""
""

Marković: Proradiće srce i inat u finalu

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.08.16. | 02:16

"Znali smo da ne mogu da nas dobiju dva puta na istom turniru, pogotovo posle onakve utakmice u prvoj fazi", kazao je srpski plej posle ubedljive pobede nad Australijom

Plejmejker Stefan Marković ponovo je bio tajno oružje košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Riju. Diskretni heroj je posle Hrvatske, “sahranio“ i reprezentaciju Australije i trasirao Orlovima put ka velikom finalu.
“Ostao sam bez reči. Znali smo da ne mogu da nas dobiju dva puta na istom turniru, pogotovo posle onakve utakmice u prvoj fazi. Večeras smo bili veoma motivisani. Eto, opet smo u finalu kao i pre dve godine na Svetskom prvenstvu. Igramo protiv istog rivala. Sada nam ostaje da se odmorimo i spremimo za Amerikance“, rekao je Marković za Radio-televiziju Srbije posle utakmice.

Izabrane vesti

Srbija je slavila sa 87:61, Marković je dao 14 poena i podelio pet asistencija. Kada je u pitanju finale sa Amerikancima, Marković priznaje da su oni veliki favoriti, ali vidi šansu Orlova.
“Predstoji nam 40 minuta borbe sa igračima koji imaju šampionsko prstenje. Oni su favoriti, odnosno, mi smo tu veliki autsajderi. Ipak, imamo srce i inat. Nadam se da će to proraditi“.

Finalna utakmica olimpijskog košarkaškog turnira igra se u nedelju od 20.45 po srednjeevropskom vremenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan MarkovićSrbijaRio 2016OI Rio 2016.košarkaši Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara