Komentari na vest

Matijas Lesor predstavljen u Panatinaikosu

P

Prodje Decenija....

pre 11 meseci

Naravno da je odmah pobegao u PAO,zna i on sam da je ovo zadnja titula koju je njegova fuzionisana igokea osvojila u ovoj deceniji,i da im opet sledi 10-11 godina bez ijedne titule i odigrane EL kao i u prosloj deceniji!
t

turistarista

pre 11 meseci

Hahaha kad se samo setim da ovaj u dve utakmice u Pioniru nije mogao da uhvati loptu ili da ubode bacanje. Igrač za male utakmice i male klubove. Šteta što im nije ostao!
S

Strah im u kostima

pre 11 meseci

Crni topuz i polivaccc Lesor ih rasturio ne znaju gde su. Ne mogu da se sastave. Ako, ako, bez brige stizu novi da nastave gde je on stao.
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Zavrsili ste vi svoje... Dve sezone ste imali tim na okupu, osvojili ste jednu titulu sa uigranim timom. Sada sve od nule... Bice pre da je vama strah u kostima da opet ne bude decenija bez titule.
o

opet ove reči

pre 11 meseci

Crvena zvezdo, hvala ti za sve. Hvala što su mi vrata bila širom otvorena kada sam stigao u crveno-belu porodicu. Hvala i zbog pružene prilike da nastupam u Evroligi i budem važan deo nje sa samo 21 godinom. Bez obzira na to što nismo uspeli da ispunimo glavni cilj, iz svega ovoga ću pamtiti samo ono najlepše. Takođe, hvala Delijama. Oni su najbolji navijači koje sam u životu video. Pružili su mi mnogo podrške protekle sezone kroz sve uspone i padove. - Volim te Zvezdo, vidimo se na terenu!
Y

Yika

pre 11 meseci

A kleo se kleo da nas je voleo
K

Klop89

pre 11 meseci

Dok se mi oko crnaca raspravljamo mi nemamo više talenata zavladala amerikanizacija ne samo kod nas nego u čitavoj evropi igrace na kraju neutralizovani amerikanci pogledajte samo spaniju nekad velesila danas uvozi strance u reprezentaciji
N

Naturalizovani

pre 11 meseci

"Neutralizovani"... ko sve komentariše.
h

hahahahaha

pre 11 meseci

neutralizovani hahahahahahahahaha
p

pančevo

pre 11 meseci

Suština je da se ti Amerikanci neutrališu.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

recicu vam ovo pre nego sto je Zoki poceo da baca bombe. Ja se ne secam da se oko nekog zvezdinog igraca dizala takva fama kao oko Lesora, Pantera i Exuma. Bukvalno se svi otimaju za njih, tajno i javno. Setite se da Lesora prosle godine u decembru niko nije hteo. Setite se da je Armani posle F4 otpisao Pantera, da nisu hteli da produze ugovor. Setite se da je Barsa isto uradila sa Exumom. (kaze saurnas hteli su ga ali nisu mogli, djavola, vidite da kada hoce uzmu igraca Partizanu - Panter). E sada razmislite kakve bombe Zoki "Bosko Buha" Savic ima za pojasom.
y

ynwads

pre 11 meseci

Svasta se mota po njegovoj glavi, ima kapaciteta
D

Drake

pre 11 meseci

Mesina je izjavio kada je Panter odlazio da su mu dali dobru ponudu, ali da nije mogla da se poredi sa ludom ponudom od Partizana. Sigurno nisu planirali da se otpišu najboljeg igrača koji ih je odveo na F4.
O

Ostoja Limar

pre 11 meseci

Kod nas je igrao za dzabe
g

gooxy

pre 11 meseci

Hvala za sve majstore,ziv bio.
M

Mare013

pre 11 meseci

Lojalni vam ovi miljenici. Čujem i Madar ide tamo. Časovi ljubavi.
M

Malogradjanske gluposti

pre 11 meseci

Jedno je voleti klub, a drugo je ici za duplo vecom zaradom… ali razumem tvoju srecu sto idu. Je l te strah napusta?
g

gostgg

pre 11 meseci

najjaci su ovi sto pisu a gde je ljubav prema klubu, ovde su plate drasticno manje nego u fudbalu, koliko god neko voleo klub ako imas ugovor primera radi od 1milion i neko ti ponudi 1.2 na tri godine to je 600.000e razlike, pitao bih vas ako sada stvarate egzistenciju za zivot da li bi to odbili.. samo sa tom razlikom od 600 ako ih iskoristi kako treba moze da zivi lepo do kraja zivota. budite malo realni i sagledajte svtari kakve su zapravo, ako se sad ne naplati posle ovakve sezone kad ce
P

Pre.svega.istina

pre 11 meseci

Nikola Topic vredi za Srbiju vise nego svi ovo crnci Partizana. Ali nece mu dozvoliti da igra za reprezentaciju dok je u Zvezdi i dok je SasO Danilovica. Com ode iz Zvezde zvace ga u reprezentaciju.
B

Bodiroga

pre 11 meseci

crvena zvezda će igrati Evrokup ove i narednih godina. pozzzić

gemathegreat

pre 11 meseci

Samo ako gospodin pojede naramak sena.
s

senseimaster

pre 11 meseci

Sviđa mi se ovo"domaća zamena"...konačno da neko priznaje poreklo,naravno liga bi ga vodila kao stranca ali zato je kod vas domaći
T

The Black Crowe

pre 11 meseci

Lessort i Punter su na vreme otišli iz Partizana. Ni jedan od njih dvojice neće ponoviti sezonu koja je iza njih. Lessort pogotovu!!
i

igor978

pre 11 meseci

Punter možda i hoće jer ima napadački kvalitet i to je pokazao tokom sezone u kontimuitetu, ali Lesora je samo kenjalo zahvaljujući Obradoviću i ostatku tima, on je inače klasično drvo od igrača.
s

srbenda 357

pre 11 meseci

casovi ljubavi
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Ocekivano covek je dosao u Partizan ispunio decacki san jer odmalena navija za Partizan a to sto je bio u Zvezdi gde je igrao za vise para nego u Partizanu je druga stvar.Plus na sve to ostvarila mu se i zelja da radi sa Zeljkom Obradovicem i eto otisao je posto je ispunio san za vise para u Panatinaikos.Naravno postoji i druga logicna opcija da je prepoznao projekat Panatinaikosa i da je za manje ili iste pare otisao u Grcku je Panata pravi tim za osvajanje Evrolige.To je Lesorova jos jedna zelja.
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Хахаха! Јел са Вилдосом и Лесором да освоји ЕЛ? Јанакопулос више никада никоме нече дати оне паре штоје дао руменом и играчима у том периоду када су харали европом!
b

bebs

pre 11 meseci

nek vide malo i grobari kako je kad odlaze najbolji igrači
i

igor978

pre 11 meseci

Zapanjujuć mi je broj potpuno idiotskih komentara, ne razumem ljude koji potpuno protraće svoje vreme na pisanje gluposti koje veze sa mozgom nemaju. Verovatbo su i pitanju ostrašćeni i praznoglavi klinci od 14-15 godina, ali opet, ne razumem takve mozgove. Toliko ne razumeti svet u kojem živite, da nemate ništa pametno da napišete osim nekih nebuloza - tužno,
u

ufvy

pre 11 meseci

Ranije sam voleo, udjem, prelistam komentare ljudi koji se razumeju u materiju, a ovo sada je postalo bolesno. "Vi placate ovog ovoliko, vi onog onoliko, vas budzet toliki, nas ovoliki" , frljaju se nekim ciframa a daj Boze da znaju kako izgleda 50e
S

Srbobate

pre 11 meseci

Meni nije jasno da se dozvoljavaju rasisticki komentari, vredjanja itd itd. Malo je previse i to podstice mrznju medju navijacima. Ok malo peckanja i to ali trebalo bi imati granicu, a ne sve dozvoliti da se objavi.
d

d efoll

pre 11 meseci

dobar je igrac sa dosta energije,medjutim slabo skace...videlo se to i te kako...iako zna da zakuca nije od igraca koji ce nadakociti i zakucati ale up..mnogo je napredovao u partizanu
@

@ssss

pre 11 meseci

Bilo bi dobro da zadržimo Egzuma,Nanelija i Ledeja.Ako je moguće i Papapetrua.Mada će za Papapetrua biti teško jer je u međuvremenu postao Miškov igrač ako sam dobro pročitao.Uz Madara,Smajlija,Trifuna,Avrama i Koprivice koji sigurno ostaju bila bi zadržana okosnica tima.Uz par pojačanja bila bi to top ekipa.Za Lesorom ne treba nešto puno žaliti jer ćemo centra tog kvaliteta lagano naći kao zamenu.Zamenu za Pantera je već malo teže naći,ali ne sumnjam u Željka i Savića da će i to uraditi.
T

Top Gun

pre 11 meseci

Očekivano.
P

PurpleHead

pre 11 meseci

Eno i Sesil usmeno dogovorio sve oko prelaska svog sina u Makabi
@

@951357

pre 11 meseci

Pratis Sesila,a ? Loze te markantni tamnoputi
G

Gregori

pre 11 meseci

Kad se sve realno sagleda, sabere, oduzme, zaključak je da je Lesor suvi prosek, možda čak i ispod toga. Nikad neće biti vrhunski centar, to je definitivno. Takve fizikalije, moć, snaga... On bi trebao da dominira, da uništava, da razvaljuje, da bude nešto kao Nikola Peković. Ali, niti mozga, niti talenta. Igra leđima nula, čak ni ogromne mis mečeve ne zna da iskoristi. Kad ga čuva centar koji je iole inteligentan navešće ga da se pogubi, napravi korake, zasrlja... Toliko divljih, neartikulisanih, nekošarkaških poteza,gubljenje razuma i fokusa u najvažnijim trenucima.... Željko je izvukao maksimum od njega. On ne može napredovati to je sigurno. Biće samo lošiji
T

Tomy

pre 11 meseci

Voleo bih kada bi Partizan uzeo Luku Božića iz Zadra, to bi im bio fenomenalan igrač za popunjavanje rostera jer pokriva 2 i po pozicije i znaš da će da pokida na terenu, fizički je jak i inteligentan igrač. Ima svojih mana ali ono u čemu je dobar to radi odlično. Bio bi domaća zamena za grka i Tristana, pa delom i za Andjušića, i od sve trojice je korisniji igrač. Kad bi Žoc samo obratio pažnju na Luku Božića dobio bi terminatora iz drugog plana.
t

terza magico

pre 11 meseci

Jos Hezonja, Saric i Aca Petrovic, pa ste kompletirani, mozete i da zaigrate u kvalifikacijama za Hrvatsku
t

tviter.kamerunci

pre 11 meseci

I Hezonju, njega volimo mnogo od kada su nam poturili vest u novinama pa smo se mi primili i pevali mu jer smo korisni idioti.
B

Bravo Tomo

pre 11 meseci

To bi bio jedini domaći igrač
t

tviter.hrvatina

pre 11 meseci

I Hezonju za jugoslovene, plizzz.
A

Aleksanderrr

pre 11 meseci

Cuj Luka Bozic Hrvat domaca zamena za Papapetrua.Ne mrzim nikoga ali covece ne pricaj razne gluposti.
T

Tomy

pre 11 meseci

Hezonja bi bio bomba za selekciju Partizana ali je nedostupan, dok je Luka dostupan i kao 8 igrač u rotaciji bi bio dragocen, a uz to je jeftin i podcenjen. Videlo se na kraju sezone da Žoc igra sa 7 do 8 igrača i da su na izmaku snaga. Za veći domet ti treba duža klupa, makar da ta klupa igra dominantno ABA ligu i odmara glavne igrače.
C

Choopo

pre 11 meseci

Luka Bozic bi, svakako, bio puno korisniji od Tristana posto ovaj nije ni igrao, a od Andjusica takodjer. Bozic je ozbiljno dobar igrac koji pokriva vise pozicija, a pored znanja borbe mu ne fali.

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Neka mu je sa srecom! Grobarcina!
R

Realni Arth

pre 11 meseci

Samo da ti kazem, noje Lesor ni Partizanovac ni Zvezdas, on je kosarkas, Francuz kojem, ko da vise on ide, naravno jedan od retkih sa toliko emocija, yakav bio u Zvezdi, i u Partizanu, a bice takav i u Panati. Jedino sto mi smeta kod njega je te neke cudne reakcije, ponekad i nedportske, gde god igrao isto! Nek mu je sa srecom, izgleda, vise ni Zvezdasi ni Partizanovci nece imati prilike da gledaju takve igracine kao Kampaco, Panter, Vildoza, Ledej, ..... itd. Ako vec hoces da nekog zoves Grobarcinom onda to mozes do neke mere nazvati Lovernja, Bertansa ili Delije Dzenkinsa, Nelsona itd. zvati Lesora to nema nikakav pojam!

Darkoki

pre 11 meseci

Oni sto su stvarali mrznju medju navijacima polako odlaze..a mrznja ce ostati..to su vam vasi stranci.
P

PfcBgd

pre 11 meseci

Samo Čović ne odlazi... Al ne, on po tebi verovatno nije ni odgovoran, a skoro pa da je jedini uz određene političare...
C

Crni topuz

pre 11 meseci

Kud taj prodje tu trava ili ideja vise ne raste
s

srbenda 357

pre 11 meseci

ko zadnji izadje nek ugasi svetlo,,
c

campazo

pre 11 meseci

ja cu ugasiti..ne zelim u evrokup
P

Pevač ode sa bine

pre 11 meseci

Ode pevač ! Biće lepo videti ga u dresu Pao u Pioniru....
P

Pobrkao si loncice

pre 11 meseci

Nece Pao igrati evrokup tako da ne brini
M

MNM

pre 11 meseci

karakteristike su mu da ima kratak fitilj i može nekoliko minuta da visi na obruču..dobio pesmicu kojom će svaki put biti dočekan u pioniru:))
A

Armani Pao

pre 11 meseci

Cini mi se da ovaj Panatinaikos polako postaje novi Armani. Gomila igraca cini se s’ brda, s’ dola, ko ce tu da kosi a ko da vodu nosi nisam siguran da ce da se zna. A nesto mi ne deluje da je Ataman u stanju da sve to ishendluje i iskontrolise.
Z

Zijani

pre 11 meseci

matijas,matijas pu.i ku..c matijas
A

Ako ako

pre 11 meseci

Ah vidim dobro vas je rastocio i ispolivao tesko se miris sa tim
V

Vl@dimir

pre 11 meseci

комплекси су чудо
1

1994

pre 11 meseci

To su te ljubavi do zadnjeg miliona. Isti su svi ti stranci, retko ko stvarno uradi ono što govori. Otrčaše svi na prvu ponudu i to u oba tabora. Boli bre njih k***c što se svi živi ovde pljuju dok oni patetišu po društvenim mrežama a ovamo dogovoreni uslovi još pre par meseci.
V

Vinke

pre 11 meseci

A sta je trebao da uradi da odbije 3x vecu platu nego u Partizanu kakve to veze ima sa ljubavlju prema klubu. Dosao je kad ga niko nije hteo uklopio se u budzet i dao sve od sebe da odradi posteno ugovor sad kad mu je istekao vreme je da ide dalje. Pisali ste neke nerealne sume koje imaju igraci u Partizanu i na kraju sad kad su odigrali dobru sezonu svi idu zbog ponuda oko 1,5 mil po vama svi oni su igrali u Partizanu za po 3 milke godisnje u tome ste trazili opravdanje sto je vasa ekipa katastrofalno selektirana. Ivanovic je madjionicar sta je izvukao iz onog tima sa 3 vrhunska beka i sa Stefanom Lazarevicem kao jedinim igracem na poziciji 3. Partizan je imao vrhunsku sezonu i imao je dosta srece da niko od ovih stranaca tipa Panter, Lesor, Ledej itd.. nije imao neke teze povrede jer smo svesno igrali sa manjom rotacijom jer nije bilo para za siru rotaciju.
g

gushti

pre 11 meseci

Niko te ...nikad voleti nece...kao Grobariii znaj!!!
D

Deno

pre 11 meseci

Resili se dva divljaka.
g

gossst

pre 11 meseci

On 1 trofej a Lazarević 5
J

Je je

pre 11 meseci

Jeste polomise se evroligasi oko Lazarevica cak ni vi niste sigurni da li da ga skartirate ili da se smilijete
E

Eskalator

pre 11 meseci

Ma jok jure Trifunovića, Avramovića, Anđušića.... Sram te bilo srbendo poturčena.
B

Ben Akiba

pre 11 meseci

Ma jok lome se za tebe što ni nik ne umeš da smisliš. Lazareviću možeš da šmirglaš znoj između prstiju nesretniče srpski.
V

Vidi vidi

pre 11 meseci

Uh al si ga ti smislio “Nusicu” vrlo inventivno a to sa znojem i slicno ocigledno sam promenjujes jer to normalan um nije u stanju da smisli … tako da samo nastavi to da mu radis, zato ga toliko i branis iako je svima na svetu jasno da je kao igrac cepanica
G

Gost 1999

pre 11 meseci

Sve veliki igrači koji vole partizan više od svega a prvi pobegli.
G

Ggv

pre 11 meseci

Dve sezone ostali. Nabroj mi na prste jedne ruke, strance koji su se kod vas zadržali više od sezone, 10 godina unazad, ali da su nešto vredelo?
n

nekilik120

pre 11 meseci

@Ggv charles jenkins,jaka blazic ima ih jos al to je sad iz glave
@

@ggv

pre 11 meseci

...kada imas pare i dzordana mozes da zadrzis 10 sezona. posle ovakvih izliva ljubavi i odlazaka posle tri dana, tebi i dalje nista nije jasno...
@

@ggv

pre 11 meseci

Џенкинс, Берон, Цирбес, Маркус Вилијамс (играо целу сезону и после дошао на пар месеци), Јака Блажич...
G

Ggv

pre 11 meseci

@Nekilik120. Da da, iz glave... 😂
A

Alimpije ubica Zoca

pre 11 meseci

Ma nema veze vraca se Parahovski...
A

Ajdjado

pre 11 meseci

Bolje brini za svoj klub penzionera tj staracki dom, sta sta svim tim Kuzmicima, Radjuljicama, Markovicima, Ivanovicima, Lazicima, i ostalim metuzalemima
E

Elem belem

pre 11 meseci

Uh kako je samo izdominirao, urnisao i ispolivao neke male klubove, svaka ti cast za to!!! Prvo se kalio i razigravao u malim klubicima ali tamo nisu znali ni da procene njegove sposobnosti i mogucnosti. Dok konacno nije stigao u veliki klub i kod velikana pokazao sav svoj raskosni talenat. Svaka cast!!!
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Uzmite Papapetrua a vratite nam Lesora!
J

Janakopulos

pre 11 meseci

Vazi brate saljemo vam i Dijamantidisa i Focisa...
B

Bg timovi

pre 11 meseci

Su sirotilja u EL,jbg...ali doce novi igraci, ne sumnjam da najveci ima plan.
G

Gost Stanko

pre 11 meseci

Hvala na svemu Lesorčinooo!!!! Srećnooo!!!!!
L

Ljubav

pre 11 meseci

Svi igrali iz ljubavi prema zocu. xaxaxaxaxaxxaaxxaxax brzo se razidjose od tolike ljubavi. Ostace Andjusic nemoj da brinete
i

i najbolji je on

pre 11 meseci

cuti bar se isplatili
h

hhyyy

pre 11 meseci

2 godine jedna titula pravo su se isplatili
i

igor978

pre 11 meseci

Smajlagića smo dobili, sledeće sezone Smajli deli minutažu sa novim centrom, tako da je potpuno nebitno sa li je Lesor ovde ili ne. Centra tog kvaliteta možemo doveati lagano.
2

200din

pre 11 meseci

Vece iznenadjenje je kinder jaje nego on, ali ajde, prelili lavor s pare u vase cose pa neka Vas malo da se kocoperite.
m

monteroo

pre 11 meseci

I onda kazu ne isplati se raditi s obradom od koga on ne napravi igraca niko nece... Ljudi uzeli pare,posteno dve godine odradili. . Sad....Hilijard,Nebo,Ertel...da ozive karijere ...i postanu ozbiljni igraci ....a partizan ode na f4.
G

Gost9

pre 11 meseci

Igrac se "pravi" sa 22,23 godine,ovo su sve oformljeni igraci sa preko 27,28 godina koji su igrali po najboljem klubovima.
a

all grobar

pre 11 meseci

Ne lupetaj gost9. Igrac se pravi kroz celu karijeru. Nesto se sam nadogradjuje, kao Lesor sa bacanjima, a nesto dolazi sa iskustvom. Kao zvezdas uporedi Lesora iz CZ i Lesora iz Partizana i reci sam dal je isti igrac. Mada svi pravi igraci se vise trude i igraju bolje u vecim klubovima.
m

monteroo

pre 11 meseci

Gost9@ Niko od njih nece biti ni blizu igara u parizanu jer u realu efesu barsi niko ne igra duze od 20 min. Cim pocnes da brljas napolje...igra isti takav...dok ne pogresi...i tako u krug...drugi uslovi funkcionisanja... Lesor je od obrada naucio sort rol i pas u korner to nije znao ni da postoji... A panter da cim ga udvoje trazi visokog igraca...a bio je tezak siledzija....
@

@ali grobar

pre 11 meseci

...pa uzmi u obzir da je lesor u zvezdi bio mladji nego sada smajli, pogledaj njegovu statistiku i minute. i kao sto kazes igrac se razvija cele karijere, ako se razvijao i napredovao svake sezone i sticao iskustvo, koliko je to napredovao u partizanu? koliko vise poena i skokova ima godinama kasnije, za znacajno vise minuta. da ne pricamo da je bio i clan reprezentacije. a sta je sa nanelijem, papom, andjusicem i ostalima koji imaju najslabije sezone godinama unazad? pogledaj panterove brojke u zvezdi i armaniju. prazne price.
a

all grobar

pre 11 meseci

@gost Prvo Lesor u CZ nije imao manje godina nego Smajli. Drugo, Lesor je pre nas bio u Makabiju, a posle CZ u Malagi i Bajernu i nigde nista. Jedino je u Monaku umao dobru sezonu u EK, ali ga i tamo ne zadrzase, a Monako sigurno moze. Reprezentacija, ja se njega ne secam sa nekog prvenstva, sa zadnjeg EP sigurno ne. Sam podatak da je uso u uzi izbor za MVP EL ti je valjda dovoljan. To nije glasanje navijaca. Ne vidim razlog da se omalovazavaju partije nekog igraca, pogotovo kad je taj bivsi i otiso da unovci odlicnu sezonu ipo.
2

2 na 2

pre 11 meseci

@monteroo Imal u tom spisku neki Zagorac, Marinković... Dao Bog po tome se i razlikujemo. Mi nikad nećemo sanjati besmislene snove o veličini sa strancima. Bolje biti na dnu sa svojima nego vrh sa tuđinima. To vi nikad nećete razumeti, to je ta vaša sorta kakav je i trener. Uvek tuđe bolje, uvek tuđe sunce lepše sija, uvek je domaće odvratno...
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

HVALA MATIAS
M

Mile led

pre 11 meseci

radice bankomat za igokeu nasu
a

ajde paneglu

pre 11 meseci

napisi nesto konkretno...
a

all grobar

pre 11 meseci

Dosao je kao centar koji je promenio mnogo klubova i nigde nije ostavio znacajniji trag. Mnogo mana ima, bez suta sa poludistance, u odbrani cesto ispada, lose zagradjivanje kosa i cesto bekovi protivnika imaju vise skokova od njega, kao i ispadi na terenu(CZ i Real). Na kraju sezone u veoma losoj formi. Ipak, energija i zelja koju je imao do pred kraj sezone su bile neverovatne, sve mane je prikrio borbom do poslednjeg daha,igrao po 35min, sto je fascinantno za centra. Matijase srecno.
В

Втб

pre 11 meseci

Све тачно, а опет сигуран сам да у новом клубу неће бити ни бледа сенка овог играча, исто мислим и за Пантера. Обојица су дошли у Партизан као формирани играчи, не као клинци, мање-више без утицаја на претходне клубове и онда бум... Можемо да га волимо или да га мрзимо, али морамо признати да је Жељко тата ове игре.
k

koliko ste bedni

pre 11 meseci

Fmp moze da se spominje a Igokea ne sme? jadnici iz mozzart sporta...
Z

Zelezniik

pre 11 meseci

Prvo se obrazuj pa onda lupetaj gluposti. Smesna ti je usporedba, tj. uteha.
a

auu

pre 11 meseci

Kakve veze ima Fmp sa Igokeom, ne blamiraj se molim te. Zvezda se fuzionisala sa Fmpom, obrisala poreski dug i prodala grb i istoriju. Partizan je imao klasicnu poslovnu saradnju koju svi klubovi imaju svakih par godina. Nije ni smesno za sta se ti hvatas kako bi opravdao gasenje Zvezde.
l

lion zion

pre 11 meseci

lik konstantno u flopingu,pada kao lane na ledu a hordov i boltauzer laki na pistaljci kad treba za njihove crno bijele da se svira,srecno a poster od ostina holinsa ostace upamcen vecno
D

Dobro jutro

pre 11 meseci

Da, zato je u idelanoj petorci Evrolige i drugi u trci za MVP ove sezone. Navedi nekog idejca sa slicnim uspehom. Bice da je to sve do flopinga i slovenackih sudija. Inace, kad smo kod flopinga to je izumio Rakocevic a tradiciju neguju idejci pogledati samo glumatanje Markovica, Lazica, Dobrica, itd. Da ne pominjem sto Dobric redovno pravi korake kada krene u dribling a nije jedini mada ste i to usavrsili samo da pomenem Berona npr.
l

lion zion

pre 11 meseci

druze navijaci real madrida urlaju na evroligu kad igraju protiv vas da su pokradeni,sta da kazemo mi u abi sa hordovim i boltauzerom,i voleo bi istraga zasto srpske sudije nece da sude finale ,ko vrsi pritisak na njih ,kakva vrsta pritiska,da li je trgovina uticajem ili neka vrsta mobinga ili pretnje ucene itd,ISTRAGA !!!
s

slavuj

pre 11 meseci

Što se javljaju oni čiji je trener rekao da će sigurno dobiti Partizan, čak je rekao 100%, pa ništa od toga. To ostaje za iduću godinu. Realno Lesor je nakon 2 utakmice sa Realom, nestao. Njegov doprinos u finalu je bio ispodprosječan, čak je ostao u sjenci Smailagića. Mislim da čak ni Panter neće ponoviti sezonu sa Partizanom. Njegova krivica je ispadanje od Reala , jer da nije bilo njegove reakcije bilo bi 3:0. Ovako ostaje gorak ukus poraza koji se nije trebao dogoditi. Srećno im bilo i sigurno ne bi ponovili ovu sezonu, tako da je vrijeme za nove ljude. Vjerujem treneru, a nadam se da će rukovodstvo sve to uspjeti ispratiti. Sledeće sezone i Zvezda u Areni. Daće sve od sebe da obore Partizanove rekorde, tako da očekujte ponovo okretanje kapija dok ne padnu rekordi.
R

Realni Arth

pre 11 meseci

Pa samo da te podsetim za 10 godina 1 Aba titula, 3 Kupa, i da ti kazem narednih 10 isto ce da vam.bude, verujte mi! Pozzzzz
j

jaxahahah

pre 11 meseci

Jel Ostoja demantovao 😁? KK Komedija.
z

zamene...

pre 11 meseci

Jalen Reynolds ili Josh Nebo.
d

dobar izbor...

pre 11 meseci

slicni igraci, odlicni skakaci, pik n rol igraju jako dobro, brutalno kucaju...prednost Reynoldsa je bolji sut, a prednost Neba je mladji igrac koji po meni moze da unapredi jos svoju igru.
k

kkp transfers

pre 11 meseci

ko god bi došao od njih dvojice, bili bi jači na centarskoj poziciji u odnosu na proteklu sezonu !
M

Mr.BAT

pre 11 meseci

Već par dana me non-stop zovu agenti igrača Partizana, šalju mejlove...
A

Aranđel

pre 11 meseci

Naravno da ce otići kada im duguju plate i vjerovatno zbog toga neće igrati EL jer će ih kazniti
G

Gost999

pre 11 meseci

Samo ne znam koju ligu igra kk Ofy gde su bili registrovani na minimalac
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Nisi se oporavio od poraza u finalu ABA.Mirovanje,vitamini,dosta tečnosti i izbegavaj komentare na portalima.
s

srxx

pre 11 meseci

Puste želje i snovi... Idi gledaj jutarnji....
H

Hahahahahaahhaha

pre 11 meseci

Partizan nece igrati EL? Hahahhaahhhahahahahahahahahahhahahahahahahah
c

cinjenica

pre 11 meseci

Pao je pre 25 godina doveo jefnog Dominik Vilkinsa,ranga danas Durenta,s npr taj Pao je i Grckoj tada bio kao Borac cacak. Vladali su aris i paok. Nego tesko da neki igrac ikad ili retko bas igra vrhunski kao proteklom klubu ili dva prethodna. Toga nema ni u Nba ligi. I prvu zenu najvise volis,drugu tako tako,trecu reda radi.
k

kkp barsa

pre 11 meseci

iskreno prizeljkivao sam ovo, ponasao se cesto kao divljak, i ono udaranje, druga stvar protiv Reala i u finala je bio ispod prosecan
I

IVAN 82

pre 11 meseci

Ajmo sad Savicu i Zeljko. De Kolo ili Sved, pa da se vidi mozeli smankiti potraznju Mirotic. I obavezno da se zadrzi Egzum i Naneli.
P

Pibe92

pre 11 meseci

Shved? Maestro Shved nije pipnuo loptu par meseci... Prebijen je u Moskvi i jedva je ostao ziv.. Bar kad lupas nesto proveri info da ne ispadnes ogranicen kao lavabo.
2

2806

pre 11 meseci

ozbiljan stend ap si komicar🤣🤣
D

Drake

pre 11 meseci

Vi i dalje verujete da stranci igraju u drugim klubovima za pare, a u Partizanu za ljubav? Glavni igrači vas ostavljaju za malo veće pare, jer tako to ide. Osvestite se, niste vi nikakva institucija i avangarda. Vi ste klub kao i svaki drugi. Strašno...
I

Ili jesi ili nisi

pre 11 meseci

Evo ovi opet kažu raspadamo se pa polako Željko kreće u akciju
Ž

Žurkaaaa

pre 11 meseci

Pali auto? Mlade bičarke?
b

bicarke

pre 11 meseci

na travi talas koji preti da sravni sve...
a

a vi kako te

pre 11 meseci

dosao odradio posao i otisao .Hvala Matias nemamo zamerki
G

Gost Killy

pre 11 meseci

Ima li je negde Olga Danilovic, zna li se sta? Milutinov, Viliams Gos, Vanja Marinkovic, Lucic... casovi ljubavi...Ko dolazi?
s

srxx

pre 11 meseci

Dule Vujošević vam bio "tata" 17 godina za redom....
m

matijas lesooor

pre 11 meseci

Vratice se za te dve godine kada bude imao 30, zivi bili pa videli, ne zavrsava se ovo ovako
D

Dževi

pre 11 meseci

Kako mogu da ograju dva lika zajedno koja su bila u 5 meseci sa istom ribom
G

Gost9

pre 11 meseci

Zabole obojicu za tu ”ribu".
G

GostKilbejn

pre 11 meseci

Sutra Ledey i Exum, prekosutra Papapetru i Naneli, Madar ce najverovatnije u Macabi nakosutra i Tristan u NBA...Svaki dan po dvojica!
A

Adrian Mutu

pre 11 meseci

Iskreno ne očekujem nikakva velika dela od lesora ovde se ložio željko mu je snirio glavu a to tamo pitanje dal će moći pogledajmo samo pre partizana gde je sve igrao i svugde prosek nek se zahvali bogu što kad jebpartizan tražio centra bio jedini dostupan inače bi danas igrao za saratov nek mu je srećno svakako
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Hvala Matijase što si poslao fmp na još jedno zamrzavanje.. Srećno u daljoj karijeri.
o

ok

pre 11 meseci

Radis li ti bato nesto. Ubi svojim glupostima. Vidis zivot je mnogo kompleksniji za normalne ljude. Ja razumem komplekse godine su to ali svaki drugi tekst. Alo bre raspadate se ide bat ovi odose sad ce traziti pare. Nego vi rezervisite opet nekog padavicara da bi braca Slovenci i Croati imali na kome da sude 30 faula po mecu. I ne palite se ovaj je kopao nudio se sam Zvezdi ali ga nisu hteli. Otiso kod vas kao posran. U Pao ce biti jedan od centara i nece se videti.
s

srbobratele

pre 11 meseci

Jel stvarno ?Mislite da se ovo nije znalo pre utakmica sa Zvezdom? Hvala im, bili su vise nego profesionalni.
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Sad je jasno koliko su ovi igrači napredovali u Partizanu kada samo par dana po završetku sezone već potpisuju višemilionske ugovore i odu u najjače i najbogatije klubove u dosadašnjoj svojoj karijeri.Teško da će Partizan sačuvati i Egzuma,Ledeja,verovatno i Nanelija i to je sve očekivano jer su svi oni tokom sezone napretka prevazišli Partizanove finansijske mogućnosti.Ipak ne treba sumnjati da će Željko iskopati nove igrače koji će nositi sveti dres sledeće sezone i napasti F4.Jedini protivnik koga se treba plašiti je onaj nevidljivi koga bi angažovao vrhovni vođa u cilju kažnjavanja Partizana zbog neposlušnosti da se bude večito drugi i što se drznuo da uzme titulu.Alo zaobiđemo sve zamke,bočne vetrove,finansijske policije,poreske službenike i dokopamo se terena onda smo već na pola puta do nove titule.
N

Nepodnošljiva lakoća

pre 11 meseci

Ja mislio da igrači KK Partizan igraju samo iz ljubavi i za sabrana dela Milana Kundere.
k

korekcija

pre 11 meseci

@maurotasoti Po tvojim komentarima vidi se ogrezli partizanovac. Prvo ovi u Partizanu,npr Panter ima ozbiljnu karijeru pre instalacije. Igrao Oliju,Zvezdi i Milanu sa kojima bio u F4,a to sto vi mislite da je njemu ovo vrh sa Vama znaci samo jedno,da nista ne vidite i ne tice,ne dotice ako nije actuelno momentu a da sta vi dobri. Ledej je tada bio sa njim u Milanu,pre toga u Cska Moskva bio. Naneli, Exum gde sve ne od Barse,Fenera,Makabija. Cak i brljivi Lesor ima zavidnu karijeru pre. A sad da ti kazem ja nesto. Beron,Dzenkins,Miler,Cirbes,Holins,Lojd, Volters,Braun tek ko su i gde bili pre Zvezde pogotovu igranju EL. Niko je nije igrao,ama niko. A sve njih uzeli drugi jace ale. Savet ti dajem,da ne znam koliko godina imas,a vidim elokventan si,da malo zadjes u analize bolje bez obzira ko gde igra i ko je prvi momentu. A ja se dobro secam pre samo 3g,2020 sprdali ste se o sa Panterom i Lesorom ka igrali u Zvezdi i velicali ste Tomasa,Mozlija da su ale za njih. Ili se ne secas.
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

@korekcija, da sam rekao da ce Partizan da bankrotira,da neće igrati Evroligu,da ce ga finansijska inspekcija kazniti zbog utaje poreza,da sledi katanac tebi bi to bilo OK i ti bi se složio,ali jbg,nista od toga.Ovi sto su prerasli Partizan ce otići i to se očekivalo.Doći ce drugi i to je sigurno.Nego znas sta je poenta.Mi imamo Željks a vi ga nemate i tu je vas problem a naša snaga.Nema vise Šcepe,Čanka,Dzileta, Filipovskig da ih Čovke voza kako hoće.Tu je sad malo veći Baja.Živ nam bio i zdrav 100 godina.
A

Avangarda

pre 11 meseci

ma nemoguce da je otisao iz partizana i to za vece pare...on voli partizan, igrao je maltene za dz...osvojio toliko trofeja za dve godine...i dalje ne verujem...i panter isto...zinulo mu za pare...umesto kao i svi stranci da igra iz ljubavi u partizanu...
ц

црно на бело

pre 11 meseci

Освојио је трофеј пре недељу дана због ког си још увек башшшш нервозан и због ког ћете играти ЕК...
g

gostioni

pre 11 meseci

Jel poneo megafon zna li se?Jos Naneli i Ledej, i odose svi. To ce biti do petka. Sad se opet pali masina dve godine pa mozda opet bude titula u aba ligi tamo 2026! Mozda.
h

hahhah

pre 11 meseci

najjace što mislis da ste titule u ABA ligi uzimali jer imate predobar tim. Evroliga vam je ogledalo. Cim se Partizan izjednacio sa vama, rasuli smo vas. Sledece godine jos jaci budzet imamo i jos jaci tim.
p

pedja986

pre 11 meseci

izvini, a vama ostaju svi?
S

Sta je

pre 11 meseci

Znači Matijas hvala ti. Putuj sa srećom. Dobar si bio, ponoviti mrmožeš. Partizan će biti još jači ove sezone koja nadolazi. Maximalno si odigro i to je to. Dolazi drugačijibolji u nekim segmentima, tabi svaka čast. Tek ćemo da vidimo, aimati ćemo šta da poksžemo. Koja se imena spremaju vau. Top
k

khgtr

pre 11 meseci

e moj pedja nama nikad niko nije ostajao samo lazic i dobric
g

grobar70

pre 11 meseci

Filing je cudo :)
@

@grobar70

pre 11 meseci

...to pricas o filingu koji ste imali da svi ostaju, zbog zeljka, zbog navijaca, zbog uloge u timu...jos vi imate da ucite o evroligi. pitam se hoce li i tamo da vodi navijanje i da svim srcem voli klub kao da je njegov...
@

@@grobar

pre 11 meseci

"Morate vi jos da ucite o EL" 😱 kako se gurbeti raspoznaju na daljinu to je za nepoverovati
B

Borcaac5

pre 11 meseci

Jel može neki tekst o usponu Olge Danilović, ili nešto kako je tata hvali pošto to dobro utiče na njenu karijeru evo blizu je Vimbldona al dogodine
F

FreeBet

pre 11 meseci

Vise ce da pisu o Oblaku, nego o Danilovicevima koji ne priznaju uspehe Jokica.
B

Bjorn89

pre 11 meseci

Bugarin moze da odahne. Al da vidite ko sve dolazi,ijuuuuuuuuuuuuu !!
P

Policijska stanica 29i

pre 11 meseci

🚨🚨🚨🚨🚨
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Sada se ponovo vidi kolika je razlika između nas i svih ostalih, odnosno koliko finansijski zaostajemo. Tako da su mi potpuno suvišna i besmislena prepucavanja kod nas kome je država dala više para kada smo i jedni i drugi golje i sirotinja naspram svih ostalih. Barselona koja se uslovno rečeno raspada i koja je morala da smanji budžet za 15 miliona je i dalje platežno jača od Partizana jer može da dovede igrača za preko 3 miliona za dve godine. Ne vredi, mi smo strancima samo prolazna stanica da zabodu bolje ugovore. Dogovaraju se i prave planove a da ni sezonu ne završe. Tako da bez svađe i glupih prepucavanja i da budemo srećni što uopšte igramo El. Ako se to srećom može nazvati.
с

стари гробар

pre 11 meseci

О буџетима стварно не треба причати из пристојности јер смо на зачељу Евролиге, све остало су клиначка препуцавања...један Асвел са 15 милиона евра је далеко испред Звезде и Партизана...
K

Kimi 95

pre 11 meseci

Ako na ovome stane dobro će biti mada čisto sumnjam sutra će pisati exum otišao jer veći je problem naći adekvatnu zamjenu jer većina su pod ugovorima i nema neki kvalit na tržištu sem u evrokup timovima
d

dogodineEmirati

pre 11 meseci

Ljudi ne shvataju da je sve cirkus. Najveci je da je stranac u kosarci kapiten. Drugo svi se zasite istog kluba posle ne dve,vec godine samo. Makabi jedan skoro sve strance promeni. Ovo je jedna zapravo americka liga u Evropi. Vi u proseku imate 3 do 5 domacih igraca medju 15,puta 18 kluba,pa izracunajte. Jedino zalgiris i Zvezda imaju vise domacih. Ovde se samo klinci pale jos na to. Juce slika u jednom mediju sa naslovom Kako je Obradovic digao Partizan,a na slici tajm out i on,exum,ledej,panter naneli,lesor. Nba liga pa nema 5 crna igraca u petorci.
d

dekrime

pre 11 meseci

Ma da, jedino zvezda igra bez stranaca u EL.. Nebojsa ti si?
@

@dekrime

pre 11 meseci

zvezda ima najvise domacih igraca ali ni to nije bitno, nego da joj ne igraju samo stranci koji su pre godinu-max dve dosli u klub. ne znam kakve veze ima nebojsa sa tim, kada svako ko ima oci - to vidi.
h

hogar05

pre 11 meseci

nego ko nego Žoc
G

Gost01245

pre 11 meseci

Jel poveo Dzaherovicku
L

Lom

pre 11 meseci

Vildoza je vodi a zajedno će se igrati
S

Srbija 1991

pre 11 meseci

Ovo izgleda da mi razigravamo igrače ovim velikanima.
1

1213Konk

pre 11 meseci

I Zvezda i Partizan su veci klub od Pao...ali Pao je privatan, a nasi su kao drzavni a u stvari su od onoga ko je na vlasti pa kako se kome zalomi u datom periodu
o

ok

pre 11 meseci

Nije tacno njemu lova a vama ljubav. Imali ste srece nije vas ukanalio kao nas. Tako je to sa gasterbajterima.
S

Srbija pre svega

pre 11 meseci

Nasi klubovi stvore od njih igrace, ali strance zabole za sve, samo lova i kraj. Ni jedan ne zeli da se oduzi klubu barem jednu sezonu, ne bih ja dovodio strance uopste, nasi treneri su najbolji na svetu i treba da uce nasu decu i stvaraju buduce asove, i za reprezentaciju bi bilo bolje i za sve.
L

Lepi B

pre 11 meseci

Ode Panter,Lesor.......sad će i čika Bat
c

crni ti

pre 11 meseci

druze ti nespavas vec nocima ...sta li je razlog ??
G

Gost23

pre 11 meseci

Ovi se gore raspadaju od nas..pa hoce li ekonom bar ostati? Ostoji ste pomogli da dodje na mesto predcenika jsd i sad jedino ako drzava opet uskoci,imate tim ali ako ne...bice veselo s obzirom da Zvezda uspeva da zadrzi neke igrace iz ove sezone hahhaa opet ce biti pauza 10 godina i opet Kališ! Rekao sam ja,futura nas je jednom prekinula i vec sledece sezone raspad a mi opet prvi.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Ko si bre ti da sumnjas u Zeljka Obradovica i Zorana Savica budi siguran da ce Partizan imati jaci roster od ovaj.
r

radetizacija

pre 11 meseci

Precednik kazes...?
g

gost1234

pre 11 meseci

Ja bio na kalisu pre neki dan, nema nista. Ubedjen sam bio da su mi u oktobru rekli bice kalemegdan u junu.
7

799

pre 11 meseci

kisa opet za kelemegdan u junu, jeste pomerili za kalemegdan u julu ? zna li se sta
p

polako bre

pre 11 meseci

Mangaš. Tako ste pričali i za ovu godinu.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

sta ces nama drzava pomaze evo vec 12-u godinu za redom a mi duduci nemoz ni top 8 da ubodemo za sve ove godine . Lako je vama ovaj vas znalac ima firmu pa ulaze svoj novac , doduse trosi i one pare sto je ustedeo onomad kad bio u vojske ...haha i najbolji je on ,on je sampion i to kad ste imali najaci tim ikad !!!!!!!!!!!!!!!
d

demogra

pre 11 meseci

tacno je onda izgleda da partizan nece dobiti budzet za sledecu godinu kao sto je dobio ove, imace budzet onaj minimanilni koji zahtevaju,kao sto je zvezda imala svih ovih godina ( izuzetak je ova sezona i to ne njen pocetak, nego na kraju dovodjenje kapmaca i vilodose, al to je da bi se do nekle smirali sto je partizan dobio duplo veci tako je marka objavila) a zvezda ako uspe da izbori da igra evroligu verovatno sad ona imati duplo veci, i formirati tim na leto. bez drzavne pomoci tesko bilo kome ovde.
0

011.011

pre 11 meseci

Zvezda ce imati neznatno veci budzet od ove sezone ako ode u EL, kakvi duplo veci.Plafon 2-3 miliona evra vise.Mada i to je dosta, dva dobra igraca vise.
D

DrvoMama

pre 11 meseci

Zvezda 80mil za 8ngod i nistaaaaa
T

Tako je!.!

pre 11 meseci

A partizan 40 za 2 godine i nista.
v

vasaaa

pre 11 meseci

sretno bilo Matijas.hvala za sve.odigrao si posteno iznad mogucnosti,tamo ponoviti nemozes.dobro te arena gotivila ti si to oduzio.jos jednom pozdrav.mi cemo dovesti nove da jurisamo jos bolje i nedigravamo,ne sumnjam uopste
S

STEVA103

pre 11 meseci

Sretno???? Pravi grobarski pozdrav. Mi Zvezdaši obično napišemo SREĆNO.

Kalčopolista®

pre 11 meseci

Ko ce sada prevaspitavati komsije
A

Ajde???

pre 11 meseci

Au al' nas prevaspitao, 1 trofej uzeo za 2 godine ha ha ha.U minusu sa pobedama u derbijima.Bas nas prevaspitao.
a

asi

pre 11 meseci

Vredis onoliko koliko te neko plati. Kod nas igro za 600000 a dobio od Pao 1,5 milion. Pa ko bi normalan to odbio?
m

merllin_pfc

pre 11 meseci

Samo jedan je nezamijenjiv i jedinstven. On nikada nije igrao epizodnu ulogu u bilo kom takmicenju. Na svojoj kozi su to osijetili najveci timovi. Zeljko Obradovic
д

да, да...

pre 11 meseci

...поздравио га Алимпије 😂😂😂 а и Радоња.
G

Gost999

pre 11 meseci

Toliko je nezamenljiv i uspešan da su mu na kraju sudije donele taj jedan jedini trofej
A

Aspinall

pre 11 meseci

Časovi ljubavi
M

Mark Markez!

pre 11 meseci

Plesali su jedno leto...a sad sledi desetogodišnja pauza do 2033 !
I

I

pre 11 meseci

Opet vise Aba titula imamo😂😂😂
K

Kkkkkkkk

pre 11 meseci

Kako znaš druže kao prvo ovaj je lako zamenljive a kao drugo Željko će dovesti zamenu kao što zna
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Nadaj se! A čak i da bude tako uspeli smo da razbucamo vaš projekat " Jedan klub- jedan narod-jedan vođa"
@

@kkkkkk

pre 11 meseci

...dovesce on zamene, nije sporno. samo sto mu je sa ovima trebalo godinu i po dana i dva pripremna perioda da pocnu da igraju kako je on zeleo. sada ces videti kako izgleda kada udjes u evroligu sa novim timom, svaka pobeda vazna a ti se 10-15 kola uigravas i igraci traze svoju ulogu u timu. uostalom, polako.
D

Djape45

pre 11 meseci

Čitam danas komentar na instagramu, mrtav ozbiljan , nije sarkazam, kaže dečko da će dati detetu ime po Panteru i da mu želi više sreće nego sebi. Ajde što je on to napisao nego još ima preko 400 lajkova. Uzeli jedan trofej posle 10 godina i poludeli načisto.
M

Melem za dušu

pre 11 meseci

Nisu oni sada odlepili takvi su, oni sport shvataju kao rat, pitanje zivota i snrti.Navijaci Zvezde velika vecina sa te strane su daleko relaksiraniji, ovi drugi misle da oni ratuju protiv drzave, da su neka opozicija sistemu, i da su se svi protiv njih urotili.Pogledaj ti te face, pa njima je 50% kopa 55-56 godina, sta ti to govori?
G

Gost23

pre 11 meseci

A verujem da ga je jos vise usrecio protiv reala gde su imali f4 da nije njega hahaha! Eto srece!
D

DrvoMama

pre 11 meseci

Protiv najjace zvezdice ikada Kumpico stakleni i vildoza 11mil Placi
S

STEVA103

pre 11 meseci

Ne bi me čudilo da ste mu nudili i da napravi..... Mizerno.
S

Soichiro

pre 11 meseci

Pa ili je Kevin ili Caletov... Sta je tu problem
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

e sad su je Partizan stvarno pukao kao klub.Jos ako Eksum ode
R

Realistično

pre 11 meseci

Jedan od odlazaka koji manje bole! Hvala za prošlu sezonu,kapa dole,naklon do neba pogotovo za odnos sa navijačima.Odigrao je nestvarnu sezonu.Posle Reala je pao što se videlo,znalo se da će imati brdo ponuda za brdo para.Izbor po meni nije baš najbolji jer Pao neće ništa spektakularno uraditi sledeće sezone.Neće ponoviti ni 50% od ove sezone ali će napratiti debelo. Hvala za sve i srećnoooooo
E

ErteZ

pre 11 meseci

Zvezdas sam, i mislim da 80% nas ne veruje u te price ljubav prema klubu od strane igraca, stranaca pogotovo, ali komše iz Humske, ljudi misle da svaki igrac tamo stvarno iz ljubavi igra.Vazne su samo bankovni brojcici sa sto vise nulica.
G

Gost1111

pre 11 meseci

Nije to,vec se mu budale vezujemo za igrace pogotovo ako imas neki uspeh ..
D

Dzoni-1970-

pre 11 meseci

Argentina, Argentina...!!! To se ne racuna?
E

ErteZ

pre 11 meseci

Sto bih se vezivao za igraca, ja Zvrzdu volim jako, pratim je 35 godina, nisam se u fudbalu i kosarci vezao za 4-5 igraca za sve to vreme.I to da kazem kad sam se vezao, nije to bilo ono do koske, vec neka empatija solidna.Dodje jedan Lesor igra za milion i ti mislis on voli klub?Ej...I da isto vazi za Zvezdine ne pravim razlike uopste.
@

@Dzoni

pre 11 meseci

To je sve smesno. To Argentina Argentina, kod nas nema tog vezivanja za igrace, plac suze, bajke, patetika neka vecita...Kod nas je to na minimumu srecom.Basket pogotovo!
@

@ertez

pre 11 meseci

Vi ste se vezali jednom za debelog coveka sa naocarima i nikako da se odvezete evo vec 10 godina.
M

Matijas!Matijas!

pre 11 meseci

Ko će sad da se klati... 🙈🙉🙊
D

Dragan 1973

pre 11 meseci

Partizan i Zvezda treba da potpisuju visegodisnje ugovore sa igracima,a ne da im budu samo odskočna daska za dalje, ili maksimalno 2,3 stranca u ekipi, ostalo samo domaci igranci, pa dokle doguraju...
E

Enzzo

pre 11 meseci

Kako da potpišeš višegodišnji ugovor sa igračem koji na kraju može da bude "mačka u džaku", a ti si gao potpisao na 3 godine npr. Otpustiš ga i moraš da mu isplatiš sve na šta si se obavezao ugovorom.
g

gost1978

pre 11 meseci

hvala care za sve i nastavi da skidas ribe vildozi
W

WWW

pre 11 meseci

On moze samo kokose i banane da mu skida i da ga hladi sa listom palme
K

Kakvaaa

pre 11 meseci

Je to ljubav bilaa.... Dokaz da sve se vrti oko novca...Sledeći je Ledej, Avramović, najverovatnije u Virtus a Dante u Makabi, steta sto ostajemo bez dva pleja, ali po meni bi bio bolji par Jaramaz i Slukas... Najviše bi voleo Vanju da se vrati a i Lučić bi bio od koristi velike... Ne znam koliko bi bilo pametno da se dovede Kajl Aleksandar nije mi on za prvog centra... Šušaka se da Željko svim srcem zove Jusufu Falla centra Asvela.. Burno lezo nas očekuje.
E

Elmenti

pre 11 meseci

Vanja ostaje u Baskoniji , pre ce Gos u partizan.
L

Ljubav prema klubu

pre 11 meseci

Meri se brojem nuli na kontu
9

9939494

pre 11 meseci

s kim ce mu kum sad lomiti krsni hljeb 😄
G

Gost "

pre 11 meseci

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
M

MVPČAČAK

pre 11 meseci

Kod nas se kaže, SLAVSKI KOLAČ.
N

N1204

pre 11 meseci

Jel ovo neka fora da nam svaki dan sipate po malo soli na ranu,ocekujem da se sutra objavi za Eksuma,prekosutra za Ledeja i da se nadamo da bar Naneli ostane.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Naneli, Exum, Madar ostaju sigurno videcemo atabce sa Ledeja biti a Papapetrua nece ni hteti da zadrze I nemoj da sumnjas da Zeljko i Zoran nece napraviti paklen tim.
p

pst

pre 11 meseci

Naneli se vezao za trenera. Ovi ostali samo za lovu.
T

TzT

pre 11 meseci

Ljubav je to, puna Arena, ovo ono, megafoni suze...Na te price se jos samo navijaci jsd-ovaca loze.
D

Dzoni-1970-

pre 11 meseci

A kad vicemo Argentina, Argentina? Tad se ne lozimo?
T

TzT

pre 11 meseci

Niko ne place za Kampacom i Vildozom, to sporadicno zezanje i vikanje Argentina je zez.Vi umisljate da vas Lesor, Panter vole i jos gomila igraca, epove pisete, prosipate more i okeane patetike i tih smesnih bajki i pahiljica.
U

Uvek isto...

pre 11 meseci

Pa nemojte ni igrati vise evroligu, i Partizan i Zvezda svake godine rekonstrukcije timova i dovodjenje igraca koje niko nece, recite otvoreno nemamo para za evroligu, igrajte domace prvenstvo i gotovo, a ne da lozite navijace kako napadate titulu prvaka evrope...
S

Slušaj

pre 11 meseci

Pa Partizan je napao Evroligu ove sezone sa najvećim budzetom u evropi al šipak.
B

Bole-bg

pre 11 meseci

Brat nas hvala ti na svemu,i srecno ti bilo u Panatinaikos, SRECNO BRALE NAS.
Z

Zvezda leeeeeee

pre 11 meseci

Vildoza-Lesor ništa neće pokazati a ovi će da pumpaju kao makabi prošlu sezonu i nista
J

Junker

pre 11 meseci

A tek ce biti hit, kad po starom dobrom obicaju, nasi bivsi igraci odigraju bukvalno najbolju utakmicu sezone upravo protiv nasih klubova.
U

Ušao si u legendu

pre 11 meseci

Tout le meilleur Matias, je vous souhaite beaucoup de santé, de bonheur et d'amour dans votre vie.

Sakur

pre 11 meseci

U trecoj godini gde sa Zeljkom treba da napadnes evroligu ti ostajes bez cele prve postave a pricas da ces biti jos jaci smesno.Ko god da dodje od novih igraca mora sve iznova da se krene tako da ova sezona ce biti raspad
n

nzssk

pre 11 meseci

Hvala vam za sezonu koju necu nikada zaboraviti, ostaje zal za evroligom koju smo trebali da osvojimo, ali hvala vam za sve Matijase i Kevine😞❤️
H

Hahahahaaaa

pre 11 meseci

Jedva namestili jedan trofej i to ti je sezona koju nećeš nikad zaboraviti... HAHAHAHAHA!!! Pa dobro, posle 10+ godina...🤣🤣🤣
l

lesort I punter

pre 11 meseci

Ju ar velcom partisanko.
n

nzssk

pre 11 meseci

Hvala vam za sezonu koju necu nikada zaboraviti, ostaje zal za evroligom koju smo trebali da osvojimo, ali hvala vam za sve Matijase i Kevine😞❤️

Sliks17

pre 11 meseci

Ma sta da osvojite, Bodiroga je hteo trofej da nazove po vama... Boze koliko smesnih ljudi ima
g

gost1234

pre 11 meseci

Grobari, sada će da osetite na koži kako izgleda kada na kraju svake sezone odlaze igrači koji prave prednost, i onda se formira tim iz početka. Mislim da ćete vrlo brzo da se vratite u realnost što se tiče budzeta kluba za naredne godine. Svi znamo da se tu pita samo jedan čovek ko će i koliko para dobiti.
@

@gost1234

pre 11 meseci

Хахаха, не знамо ми како је то кад се остаје без читаве петорке док нам ви то не кажете. Па за време Вујошевића на крају сваке сезоне смо остајали без скоро читаве петорке, никад странца нисмо задржали дуже од годину дана, осим Веселог. Ви тада нисте ни пратили кошарку. Направиће Жељко врхунску екипу и ове године. У то не сумњам.
@

@@gost1234

pre 11 meseci

sine, za vreme vujosevica su bila druga vremena, kada je on mogao bukvalno svakog domaceg igraca da dovede, jer su morali ako zele ozbiljnu karijeru a sada im to pruza i misko, mnogo povoljnije i uspesnije. vujanic ti daje 30 poena po utakmici, ti ga dovedes sledece sezone i hvalis se kako si ga napravio i tako mnogo puta.
9

999

pre 11 meseci

zadnji neka izgasi svetlo!
m

max alegri

pre 11 meseci

Stize Milutinov !
R

Rasputin

pre 11 meseci

Stigao u Pirej
К

Кош

pre 11 meseci

Паната напада јако 13. место
1

1981

pre 11 meseci

Ljubav prema klubu...🤣🤣🤣
D

Drakula

pre 11 meseci

Ne može da prestane... Hvala što pevate sa nama, volimo vas , pozdrav za sve učesnike
R

Roster

pre 11 meseci

Pao pravi roster od 30 igrača izgleda
i

i stacemo sad

pre 11 meseci

Nerazumem al ajde da vidimo na kraj
s

sretno

pre 11 meseci

mathias
M

Miodrag 71

pre 11 meseci

Sta bi od ljubavi,pa kleo se u crno-bele boje!!! Sto je najgore,nije jedini.😉😉😉
n

nzssk

pre 11 meseci

Hvala vam za sezonu koju necu nikada zaboraviti, ostaje zal za evroligom koju smo trebali da osvojimo, ali hvala vam za sve Matijase i Kevine😞❤️
p

pst

pre 11 meseci

Al su se zbali. Ovaj vise ne moze da igra ozbiljnu kosarku. I sa Atamanom idu u kontra smeru. Sto se nas tice idu svi stranci kao i svake sezone.
K

KKPmik

pre 11 meseci

Casovi ljubavi
7

79

pre 11 meseci

Pao ce ponovo biti kanta za nabijanje
0

0987

pre 11 meseci

Bježe svi ko kad je Hrvatska ušla u Eu
č

časovi ljubavi

pre 11 meseci

τάξεις αγάπης
t

tvitiY

pre 11 meseci

Realno koliko para traze,Panter,Lesor,Egzum,Ledej...Daleko im lepa kuca.
n

nedoo

pre 11 meseci

Pobeze iz Igokeje a ljubav prema klubu?
R

Rh3

pre 11 meseci

Srecno bilo brate Matijas.Mislim da je dao maksimum i da ovu igra nikad vise nece ponoviti.Jednostavno sve se poklopilo da bude dobar ove sezone. Ispraznjen emotivno i posteno je pustiti ga. Svu srecu mu zelimo !
7

79

pre 11 meseci

Nek mu je sretno ali nije neki hendikep za parizan.Smajli je bolji troduplo.Da ostanu zek,i naneli a ovo ce se lako nadomestiti.Naravno Panter malo teze ali mozda sad bude igra vise kolektivna
g

gosto

pre 11 meseci

отишли главни циркусанти
V

Varela

pre 11 meseci

Hvala Matijas za sve ipak je covek dobio 3 miliona za dve godine a u Partizanu je igrao za 500 hiljada.Ipak mislim da mozemo dovesti jos jaceg centra.
M

Mile led

pre 11 meseci

Zoo vrt place za Lesorom
G

Gost4

pre 11 meseci

Umjesto da su sjeli svi igrali sa strucnim stabom i rekli okej povecajte nam plate za 20,30% da napadneml zajedno Evroligu oni odose za malo vece pare svi. Tu smo ih gledali kao malo vode na dlanu, bili sa njima u bolu i radosti a sad nam okrenuse ledja. Ali dobro napasce se EL sa i bez vas! Volim Partizan
4

4

pre 11 meseci

eto posla za grčke psihijatre
L

Lesorrrr

pre 11 meseci

Juce na tribini danas u Atini 😂😂😂
L

Ludilo mozga

pre 11 meseci

To Partizan pises malim slovom dva puta jer si ostrascen ili nepismen?
g

grobar pančevo

pre 11 meseci

Ostojin sin koji vodi pbgnews i sluđuje navijače Partizana danas kaže 200miliona stoji na racunu a nismo toliko skupili al ajde, i ceka da drzava uplati pare Partizanu pa ce Ostoja onda sve da skupi i plati porez, koga oni lažu. Ja sam uplatio 60k i alal vam bilo, nikad više
G

GrobarKosmet

pre 11 meseci

Nisi ti uplatio nista i nmj vise da uplacujes…
m

maxom

pre 11 meseci

Auuu,pa ja mislio ovaj ce do penzije.😂🤣😂🤣😂

Gost17

pre 11 meseci

Totalni raspad zvezde i partizana... Sve što vredi ode... Ostaju samo ovi koji nemaju gde za iste pare.
G

GrobarKosmet

pre 11 meseci

Srecnoo kralju i hvala! Matijas Lesor jedan je od nas! 🖤
c

ccccccccx

pre 11 meseci

Časovi ljubavi do prvog dolara...
m

matoriekspert

pre 11 meseci

Srećno Matijas! Red je da zaradiš novac i obezbediš porodicu a za nas ćeš uvek ostati veliki brat još većeg srca!
r

razocaran

pre 11 meseci

Rasturi nam se ekipa a rekli ste projekat na 3 godine i šta sad opet ispočetka?
p

prti

pre 11 meseci

Pa jeste pevali u areni ee pa drzava skratila budzete i jednima i drugima pa projekat od 3 godine postao projekat od dve. Zeljko dize sidro dogodine i to je to Koprivica ce biti prva violina jednima a Lazarevic drugima. Pa igrajte.
2

23

pre 11 meseci

Casovi ljubavi, dan dva.
@

@_@

pre 11 meseci

Realno,on ne moze da ponovi vise nikada ovu sezonu. Vise srece nego pameti je imao generalno.
l

loip

pre 11 meseci

ostadenam koprivica e moj žoče šta ce mo sad
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

A sta ce sad Džehva 🙆‍♂️🤣
p

prti

pre 11 meseci

Drzava zavrce slavinu i jednima i drugima.
G

GCG

pre 11 meseci

Auu,prosusmo se
S

Sofronije III

pre 11 meseci

Baš da vidim da li će tamo da se hvata za međunožje, da nasrće na protivnike posle utakmice i namerno sapliće igrače za dve glave njiže od njega.
l

lesak

pre 11 meseci

Nema sanse da je otisao iz Partizana..On je vodja navijaca,kum na svadbama,domacin na krstenjima..Obozava sve u klubu,zivi za Partizan...Zvezda da mu je ponudila 5000e vise od Panatenaikosa dosao bi bez problema..Shvatite jedno,stranac igra za pare
G

Gost3344

pre 11 meseci

A ljubav prema partizanu? 😂 A vodjenje navijanja? 😂
b

bikop

pre 11 meseci

Sledeće sezone smo top17, valja dovesti 10 stranaca opet jer domace nemamo i dok se uigraju prodje voz
D

Def

pre 11 meseci

Dovidjenja.
O

Ognjeeeen

pre 11 meseci

Koliko god smo zeleli da ostanu ovakve stvari su ipak normalne u kosarci.Hvala mu na svemu, mozda i bolje po njega, u ove dve sezone svasta je proziveo.Jedan je Matijas Lesor 🖤🤍
i

inžinjer Milenko Janjić

pre 11 meseci

izdajico
V

Vamos

pre 11 meseci

Srecno brate naš!!!
B

Bijeljinac

pre 11 meseci

A dje je ljubav, "najbolji navijaci na svetu", "najbolji trener svemira"??? Nista to a? 0 bodova?
s

srxx

pre 11 meseci

Titula....
c

css

pre 11 meseci

Jel to onaj sto oseca klub, i nije tu zbog para??
P

Pokupise sve

pre 11 meseci

Igrace Zvezde i Partizana
R

R.G.

pre 11 meseci

Dolazi Lovern
l

losmiav

pre 11 meseci

samo nisam ocekivao da ce tako brzo da odlaze🤣
H

Host

pre 11 meseci

Ocekivano. Sve najjace brate !
G

Goxy bloger

pre 11 meseci

I ovaj je potpisao pre finalne serije.
P

Parter

pre 11 meseci

Gorance, Gorance... Imas sve privilegije, imas press propusnicu a tako pises...
M

Muskron

pre 11 meseci

Panatanaikos sve iz Zvezde i Partizana pokupova... Da li realno...
O

Ostoja šasija

pre 11 meseci

Najveći grobar u istoriji grobarstva odeeee.
P

Pa kako

pre 11 meseci

Ko ce sad na megafon?
p

pobednik355

pre 11 meseci

Srecno majstore, VELIKO HVALA ZA SVE
n

nemanja1512

pre 11 meseci

ostace im samo ekonom hahahahahahahahahaha
i

igokea 2008

pre 11 meseci

uzeo i ovaj milion i pobegao...