(©Reuters)
(©Reuters)

Melounu se smučio rat oko MVP priznanja: Postalo je gadno, ružno, Jokić se isključio iz toga

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.03.23. | 09:09

“Umesto da slavimo sve te sjajne momke, gledamo kako da ih srušimo”, kaže trener Denvera

Kada je prvi put Nikola Jokić postao MVP NBA lige, reakcije su uglavnom bile pozitivne. Simpatični momak iz Sombora je zaista nadmašio sve na terenu.

Kada je srpski reprezentativac vezao drugo MVP zvanje, već je počelo gunđanje u delu SAD, a sada, kada je nadomak da i treći put postane Najkorisniji igrač najjače košarkaške lige sveta – počeo je rat.

Izabrane vesti

Trpi Jokić udarce sa svih strana, prozivaju ga da bilduje statistiku, da ga forsira “klan belaca” u ligi… Svakakve budalaštine. Smučilo se to košarkašu Denvera, ali i njegovom treneru Majku Melounu, koji je posle svega digao glas.

“Ove godine je postalo gadno, ružno kada je u pitanju diskusija oko MVP nagrade. I mislim da je to nateralo veliki deo ljudi da se isključe iz svega, računajući i Nikolu”, počeo je Meloun.

Istakao je trener Denvera da je postalo ružno koliko se pojedini igrači nipodaštavaju.

“Ima nekoliko momaka koji su sjajni kandidati za MVP nagradu, kao što je Džoel Embid, Luka Dončić, Džejson Tejtum... Ali, ove godine se ne radi na promovisanju svojih igrača i favorita, nego se gleda da se drugi oblate i to je van pameti. Imamo sjajne igrače, slavite ih, ne rušite ih. To me stvarno razočaralo ove godine, što je postalo toliko ružno i gadno”, podvukao je Majk Meloun. 


tagovi

Majk MelounNikola JokićNBA ligaDenver Nagets

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara