Jam Madar (©Star Sport)
Jam Madar (©Star Sport)

Madar za kraj: Volim Partizan, ali osetio sam da ljubav nije obostrana

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.07.23. | 10:25

“Zauvek ću biti navijač Partizana, bez obzira gde odem“

Fenerbahče je zvanično objavio, Partizan Mozzart Bet nema nameru da se preda zbog čega bi ceo slučaj mogao da završi na sudu, dok se Jam Madar već oprostio od kluba u kojem je proveo protekle dve godine.

Veliku je prašinu digla priča o prelasku izraelskog plejmejkera u Fenerbahče. Šampion Jadranske lige smatra da nije postojao pravni osnov da Madar izađe iz ugovora i tako klub ostavi bez obeštećenja...

Izabrane vesti

Kako bilo, on se putem društvenih mreža oprostio od Partizan Mozzart Beta, uz poruku da prethodnih dana “emocije nisu bile obostrane“.

“Moja familijo, postoje momenti u životu kada je teško doneti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu. Ali sam u poslednjih 10 dana video da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želeo bih da zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osećam kao kod kuće kada sam bio daleko od svoje“, napisao je Madar.

Poseban je paragraf posvetio Željku Obradoviću, tribini, ekipi i saigračima...

“Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svetu, treneru koji je pre svega sjajan čovek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili deo svega ovoga. Zauvek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvek ću biti navijač Partizana, bez obzira gde odem. Dok se ne sretnemo ponovo“.



tagovi

Jam MadarKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaKK FenerbahčeEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara