"Raško Katić i Boban Marjanović"
"Raško Katić i Boban Marjanović"

Marjanović MVP, Rakočević najbolji strelac Superlige

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.05.13. | 20:34

Interesantno, najboljoj petorci nema igrača Partizana

Raško Katić i Boban MarjanovićBoban Marjanović najkorisniji je igrač regularnog dela Superlige, završenog u subotu. Centar Mega Vizure je skupio 314 indeksnih poena u 13 mečeva (propustio utakmicu poslednjeg kola).

Iza Marjanovića ostali su kapiten Crvene Zvezde, Igor Rakočević sa 257, bek Metalca Bojan Bakić sa 229, Žofri Lovernj iz Partizana sa 211 i još jedan član Metalca Vladimir Dašić sa 203 indeksna poena.

Izabrane vesti

Prvi strelac lige je Igor Rakočević, koji je u 13 utakmica ubacio 246 poena. Podsetimo, kapiten crveno-belih je trostruki osvajač trofeja Alfonso Ford (2007, 2009, 2011) namenjenog najboljem strelcu Evrolige. Posle Rakočevića najviše poena postigli su Bakić 8226), Marjanović (213), Dragan Zeković iz Vojvodine (187) i Raško Katić (179).

Izabrana je i najbolja petorka, a zanimljivo je da u njoj nema nijednog igrača Partizana, prvoplasirane ekipe u regularnom delu. Najbolji tim Superlige čine Demarkus Nelson (Crvena zvezda), Igor Rakočević, Novica Veličković (Mega Vizura), Vladimir Dašič i Boban Marjanović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Boban MarjanovićBojan BakićDemarkus NelsonDragan ZekovićIgor RakočevićKošarkaška SuperligaNovica VeličkovićSrbijaVladimir DašićŽofri Lovernj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara