Markus Pejdž (©MN Press)
Markus Pejdž (©MN Press)

Markus Pejdž slomio nos, upitan za večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.11.20. | 14:17

Težak udarac za Parni valjak dan pre prvog susreta sa Crvenom zvezdom u novoj sezoni

Jedan od najboljih košarkaša Partizana Markus Pejdž slomio je nos i to znači da će najverovatnije da propusti sutrašnji večiti derbi protiv Crvene zvezda, saznaje MOZZART Sport!

Kako se može čuti, Pejdž je naleteo na rame jednog od saigrača i ubrzo je ustanovljeno da je najbolji Partizanov šuter doživeo prelom nosa. S obzirom da se povreda dogodila na treningu u subotu uveče, teško je zaista očekivati da će ponajbolji strelac Parnog valjka biti u mogućnosti da istrči na parket Hale Sportova "Ranko Žeravica". Ali, o tome će konačnu odluku doneti lekarske ekipe pred sam meč.

Izabrane vesti

Nimalo prijatna vest dan uoči prvog večitog derbija u sezoni, pogotovo jer je van stroja i dalje Ognjen Jaramaz i biće tako još oko tri sedmice, dok se Vil Mozli tek vratio takmičarskoj košarci pošto je izašao iz povrede. Podsetimo, poslednja dva evropska meča propustio je i Erik Mika, a u ovom trenutku nije još poznato da li će bivši igrač Breše biti u stanju da zaigra u ponedeljak uveče.

Markus Pejdž je ove sezone na 10,9 poena za 23 minuta na parketu u Evrokupu, uz jako dobrih 52,5 odsto za tri poena. U Jadranskoj ligi je nešto skromnijeg učinka, odnosno na 8,6 poena uz 43,2 odsto sa distance, te 2,4 asistencije i 1,7 skokova.



tagovi

Markus Pejdž

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara