Komentari na vest

Majami stvara veliku trojku? Lilard ozbiljno zagrejan da se pridruži Batleru i Adebaju

M

Moze li

pre 10 meseci

Dubljevic na centra da se dovede ? To bi nam.leglo
M

Mrcina

pre 10 meseci

Lilard je fenomenalan igrač,a i pisalo se da je dosta skroman momak,ne glumi zvezdu.Obožavam kad uđe u Dame time seriju,pa uvali 15-20 poena za četvrtinu.On,Batler i Adebajo bi bili strašan tandem.
L

Lillard

pre 10 meseci

Zivim u Portlandu, imao sam priliku da sjedim u drustvu s njim,posto je nas covjek bio direktor marketinga Blazers, Dame je vrh igrac,a jos bolji covjek,istinska legenda Blazers, majstore sve najbolje sta god da izabetes
V

Vlada79

pre 10 meseci

Trio Bredli Bil, Durent i Booker nece nista dobro doneti svojoj ekipi, jer su pored ociglednog talenta, u pitanju ipak trošadzije lopti, barem sva trojica u jednom timu. Porzingis nije pokazao nista, tako da njegov trade nije doneo nikakvo podrhtavanje, ali Lilard sa Butlerom i Adebajom e to stvarno moze da bude dooobar trio! Ajde da sacekamo pa da vidimo...
M

Mr007

pre 10 meseci

"A chance to send the Thunder home".😂Unistio je fransizu Oklahome,najhladnokrvniji sut koji sam ikad video. Jeste imao produzetke,3-1 u seriji,ali onako brutalno munuti sa skoro pola terena preko ruke u poslednjoj sekundi umesto krenuti u prodor ili odapeti normalnu trojku,svaka cast.
U

U Tem Denveru

pre 10 meseci

Potencijalno win-win trejd. Dame je zasluzio da se konacno bori za prsten negde, portland to ne moze da mu pruzi. Mozda i moze, al trebali bi da se odreknu buducnosti, sto je apsurdno u ovom momentu. Portalnd je uzeo hendersona na draftu, po mom misljenju, on ce biti najbolji igrac iz ove klase. Treba da se okrenu pravljenju novog tima, oko njega i simonsa, sarp je isto dobar igrac, redis i vatford nisu losi. Za koju godinu, dok oni sazru, uz koji trejd, vidim ih u vrhu. U zamenu za lilarda da izvuku sto vise pikova, videcemo sta je majami spreman da da, mozda cak i tajlera hira. Mozda ce ukljuciti i 3.tim u trejd.
G

GrobarNS

pre 10 meseci

Robertson i Hirou imaju velike ugovore, siguran sam jedan ide, mozda i oba uz pikove.
@

@lazniGrobar

pre 10 meseci

Robertson???? hahahahhahahahahhahaha