"Ploešti čeka pobedu"
"Ploešti čeka pobedu"

Meč sezone za Asesoft – u Ploješti stiže Krasni oktobar

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.11.14. | 16:06

"Ako pobedimo imamo ogromne šanse za prolazak u sledeći krug", kaže pomoćni trener Asesofta Saša Ocokoljić

Ploešti čeka pobeduU šestom kolu E grupe Evrokupa rumunski Asesoft dočekuje Krasni oktobar. Utakmica je u Ploještiju označena kao meč sezone što potvrđuje i pomoćni trener Asesofta Saša Ocokoljić.
Ukoliko pobedimo, imamo ogromne šanse za prolazak u sledeći krug. Za vikend smo imali utakmicu domaćeg prvenstva koju smo svesno žrtvovali i odmorili sve ključne igrače, nosioce naše igre. Izgubili smo kod kuće što se retko dešava. Rumunski šampionat je samo trenutno u drugom planu", kaže Ocokoljić za MOZZART Sport

Šta se može reći o večerašnjem rivalu?
Krasni oktobar je dobar tim, promenili su trenera i angažovali su Dirka Bauermana koji je bio selektor nemačke reprezentacije sa kojom ima srebro sa EP iz Beograda. S Bambergom je igrao Evroligu. Već su promenili igru, imaju više Amerikanaca, a mi smo ih relativno lako pobedili u Rusiji. Trenutno je to druga priča, igraju disciplinovanije, organizovanije i oni traže svoju šansu. I za njih je vrlo bitna utakmica".

Izabrane vesti

Koliko vam znači večerašnji trijumf?
Ako pobedimo, a gledajući raspored koji nas očekuje posle ovog kola, praktično i teorijski obezbeđujemo plasman dalje. Na nama je veće opterećenje, ali smo dobro skautirali rivala".

Da li je Partizan nakon poslednjeg poraza izgubio sve šanse za prolazak dalje?
Partizan nije izgubio sve šanse, ima odličan raspored u sledeća četiri kola, igra sa Hapoelom i Krasnim oktobrom kući, a sa Banvitom i Asesoftom na strani. Partizan će se boriti i ostaje u igri za drugi krug", zaključio je Ocokoljić.

Piše: Đurđe Mečanin; Foto: MN Press.


tagovi

EvrokupKK AsesoftSaša Ocokoljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara