(©Reuters)
(©Reuters)

Majami razbio Denver, Jokić stao na poluvremenu, Olinik ubacio 20 poena za četvrtinu

Vreme čitanja: 2min | sub. 01.08.20. | 21:45

Ubedljiv poraz Nagetsa na povratku - 105:125

Lošu formu iz pripremnih utakmica, Denver je nastavio bledom partijom protiv Majamija na "restartu" sezone - 105:125 (57:56) . Neće ovaj poraz uticati na mesto Nagesta u plej-ofu, ali bi trebalo da posluži kao upozorenje pred nastavak šampionata.

I pored toga što mu nedostaju trojica bitnih igrača - Heris, Mari, Barton - Denver se dobro držao sve do poluvremena, kada je čak imao poen prednosti - 57:56. I umesto da do kraja gledamo neizvesnu završnicu, Denver je u nastavku potpuno stao, Majami je u trećoj deonici napravio velikih +15 i do kraja blago povećao prednost.

Izabrane vesti

Denver je boljeg rezultata u velikoj meri koštao šut za tri poena - 7/31. Srpski košarkaš Nikola Jokić - gotovo sve poene ubacio u prvom delu - je baš kao i čitav njegov tim, povukao ručnu u pauzi. Lucidni centar je uz Džeramija Granta bio najefikasniji igrač svoje ekipe sa 19 poena, a upisao je još i sedam skokova i šest asistencija. Na drugoj strani, prednjačili su Džimi Batler i Bam Adebajo sa po 22, dok je 20 ubacio Keli Olinik. Zanimljivo, kanadski košarkaš je sve poene upisao u poslednjoj četvrtini, uglavnom šutem za tri poena, ne dozvolivši Denveru da se barem malo približi.

Denver je propustio priliku da se poravna sa Klipersima i sada je treći na Zapadu sa skorom 43-23, dok je Majami četvrti na Istoku sa skorom 42-24.

NBA - rezultati

Denver - Majami 105:125

/Jokić 19 - Batler 22/



tagovi

DenverDenver NagetsNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara