Foto: aba-liga.com/Cedevita/Alas Fevzer
Foto: aba-liga.com/Cedevita/Alas Fevzer

Mega se pojačala u Čačku: Nikola Kočović prva akvizicija vicešampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.06.21. | 13:09

Stigla je i zvanična potvrda

Kao što je Mozzart Sport najavio, Nikola Kočović je novi član Mege. Sve je i zvanično obelodanjeno, 25-godišnji košarkaš u redove vicešampiona Srbije stiže iz Borca, za koji je nastupao u minule tri sezone.

Samo par dana posle poraza od Crvene zvezde u majstorici finala Superlige, Mega je krenula sa formiranjem tima za narednu sezonu. Nedavno je obelodanjeno i da je profesionalni ugovor sa klubom parafirao talentovani Nikola Jović, a sada je redove ekipe Vladimira Jovanovića pojačao i njegov imenjak.

Izabrane vesti

Kočović igra na poziciji beka. Seniorsku karijeru počeo je u Mladosti iz Čačka, potom je nastupao i za subotički Spartak, Metalac, Mladost iz Zemuna, Vršac i Mladost iz Mrkonjić grada, a minule tri godine proveo je u Borcu. U sezoni za nama je u ABA ligi bio jedan od najboljih igrača ekipe Marka Marinovića, sa prosekom od 10,7 poena i 2,7 asistencija po nastupu.

Istakao je po potpisivanju saradnja da je prezadovoljan prelaskom u redove Mege.

"Veoma mi je drago što sam dobio priliku da igram u Megi koja je sjajno okruženje, posebno za mlade igrače. Na meni je da dam sve od sebe, počevši od treninga, kako bih doprineo napretku tima i opravdao ukazano poverenje kluba".

Borac je tako ostao bez još jednog igrača, kako je ekipu napustio i Nenad Nerandžić, koji se preselio u FMP, zajedno sa Amerikancem Brajsom Džounsom.


tagovi

Borac ČačakKK MegaNikola Kočović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara