Amare Stodemajer (©MN Press)
Amare Stodemajer (©MN Press)

Makabi u problemu i vraća Stodemajera

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.10.20. | 14:31

Američki as ima načelni dogovor sa Ponosom Izraela

Američki košarkaš Amare Stodemajer na pragu je povratka u Makabi iz Tel Aviva.

Šestostruki Ol star načelno je prihvatio ponudu Ponosa Izraela da odigra još jednu sezonu i u narednim danima bi trebalo da se vrati u Izrael, tvrdi tamošnji sajt One. Stodemajer se trenutno nalazi u domovini, gde provodi vreme sa porodicom i trenira individualno.

Izabrane vesti

Nekadašnji igrač Finiksa, Dalasa, Njujorka i Majamija je za Makabi nastupao prošle sezone. Skupio je samo šest utakmica u Evroligi, poslednju je odigrao u onom Makabijevom porazu od Crvene zvezde u Štark Areni, tri dana pre nego što je sezona zvanično prekinuta. Doduše, odigrao je finiš takmičenja u izraelskom prvenstvu gde je uzeo šampionsku krunu, a bio je proglašen i najkorisnijim igračem finala.

Janis Sferopulos sada insistira na njegovom povratku jer Makabijev početak takmičarske 2020/21 nije dobar. Iz četiri kola Evrolige Makabi ima samo jednu pobedu, a najveći problem ekipe je u reketu. 

Stodemajer je u prvenstvu Izraela imao osam poena. 4,2 skoka i 1,3 asistencije, plus 10,4 poena i pet uhvaćenih lopti u doigravanju, što mu je i donelo MVP zvanje.



tagovi

Makabi Tel AvivAmare Stodemajer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara