Luka Mitrović ima novi klub

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.19. | 13:45

Povratak nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović vratio se košarci posle više od osam meseci oporavka od operacije kolena i karijeru nastavlja u Mursiji. 

Mitrović će se na raspolaganje treneru Havijeru Huarezu staviti odmah u narednim mesecima nastupaće u ACB ligi i FIBA Ligi šampiona. Poslednju zvaničnu utakmicu Mitrović je odigrao za Bamberg još u maju prošle godine, posle čega je odlučio da ode na operaciju kolena koja bi trajno trebalo da mu popravi stanje, zbog čega je pauzirao i oporavljao sve dosad. U junu prošle godine sporazumno je raskinuo saradnju s nemačkim klubom. M​itrović je sa Mursijom potpisao do kraja sezone. 

Izabrane vesti

U istom danu Mursija je dovela i dete madridskog Reala Dina Radončića. Oba transfera potvrđena su na klupskom sajtu. Radončić će u Mursiji igrati na pozajmici, a prvi deo sezone proveo je u San Pablo Burgosu. 

Mursija se trenutno nalazi na deobi pretposlednjeg mesta na tabeli ACB lige sa skorom 5-10, koliko imaju još i Fuenlabrada, Estudijantes i Gran Kanarija. Oni imaju po dve pobede više od Gipuzkoe.

Foto: Star Sport


tagovi

Luka MitrovićMursija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara