Komentari na vest

Madar plesao uz huk sa tribina: Srećan sam, ali ovo je tek početak!

G

Gost 7771

pre preko 2 godine

Raspad opravdani ABA lige do Nove godine. Partizan bezobrazno dobio od rezima pare i uništava prave, zdrave klubove gde igraju domaci igraci. Sve to zarad sujete i pohlepe Obradovica i Savica. Ne moze Žoc nista osvojiti ako nema rekordan budžet. EL nece pustiti sampiona ABA da je igra ako se uopste kao sto sam naveo i doceka da ga dobije jer ponavljam opravdano ce se raspasti.
N

Nevena Veselinovic

pre preko 2 godine

Lep mali, mogo bi ga moj zocika u trojku pozvati
g

gunners

pre preko 2 godine

Cinjenica je da Partizan ove sezone bez ikakvog razumljivog objasnjenja ima nerealno visok budzet za uslove u regionu, ali sa druge strane siguran sam da ovaj mali Madar i onaj drugi klinac Glas ne igraju za velike pare, a bice odlicni igraci. Tu je Zvezdina greska jer ne pamtim kada smo skautirali dobrog igraca. Gomila pojacanja bili su nam promasaji. I dalje mi je nejasno zasto nismo doveli Jaku Blazica nego vratili matorog istrosenog Simonovica.
R

Realnost

pre preko 2 godine

Brate,daj malo relanosti nista vise. Glas je igrac koji je igrao u Dinamiku mogli smo ga uzeti makar za fmp ali smo mislili da ni tamo nije dobar. Batali price o novcanim iznosima i ostalo. Simonovic se bio penzionisao pa se vratio po nagovoru iskljucivom Deje Radonjica. Trece ne treba se skrivati iza toga da moramo da osvjimo Aba ligu i da je red da se ide u top 8. Zelje i mogucnosti se uvek razlikuju samo je pitanje koliko. Madar je mlad igrac i svakako ne puno skup ali je problem sto za evroligu nije jer dati mu ekipu da je vodi je smesno za dete od 18 godina. Rumeni ima autoritet da to uradi pa j po cenu nekih poraza u eurocup-u kojih ce neminovno biti. Nego mi da prebrodimo mornar ipo edino pa cemo svakako lakse.
Л

Ложач

pre preko 2 godine

Глас јесте јефтин, Мадар вала и није. Е сад зашто мало не изађемо из шаблона видећемо, можда са центром буде нека опција лоу риск хај риворд. Мада како год да буде Калемегдан у јуну је загарантован а то је најбитније, ккПластикаБананаСНС ове године нема шансе, чак штавише после избора креће топљење
G

Gost tt

pre preko 2 godine

igrac koji je placen 250k da dodje u tvoj klub ne moze nikako biti jeftin igrac..
k

kimi vg

pre preko 2 godine

A gde su domaci igraci
D

DelijaNS

pre preko 2 godine

Ma to se gleda samo kada jugosloveni imaju vise od tri srpska igraca, znaci ove sezone njet
G

Gost7

pre preko 2 godine

Panter je dao 17, i vi i rezultati i sofa ste napisali pogresnu statistiku.
E

Elesar

pre preko 2 godine

AJDE BREEE 🖤🤍
S

Samo da pitam

pre preko 2 godine

Koliko poena za Partizan su protiv Krke dali domaći igrači?
p

pogledaj statistiku prvo

pre preko 2 godine

Doboljno, obzirom da dva nisu najkorisnija domaća igrača nisu bila u protokolu zbog bolesti. Npr famozni Panter je igrao čitavih 10 minuta, Ledej 12, Moor 18, Smajlagić 16. Igrala su deca među kojima Glas, pojačanje iz Dunava 24 minuta.
s

samo da pitam

pre preko 2 godine

odgovor za pogledaj statistiku prvo@Sve je to tačno, ali mi nisi odgovorio na postavljeno pitanje, koliko poena domaćih igrača? Brojalo se prethodnih godina nekim timovima, pa sam navikao i na taj podatak, ali ga nešto ne vidim ove god, pa moram da pitam.
P

PurpleHead

pre preko 2 godine

Pa pitanje je malo delikatno jer oni kao klub drzave koja ne postoji vec 15 godina ne mogu imati domacih igraca posto su jugosloveni vrsta koja broji jedinki kao kineske pande!
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Ovaj tim kvalitetom i igrom nagoveštava veliku borbu (sa Olimpijom,Budućnošću i Igokeom )za titulu vice-šampiona ABA lige; Zvezda je i ove godine neprikosnovena !!!
X

Xyxy

pre preko 2 godine

Ona ugašena zvezda
K

Koma

pre preko 2 godine

Zašto KK Partizan 1953. nije bio član JSD? Samo konkretni odgovori.
@

@koma

pre preko 2 godine

Samo bez konkretnih pitanja, nas tim se bavi iskljucivo lazima, spinom i demagogijom. Hvala
M

Mop

pre preko 2 godine

Na sve ove komentare što se tiče i košarke i fudbala vi ovo milione u košarci, sklanjalice u fudbalu puštate svaki dan. Kako vam bre više ne dosadi. Sportski portal ste. Niste farma i parovi da ovo forsirate.
G

Gost Veritas

pre preko 2 godine

Istina se ne sme kriti !
M

Mop

pre preko 2 godine

U bre. A istina je momak da vama iz Zenita, Panatanaikosa, Valensije dolaze za 200k po sezoni. Ma sigurno.
G

Gostionica

pre preko 2 godine

Ovo dete je prvi put igralo opušteno. Tek ćemo videti pravog Madara. Prvi put je uzeo ovoliko šuteva, znamo koliko je u grču bio obzirom da folazi iz slabe lige.
G

Gostttt

pre preko 2 godine

u grcu je bio protiv daleko slabijih timova? sta ce biti kada dodju ozbiljniji protivnici
S

SpSPartizai

pre preko 2 godine

Ponos srpske kosarke, ups...
M

Mop

pre preko 2 godine

Pa koje ponos. Prvak Evrope valjda bi to trebao biti. To kod vas važi da je Kup Pobednika Kupova pre 50 godina bitniji od titule Šampiona Evrope. O Kupu Radivoja Koraća, 3 puta, 4 Fajnal fora,pa to samo... pa ozbiljno to samo internet trpi. Fajnal for ćete videti isto ko i Brno koje ste pobedili tada u finalu. Znači nikad.
Y

Yxyx

pre preko 2 godine

Sigurno da ponos nije ugašena zvezda

NeregistrovaniGrobar

pre preko 2 godine

Odigrao si vrh i sve si bolji. Nisi džaba proglašen za tolikog talenta. Uz Obradovića bićeš samo još bolji. ⚫⚪🖤
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Kakva ekipa, kakva ce tek biti kako budu ulazili u ritam.Nekima ce da padaju gace.
K

Koma

pre preko 2 godine

Definitivno Žocu će pasti.
G

Gostiiii

pre preko 2 godine

Kako će ova deca da melju na proleće kad se uklope... Najmlađa ekipa ABA i Eurocupa
Z

Zoc efekat

pre preko 2 godine

Zeljko nije kupovao proverene i iskusne igrace vec je uzeo mlade talente sto prosek godina od 22 potvrdjuje, ovaj tim nije pravljen za instan rezultat vec kao zalog za buducnost, mislim da ni Zeljko nije ocekivao ovako brz napredak.. Sam je izjavio da je tim tek na 30% svojih mogucnosti.. Bice uspona i padova i oscilacija ali to je sto mladost nosi ali kad ovi igraci stasaju gazice sve pred sobom, zato treba pruziti najvecu ppdrsku sa tribina i ovim igracima dati vetar u ledja i biti uz njih u pobedama i porazima.. Da smo na pravom putu svedoce kukanje i spinovanja iz suprotnog tabora.. Napred Partizan!
H

Hrhe

pre preko 2 godine

Sta se bre tripujete, dok je para bićr i muzike
C

Cerebro

pre preko 2 godine

Igokea iz Beograda/lactasa ima najveci budzet u regionu tako da je ovo sve normalno...
L

Laz

pre preko 2 godine

Najveci budzet u istoriji Aba lige ima Fmp "kome niko ne moze da zabrani kako ce da se zove" kome je 2011 kupljena Evroliga od Cibone oprosteno 20 miliona duga i vec desetu godinu za redom obezbedjen najveci budzet u Aba ligi.. Milionska evroligaska pojacanja poput Waltersa, White, Holinsa i visemilionska (3.2) Kalinica i najskuplji plej Aba lige Ivanovic plus zadrzani najbolji domaci igraci sto Partizan nikad nije mogao.. Partizan doveo dva evroligasa stonsu dobili otkaze i neafirmisane klince od 20 godina.. Ali nemaju svi ppdrsku vlasti kao klub oz Zeleznika! Ziveo Partizan!
g

grobar plaky

pre preko 2 godine

Posle Pantera od 3.2 miliona godišnje I Lideja od 2.6 miliona doveli su nba igrace I sve ukupno oplkackali državu za 15 miliona evra , o plati Obradovica da ne spominjemo
G

Gostara

pre preko 2 godine

Lidej i Panter zajedno jeftiniji od Kalinoglua
C

Crno_beli

pre preko 2 godine

Mali ima košarku u malom prstu a tek mu je 20 god
G

Gost446

pre preko 2 godine

17 poena u proseku u izraelskoj ligi, znaci najskuplji plejmejker izraelske lige dosao za milionsku platu
G

Gobal

pre preko 2 godine

Jeste dali smo mu dva miliona mesečno. Tako smo u mogućnosti.