Utorak je crveno slovo za evropski fudbal!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.03.20. | 14:38

UEFA zakazala video-konferenciju sa predstavnicima saveza i klubova, tema su budućnost Lige šampiona, Liga Evrope i Prvenstva Evrope

Liga šampiona je suspendovana do daljeg, večeras će se igrati Liga Evrope, ali dalji tok tog takmičenja je pod velikim znakom pitanja, Prvenstvo Evrope zakazano za jun je u magli... Sve sluti da će fudbalska sezona na Starom kontinentu biti završena pre vremena. A konačna odluka o sudbini svih takmičenja biće doneta u utorak, za kada je zakazana video-sednica predstavnika saveza, klubova i UEFA.

Evropska kuća fudbala je ovu vest obelodanila na zvaničnom sajtu, uz reči da u Nionu prate situaciju vezanu za pandemiju širenja virusa „COVID-19“.
„Zainteresovane strane pozvane su da razgovaraju o narednim koracima u evropskom fudbalu, usled novih informacija o širenju virusa „COVID-19“ i proglašavanja pandemije. UEFA je pozvala predstavnika 55 Saveza, članova naše organizacije, zatim predstavnike klubova i sindikata igrača, da u utorak 17. marta prisustvuju video-konferenciji, na kojoj će se razgovarati o mogućim reakcijama na pandemiju virusa“, piše u kratkom saopštenju UEFA.

Izabrane vesti

Na velikoj diskusiji biće reči o budućnosti svih takmičenja, kao i Prvenstvu Evrope.

Na našem sajtu možete da vidite gde se i u kakvim uslovima igra trenutno fudbal u Evropi.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara