Komentari na vest

Madar pun utisaka posle ludog derbija: Ništa slično nisam doživeo, iskustvo za čitav život

Aleksandar Vuckovic

pre gotovo 2 godine

Ni ja nisam doživeo da Zvezda u poslednjoj četvrtini ispuni bonus posle samo 1:05 min. Parizanu je PRVI penal sviran posle 2:47. I onda je lako stići 8 razlike.

Aleksandar Jeremijic

pre gotovo 2 godine

Meni se u Partizanu dopadaju jedino Dalas Mur i Koprivica.Trinkijeri je po meni imao deset puta bolji tim,bar za 40% manje para.
I

Iskren

pre gotovo 2 godine

I igrali smo bolju kosarku..
G

GosTn

pre gotovo 2 godine

Sta vi pričate, lažete sami sebe? Ljudi, ne branim ni jedne ni drugi, divljaci smo i jedni i drugi. Divljaštvo poteze veče divljaštvo, ako dodjemo do 5e utakmice videćete šta će biti na njoj. xD Ali da se prica kako nečega nije bilo na drugoj je glupost teška, to što nije pogođen sudija je slučajnost, jer su konstantno uletali predmeti. A da li je neko pogođen telefonom ili flašicom je sasvim svejedno. Onda pričate kako je udaren sudija a ulazu u tunel, a udario ga žandar slucajno jer je krenuo da ga zaštiti. Budite jednom realni i životu. Mi, mislim na nas Srbe, smo divljaci, ovo retko gde ima u svetu.
S

Sine

pre gotovo 2 godine

pa nisi ni mogao da doživiš kad imaš 18 godina.
u

uncledrew

pre gotovo 2 godine

ti si najveci promasaj citave sezone,pravi zabavljac od igraca
r

radonjica

pre gotovo 2 godine

Ne lupetaj! Momak je odlican igrac vec sada, ocigledno se ne razumes u kosarku
D

Dexiii

pre gotovo 2 godine

Kad ce objaviti kaznu i kakva ce biti,ili je dozvoljeno gadjanje sudija
A

Ali ali ali

pre gotovo 2 godine

Kakav je Panter doktor kosarke! Klasa. Nivo iznad svih. Obavezno ga zadrzati, kada mu dovedemo pravog pleja, bice jos bolji!
I

IVAN 82

pre gotovo 2 godine

Ti decko sa takvim glavom nisi za plejmejkera a mozda ni za ozbiljnijeg kosarkasa. Ono juce sti si napravuo je ravno samoubistvu, aj sto pravis faul na 8,5 metara i bude 3+1 , sto igrace ne umijes da razigravas. Ali ono na kontri na minus 2 gde mjesto da ides na polaganje ti u skoku vracas loptu nazad i to u ruke igracu zvezde je potez koji malo kad sam video gluplji.Dosta tanak i pretanak za poziciju pleja, sut za beka nemas, a bogme nisi ni vise mlad, 22 godine.
K

Koksirani

pre gotovo 2 godine

Ovakvo divljastvo neces nigdje ni vidjeti 🤦
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Juce sudije prekidaju utakmicu, isto je onda moralo i u drugoj, ali izgleda ne vaze ista pravila za sve... Ali ko je nama kapiten, baca er bol, odbranu igra ocajno, pa jos ga iznose dvojica sa parketa zbog grca, kao da ga upucao neko... Da se pobedi i u petak, pa da se podigne pehar pred onima sto unucice stekaju po gacama i carapama!
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

Hoces. Al "sledece sezone". Kad pojacate budzet.

P .Dragan

pre gotovo 2 godine

Ajde stručnjak ostrasćeni kako je to isto incident koji se desio u drugoj je bio posle utakmice i kako su sudije mogle da nesto prekinu . To što i jedni i drugi navijaci su primitivci su neke druge stvari , vredjanje pojedinih igraca , trenera , članova uprave je sramotno sa obe strane ali na žalost to je tako. Vi sada pokusaavate da poistovetite stvari koje ne mogu nikakako u isti kos vasi su gadjali i pogodili sudiju pa ga posle onaj žandar pocastio vaspitnom ( inace da nije bilo tih sudija Zvezda bi danas bila sampion ) .
Х

Хехе6

pre gotovo 2 godine

Ви велики лицемери. Синоћ је Радоња погођен мобилним телефоном, он је то господски само бацио испод клупе. А ваши у другој трче одмах ка столу. Јуче су били топовски удари, нисам видео да су били у другој? Јуче су биле бацане кесе пуне неке течности на Звездину клупу, нисам видео да је било слично у другој за Партизанову клупу? Синоћ је ударен судија Болтаузер при уласку у тунел не сећам се да је то било у другој? И још доста ситнијих ствари. Ко вас не зна скупо би вас платио!
G

Gost3

pre gotovo 2 godine

Ne lupaj molim te, Zagorac je najbolji defanzivac sinoć bio u oba tima, zatvorio sve, bilo ga je svuda a banana Pefiju je bila šlag na tortu...vi što pljujete Zagorca nemate pojma o košarci, pa ne bi mu Žoc davao ovoliku minutažu sigurno..momak igra srcem i nema mu se šta zameriti, a to što je limitiran napadački, ok, ne mogu svi biti lideri...
G

Gost3

pre gotovo 2 godine

Dragane, ne branim grobare ali ovo što spominješ sa udaranjem sudije se desilo na 3 razlike za Partizan i manje od minuta do kraja utakmice, čisto da se zna koliko je to moglo uticati na ishod...drugo ne vidi se na snimku sasvim jasno od koga je sudija udaren, da li od nekog iz publike ili od policajca koji je neartikulisanim pokretima pravio špalir za prolaz dotičnih...možda je sudnjeje bilo domaćinsko ali i to je diskutabilno pošto je Dobrić imao 2x po 3 bacanja i jednom 3+1, dalje, neko je spomenuo da je zvezda sa onakom odbranom u 3.četvrtvini izašla iz bonusa na manje od minute do kraja četvrtine?? Vama su uvek sudije krive kad izgubite i to ne samo od Partizana nego od bilo koga, čak i u EL..pa kakvo je sudjenje bilo u 2.utakmici, pogledaj snimke ponovo na YT i pogledaj namerna udaranja Partizanovih igrača u kontri na samom kraju kad su dvojica pala na parket kao pokošena, faul je bio za isključenje ali ništa nije svirano...a ne pominjete da ono šta su zvezdini igrači sinoć odigrali u 4.četvrtini nije ličilo ni na šta, niti su išta ubacili u napadu niti su išta zatvorili u odbrani...dajte malo ohladite glave i budite nekad realni...
G

Grobar Nish

pre gotovo 2 godine

Xexe - Pa u te nebuloze koje pisete ni vi ne verujete... Sve te kese sa urinom, prekide, uvrede, pa to su navijaci FMP-a patentirali! A sto se tice Radonjica, pa ja se secam kada je uzeo prvu ABA titulu, sta je sve pricao uvijeno o Vujosevicu, kako se pravio lud na napade i uvrede na njegov racun, a ucitelj mu bio, pa sta je pricao posle osvajanja prve dve titule o Partizanu, pa to je jedna slina od coveka! Pazi bacio telefon iza klupe, a sto su Obradovica i Zagorca pogodili za vreme druge utakmice? Lesoru i Panteru rasisticke uvrede? Pa ti momci igrali za vas... Ma vi ste najgori sljam koji postoji!