Komentari na vest

Marko Simonović: Vučević mi objasnio zašto je Zvezda drugačija, imao je i Petrušev težak početak

Т

Трипле

pre 4 meseca

А где си сине порасао ти па ти као Вучевић причао о Звезди, као мали си сањао да играш за Могрен шта? Не прави дебила од себе, вежбај и слушај тренера.
6

666999

pre 4 meseca

Ako imas iole gram mozga posto fizikaliju nemas kao i kohones, idi iz Zvezde. Spasi sebe a i nas.
O

Ok

pre 4 meseca

Ma ako ti kazes ide odmah. Marko je momcina koja ce vas maltretirati bar dve sezone. Vracanje na fabricko podesavanje od 04.01. Kako vi mrzite momke koji se izjasne kao navijaci Zvezde.
N

Nemanja34

pre 4 meseca

Samo napred.Ne sutiraj trojke, igraj u reketu jako.Sa pola tehnike kao kod Mitrovica, bice svi zadovoljni.
B

Budi pravi Centar

pre 4 meseca

DECKO IMA FIZIKALIJE I TELO DA LOMI OBRUCE I PROTIVNIKE ISPOD KOSA,A NON STOP BEZI OD KOSA I IGRA KAO KRILO ILI CETVORKA,ZASTO POBOGU...
Р

Ратм

pre 4 meseca

Па зато што му фали мозга. Џаба физикалије.
M

Mmmm

pre 4 meseca

A njemu pricao moj deda,kome je pricao Markov deda...
K

KIMI 85

pre 4 meseca

Posto pratim Bulse preko 20 godina, pratio sam i filijalu u razvojnoj ligi samim tim i tebe. Tvrdim da si bolje igrao u Megi nego u G ligi. Nikakvu razliku tamo nisi pravio osim sto si sutirao trojke. Mislim da si jednom ili dvaput dobio sansu u prvom timu i nista nisi uradio. Za to zahvali svom menadzeru jer bi ti bilo bolje da si posle Mege ostao u evropi nego sto potrcao u Nba gde centri tvojih karakteristika vise nisu u modi. Sad posto te niko nije hteo, Misko te je uvalio Zvezdi. Nije sve samo tvoja krivica, guraju te na cetvorku jer misle da ces kao Petrusev da odigraa dobro tu poziciju. Zasad, nista nisi pokazao s obzirom da dolazis iz Amerike. Neka pogodjena trojka, odbrana nula, u piku se gubis.
@

@kimi 85

pre 4 meseca

...nije mi jasno zasto uporno krivite menadzera. nije on malo dete, pa ga ovaj uhvatio za ruku i odveo tamo. kao i svaki igrac, on je od menadzera dobio gde ima mogucnost da ode, a sto njih 99% odabere da se oproba u nba i misli da ce uspeti, to je na njima. a iskreno, i ti, i slicni tebi, da dobijete ponudu cikago bulsa ili nekog slicnog tima, koja se dobija jednom u zivotu, sumnjam da bi odbili. sta je izgubio, radio sa najboljim igracima na svetu, obisao sve nba dvorane i bio placen vrv bolje nego sto bi ovde. a sada ima i vise nego dovoljno vremena da pravi karijeru u evropi. micic i vezenkov su cekali, otisli kao najbolji u evropi i nisu mnogo bolje prosli.
i

iz 1 u x

pre 4 meseca

najbolji deo teksta “Pred punom Stark Arenom”
D

Decenijasi

pre 4 meseca

Ono kad o kosarci prica navijac fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 12-13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE,i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da pricaju nesto o kosarci haha...neprocenjivo!
F

Final Four u Berlinu i Zvezda tamo

pre 4 meseca

Ajde Marko ! Od Derbija kreće Zvezdino proleće koje će imati epilog na F4
A

Auuu paf

pre 4 meseca

Nema dalje...sta napisa jado.