Aleksandar Matović (©MN Press)
Aleksandar Matović (©MN Press)

Matović: Videćemo ko će da igra protiv Krke

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.04.21. | 13:56

“Biće izuzetno zahtevna utakmica“

Sa dve uzastopne pobede Partizan se podigao sa mrtve tačke i praktično prebrinuo sve brige oko opstanka u Jadranskoj ligi.

Sada u goste dolazi Krka koja još juri poziciju da ostane sigurno u najjačem rangu takmičenja, zbog čega trener Parnog valjka Aleksandar Matović poziva na oprez.

Izabrane vesti

“U prvom delu šampionata smo protiv Krke imali veoma tešku utakmicu. Oni su odigrali čvrsto, pogodili dosta otvorenih šuteva, napravili na početku veliku razliku i na kraju nas dobili velikom razlikom. U ovom momentu mi moramo prvo da odgovorimo na identičan 'spejsing' koji oni imaju, nešto slično Megi, gde visoki igrači uzimaju puno šuteva za tri poena, gde imaju spolja šutere koji šire teren i par igrača koji su odlični u prodorima. Biće izuzetno zahtevna utakmica. Ono što se od nas očekuje je da ponovo odgovorimo muškom igrom, da iskontrolišemo njihove šuteve, sa druge strane ih nadtrčimo, nadskočimo i pokušamo da pobedimo”, istakao je Matović.

21.00: (1,25) Real Madrid (17,0) Olimpijakos (4,40)

O napretku oporavka povređenih igrača nije hteo mnogo...

Uvek imamo nekih povreda u timu, videćemo ko će biti u sastavu

Partizanov centar Erik Mika vratio se u tim protiv Mege, a pred Krku očekuje čvrst pristup rivala.

“Trener nam je baš govorio o tome da oni imaju svoj dosta jedinstven stil igre i dobro ga se drže. Poznaju našu igru, tako da očekujem jaku borbu. Pripremićemo se psihički i fizički da bismo im parirali energetski i zaustavili taj njihov jedinsteni način igre“, istakao je Mika.

Susret je na programu u subotu od 21.00, uz direktan prenos na televiziji Arenasport.



tagovi

Aleksandar MatovićErik MikaKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara