""
""

Marko Radovanović – KK Borac je neumoljiv pod MOZZART KLS obručom!

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.04.17. | 09:51

,,Znali smo da smo bolja i kvalitetnija ekipa, što smo i pokazali”, rekao je najefikasniji košarkaš Čačana koji je postigao čak 17 poena

Ponovo je proradilo tradicionalno oružje Čačana – šut za tri poena! Zadovoljstvo pobedom nije krio najbolji igrač Borca na ovoj utakmici Marko Radovanović, koji je meč završio sa 17 poena. Kako je on igrao, a kako kompletan Borac, pre odličnog šutera kazala je lopta kraj Morave! Semafor je upisao da je Borac ubedljivo savladao OKK Beograd s rezultatom 90:61. 
,,Znali smo da smo bolja i kvalitetnija ekipa, što smo i pokazali. Ovo je bila bitna pobeda za nas nakon poraza od Spartaka, gde smo se pokazali u veoma lošem svetlu. Zahvalio bih igračima i stručnom štabu OKK Beograda na fer i korektnoj igri“, rekao je Radovanović, na šta se nadovezao pomoćni trener čačanskih majstora pod obručom, Miroslav Milić.

Izabrane vesti

,,Neki igrači dobili su veću minutažu nego inače, kako bi pokazali ono što znaju, dok su drugi više odmarali jer su u prethodnim utakmicama poneli veći teret”, rekao je Milić povodom nove pobede Borca.

Sledeći izazov igrače Borca očekuje u sredu u 19 časova, kada će ugostiti ekipu FMP-a u prijateljskoj utakmici.

Piše: Đurđe Mečanin

(Foto: Print Screen)


tagovi

ČačakKK Borac ČačakMarko RadovanovićOKK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara