Mega Mozzart (© MN Press)
Mega Mozzart (© MN Press)

Mega Mozzart na udaru korone: Odloženo i sa Derbi Studentskim centrom

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.12.21. | 17:37

Inficirana još dvojica igrača i članova stručnog štaba

Trebalo je ove sedmice da igra sa Partizanom, trebalo je i naredne sa Derbi Studentskim centrom, ali Mega Mozzart zasad neće na parket. Razlog: nije u stanju, jer je žestoko pogođena naletom virusa korona.

Desetoplasirani tim na tabeli Jadranske lige obavestio je čelnike regionalnog takmičenja da su inficirana još dvojica košarkaša i isto toliko članova stručnog štaba, posle čega je kancelarija ABA lige odložila meč 14. kola planiran za 3. januar u Podgorici. Jednostavno, gosti nemaju dovoljno igrača za odigravanje utakmice, a novi termin će biti naknadno određen.

Izabrane vesti

Većina igrača i članova stručnog štaba sa pozitivnim nalazima na kovid-19 imaju blaže simptome, a zdravstveno stanje svih se svakako svakodnevno prati i kontroliše od strane lekarske službe“, stoji u pojašnjenju Mega Mozzart.

Podsetimo, utakmica sa Partizanom je odložena jer su koronom zaražena petorica igrača, šef stručnog štaba Vladimir Jovanović, kao i jedan od njegovih saradnika. U međuvremenu se ispostavilo da se zaraza širi, pa nema uslova, a ni razloga, da u tako rizičnim okolnostima igraju utakmice.




tagovi

Mega MozzartABA ligakošarka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara