti mi uvek razumemo njega, niti on uvek razume nas, sve je to normalno.
G

Gost88

pre oko 2 godine

Ne brini ti za ime kluba,nego reci mi jel bi ti drzao parolu ili ne,tj da li bi rekao igracim drzite parolu? Od tvog odgovora zavisi kakav si Srbin?? Ili i ovo povezujes sa rivalstvom Zvezde i Partizana? Gasenje Zvezde i ostale gluposti?
Z

Zemljace

pre oko 2 godine

ja kao sigurno stariji grobar i vidjeniji na tribini,mogu da ti kazem da zacepis!!!!! Ovo sto su uradili je za svaku pohvalu,alal vera!!! A ostalo na drugoj temi. Hvala komsije!!! PFC SAMPION
D

DraganKojic

pre oko 2 godine

Koja dijagnoza Hahahahaha
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 2 godine

@G...pa on jedva i ceka sad da zapali on je dosao zbog LE i kinte al mu nisu objasnili da je LE za njih obicno gotova oko nove godine
p

paljba zemljak

pre oko 2 godine

@ Zemljace...zbog vas "vidjenijih " nam je drzava i sport u ku...
Q

Qvisco2_1243152011610243073@twitter.com

pre oko 2 godine

Desiće se da ćemo vas opet iskidati u derbiju i to je to!