"MARINA MALJKOVIĆ NA RUKAMA KOŠARKAŠICA"
"MARINA MALJKOVIĆ NA RUKAMA KOŠARKAŠICA"

Maljkovićeva: Devojkama sam svašta rekla, moralo je da "pukne"

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.08.16. | 18:37

"Ljudi, da li shvatate da je osvojena bronza?! Imamo izvanredne sportiste, ali bronza je čudo u ženskoj košarci", rekla je Marina Maljković

MARINA MALJKOVIĆ NA RUKAMA KOŠARKAŠICA

Bronza sija oko vrata srpskih košarkašica. Izabranice Marine Maljković savladale su selekciju Francuske sa 70:63 u finalu na Olimpijskom turniru u Riju.

Devojke su još jednom obradovale Srbiju, pošto su se prošle godine popele na krov Evrope, pobedom u finalu baš protiv Francuske.

Izabrane vesti

Marina Maljković sijala je od sreće posle meča.
„Ljudi, da li shvatate da je osvojena bronza?! Imamo izvanredne sportiste, ali bronza je čudo u ženskoj košarci. Velika sreća i radost za nas. Devojkama sam svašta rekla na poluvremenu. Bolje da ne čujete. Moralo je da "pukne" u nama i izašli smo jači u nastavku“, u dahu je istakla Maljkovićeva.

Plejmejker naše selekcije Tamara Radočaj navela je da je još jednom ispisana istorija.
„Nastavljamo san. Presrećna sam. Pokazali smo jedinstvo i borbu koja nas krasi godinama. Jos jednom smo ispisali istoriju. Nije bilo lako. Tek kada smo iskontrolisali skok rivala, onda smo preuzeli konce igre u naše ruke. Ginule smo jedna za drugu. Hvala svima u Srbiji što su uz nas sve vreme. Volimo vas“, poručila je Radočaj.

Danijel Pejdž „kupila“ je sve navijače Srbije bespoštednom borbom.
„Ovo je neverovatno šta smo mi postigle. Drago mi je što sam deo ove ekipe. Hvala ljudima iz Srbije na podršci. Ne bismo uspeli bez vas“, istakla je Pejdž.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tamara RadočajSrbijaRio 2016Marina MaljkovićJužna AmerikaEvropaDanijel Pejdž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara