Jam Madar (Foto: Starsport)
Jam Madar (Foto: Starsport)

Madar najkorisniji igrač 5. kola ABA lige

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.10.21. | 21:39

Izraelac nagrađen za sjajnu partiju protiv Krke

Jam Madar, košarkaš Partizana, fenomenalnom partijom protiv Krke potpisao je petu pobedu crno-belih i zasluženo poneo nagradu za najkorisnijeg igrača 5. kola ABA lige.

Izraelac je protiv tima iz Novog mesta upisao 22 poena, uz četiri asistencije i dva skoka, što je bilo dovoljno da ponese MVP titulu.

Izabrane vesti

Duel sa slovenačkim predstavnikom bio je ujedno i daleko najbolja partija ovosezonskog pojačanja Partizana koje od početka prvenstva beleži u proseku osam poena uz 2,2 skoka, a plejmejker je posle nedavnog izazova istakao da očekuje još bolje igre, kako na individualnom tako i na timskom nivou.

"Mislim da je ovo tek početak, moramo da počnemo da se navikavamo i da nađemo način da igramo najbolje što možemo na svakoj utakmici. Siguran sam da ćemo se pripremiti, da će nas stručni štab pripremiti za svaku utakmicu - da pobeđujemo, takmičimo se i pobeđujemo za navijače. To je najvažnije“, kazao je Madar posle trijumfa nad Krkom.

Podsetimo, izaberanici Željka Obradovića jedini su tim posle pet kola koji ima maksimalan učinak, a novi izazov u regionalnom takmičenju očekuje ih na gostovanju Borcu 30. oktobra. Prethodno, crno-beli će ugostiti Turk Telekom u okviru 2. kola Evrokupa.



tagovi

Jam Madar

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara