Marko Gušić (©MN Press)
Marko Gušić (©MN Press)

Marko Gušić pred transferom u FMP

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.12.21. | 12:26

Mladi košarkaš Crvene zvezde bi mogao na kaljenje u drugom delu sezone

Marko Gušić mogao bi da bude prvi košarkaš Crvene zvezde koji će napustiti klub ove sezone. Ne trajno, jer prema nezvaničnim saznanjima Mozzart Sporta, on se nalazi na pragu pozajmice u FMP iz Železnika.

Mladi košarkaš Crvene zvezde trenira u poslednje vreme sa ekipom iz Železnika i posle završetka 13. kola iliti na polovini sezone u ABA ligi moći će da bude registrovan za novi tim, naravno pod uslovom da do transfera dođe.

Izabrane vesti

Gušić je prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao leta prošle godine, da bi pre nekoliko meseci stavio autogram na novu saradnju u trajanju od četiri godine. Za prvi tim debitovao je na premijeri sa Splitom 24. septembra kada je upisao po dva poena, skoka i ukradene lopte, uz jednu asistenciju za 15 minuta. Nedugo zatim odigrao je i prvi meč u Evroligi, protiv Makabija u Tel Avivu. Poslednji meč u crveno-belom dresu odigrao je protiv Mege Mozzart prošlog meseca.

U FMP bi igrao u talentovanom, mladom sastavu predvođen Nenadom Stefanovićem pod kojim Panteri igraju zasad odličnu sezonu.



tagovi

KK Crvena zvezdaABA ligaMarko GušićFMP Železnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara